ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 24/01 21:45 (PAOKmania Radio-laola-CosmoteTV)
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 24/01 21:45 (PAOKmania Radio-laola-Cosmot
Αν τυχόν βάλει στην 11άδα τον Σιαμπάνη, τον Ρέι κάποιοι τον έχουν τελειωμένο...Αυτό καταλαβαίνω εγώ... 
Nαι Μπανε το γνωριζω αυτο το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να παρει Ρει και Σιαμπανη, ωστε να παρει παιχνιδι και ο Ρει.obanebane έγραψε:Πρέπει να έχουμε μικρούς στη 18αδα του κυπέλλου,είναι κανονισμός.
Γι'αυτό μπαίνει ο Σιαμπανης.
Ή υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης στον Ρει ή απλα δεν θελει να διαταραξει καθολου την ομαδα και μαλιστα την αμυνα που τα παει περιφημα.
Το πρωτο δεν μπορω να ξερω, το δευτερο απο την αλλη εχει μια λογικη σιγουρα.
Απλα μου κανει εντυπωση πως απο την μια στιγμη στην αλλη φαινεται ο Ρει να μην εχει θεση ουτε στα παιχνιδια Κυπελλου.
Εχεις δικιο σε αυτό,σε παραπέμπω και εσένα στην παρακάμερα του αγώνα με τον Απόλλωνα.
Σε ματς κυπελου που πρεπει να κρατησεις το 0 εντος απλα βαζεις τον τερματοφυλακα που δεν τρωει γκολ
Μην ασχολειστε με τον Ρεϊ..αφηστε το αυτο το θεμα!!!
Ασχοληθειτε με οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο!
Φιλικα.
Φιλικα.
Αυτό μόνο ως τρολ μπορώ να το εκλάβω... :ugeek:Γκουερινο έγραψε:Σε ματς κυπελου που πρεπει να κρατησεις το 0 εντος απλα βαζεις τον τερματοφυλακα που δεν τρωει γκολ
Υπάρχει δηλαδή κανένα θέσφατο ότι ο Χ "τρώει γκολ" και ο Ψ "δεν τρώει", ώστε να το πάρω σαν επιχείρημα?
Για ποιον λόγο αδερφέ?mpafos4 έγραψε:Μην ασχολειστε με τον Ρεϊ..αφηστε το αυτο το θεμα!!!
Φιλικα.
Τυχαινει να ξερω ρε παιδια αλλα από τη στιγμη που δεν βγαινει τιποτα μεσα από την οικογενεια του ΠΑΟΚ δεν θα το βγαλει ενας μπαφος σε ένα φορουμ...οσο κι αν αυτο το φορουμ αποτελει την ιντερνετικη οικογενεια του!
Ξαναλεω...το θεμα Ρει ας το αφησουμε στην ακρη,τελος!
Ξαναλεω...το θεμα Ρει ας το αφησουμε στην ακρη,τελος!
- ΑποστόληςΑ
Η αποστολή:
ΤΕΡΜ: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης,
ΑΚΡ ΜΠΑΚ: Μάτος, Αζεβέντο, Βιεϊρίνια
ΣΤΟΠΕΡΣ:Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα
ΧΑΦ: Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ελ Καντουρί
ΕΞΤΡΕΜ:Κάμπος, Μακ, Λημνιός,
ΦΟΡ: Πρίγιοβιτς, Κουλούρης
Ο Biseswar υποφέρει από ισχυαλγία γι' αυτό έμεινε εκτός.
ΤΕΡΜ: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης,
ΑΚΡ ΜΠΑΚ: Μάτος, Αζεβέντο, Βιεϊρίνια
ΣΤΟΠΕΡΣ:Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα
ΧΑΦ: Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ελ Καντουρί
ΕΞΤΡΕΜ:Κάμπος, Μακ, Λημνιός,
ΦΟΡ: Πρίγιοβιτς, Κουλούρης
Ο Biseswar υποφέρει από ισχυαλγία γι' αυτό έμεινε εκτός.
Κακώς το είπες αδερφέ, είπαμε να μείνει "εντός των τειχών"
Ελα ρε Μπανε μη μου πεις οτι θα βγαλουμε συμπερασματα απο ενα βιντεακι προθερμανσης της ομαδας ή απο τα βιντεακια προπονησης.obanebane έγραψε:Εχεις δικιο σε αυτό,σε παραπέμπω και εσένα στην παρακάμερα του αγώνα με τον Απόλλωνα.
Ειδικα στα σουτακια στην προθερμανση των αγωνων που καθεται ο αναπληρωματικος και κρυος τερματοφυλακας ως επι το πλειστον ολα γραφουν γιατι ο τερματοφυλακας ειναι χαλαρος αλλα και για την ψυχολογια των ποδοσφαιριστων.
Τελος παντων ο Ρει εμενα δεν μου εδειξε οτι δεν ειναι καλος τερματοφυλακας, οπως ας πουμε μου ειχε δειξει ο Ολσεν.
Μιλαμε για εναν ανθρωπο που φευγει πρωτη φορα απο την Αργεντινη για να παιξει ποδοσφαιρο, αρχηγος και πολυ καλος για χρονια σε μια σημαντικη ομαδα της Αργεντινης. Ας παρει τον χρονο του.
Πανω σε αυτο που λεει ο μπαφος εχει γραφτει και στο φορουμ ως φημη κατι για τον Ρει.
-
makispaspartou
Αυτό που όλοι ξέρετε και δε λέτε δεν είναι καθόλου ωραίο.. Πραγματικά ρε αδερφέ πες να μάθουμε κι εμείς...
Ας μας πει και καποιος για Ζαμπράνο.. για Τζαβέλλα.. για Κλάους.. για Χαρίση... Καθώς εμείς όλοι δεν ξέρουμε απλά φανταζόμαστε... Δηλ τι να συμβαίνει με Ρέι? Ντεφορμαρίστηκε, μπήκε ο άλλος και είναι ακόμα σε φόρμα.. Στο κύπελλο προφανώς και θέλει να παίξει ο βασικός του τερματοφύλακας, οπότε παίρνει και Σιαμπάνη σαν τον δεύτερο μικρό μετά τον Λημνιό. Τι συμβαίνει δηλαδή? Εγώ αυτά φαντάζομαι που δεν ξέρω
Ας μας πει και καποιος για Ζαμπράνο.. για Τζαβέλλα.. για Κλάους.. για Χαρίση... Καθώς εμείς όλοι δεν ξέρουμε απλά φανταζόμαστε... Δηλ τι να συμβαίνει με Ρέι? Ντεφορμαρίστηκε, μπήκε ο άλλος και είναι ακόμα σε φόρμα.. Στο κύπελλο προφανώς και θέλει να παίξει ο βασικός του τερματοφύλακας, οπότε παίρνει και Σιαμπάνη σαν τον δεύτερο μικρό μετά τον Λημνιό. Τι συμβαίνει δηλαδή? Εγώ αυτά φαντάζομαι που δεν ξέρω
- ΑποστόληςΑ
Η σύνθεση, όπως την εκτιμά το ΠΑΟΚ24:
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Μαλεζάς - Vieirinha
Shakhov - Cimirot
Λημνιός - Πέλκας - Mak
Κουλούρης
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Μαλεζάς - Vieirinha
Shakhov - Cimirot
Λημνιός - Πέλκας - Mak
Κουλούρης
Ρε φιλε οτι παει μεσα γραφει,ο τυπος δεν εχει ορεξη ειναι ξεκαθαρο.DimitrisS έγραψε:Ελα ρε Μπανε μη μου πεις οτι θα βγαλουμε συμπερασματα απο ενα βιντεακι προθερμανσης της ομαδας ή απο τα βιντεακια προπονησης.obanebane έγραψε:Εχεις δικιο σε αυτό,σε παραπέμπω και εσένα στην παρακάμερα του αγώνα με τον Απόλλωνα.
Ειδικα στα σουτακια στην προθερμανση των αγωνων που καθεται ο αναπληρωματικος και κρυος τερματοφυλακας ως επι το πλειστον ολα γραφουν γιατι ο τερματοφυλακας ειναι χαλαρος αλλα και για την ψυχολογια των ποδοσφαιριστων.
Τελος παντων ο Ρει εμενα δεν μου εδειξε οτι δεν ειναι καλος τερματοφυλακας, οπως ας πουμε μου ειχε δειξει ο Ολσεν.
Μιλαμε για εναν ανθρωπο που φευγει πρωτη φορα απο την Αργεντινη για να παιξει ποδοσφαιρο, αρχηγος και πολυ καλος για χρονια σε μια σημαντικη ομαδα της Αργεντινης. Ας παρει τον χρονο του.
Πανω σε αυτο που λεει ο μπαφος εχει γραφτει και στο φορουμ ως φημη κατι για τον Ρει.
Τι εχει γινει δε μπορω να ξερω εγω λεω αυτο που βλεπω.
http://tv.paokfc.gr/video/i-parakamera- ... on-smirnis
Δειτε απο το 1.40 εως το 2.12
Και δεν ειναι μονο αυτο και τα βιντεο των προπονησεων αν δειτε τα ιδια ειναι.
Δειτε απο το 1.40 εως το 2.12
Και δεν ειναι μονο αυτο και τα βιντεο των προπονησεων αν δειτε τα ιδια ειναι.