Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Φανταζομαι ούτε γ φορτσα ξερει
Λογικα ο εξας ειναι ο χατς η ο εξαμήνου δενεικος κ ο αλλο αν ο φορ αν κάτσει κατι καλο
Λογικα ο εξας ειναι ο χατς η ο εξαμήνου δενεικος κ ο αλλο αν ο φορ αν κάτσει κατι καλο
Το μονο κερδος αν κανουμε προταση για Μανια ειναι να βαλουμε το λαμογιο της κωλομαδας μεσα κανενα εκατομμυριο, γιατι το παραρτημα δεν μας δινει παικτη.
ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε παση θυσια το πρωταθλημα απο τους ληστες.
ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε παση θυσια το πρωταθλημα απο τους ληστες.
Νομίζω ότι μεταξύ του Κοντε που μέχρι πριν 1 χρόνο βολοδερνε στην Β και γ Ισπανίας και ενός first class ολο και κατι θα υπάρχει.desperando έγραψε:Άρα δεν θες κάποιον μέτριο, πρωτοκλασάτο θες.joshua έγραψε:Απ'το να πάρω Κοντε,1000 φορές Μακ η Μυστακιδη.
Κι εγώ αλλά δεν γίνεται
Χαίρομαι που το παρόν τόπικ με τη πραγματικότητα έχει ολοένα και λιγότερη σχέση.
Πολυ μετρημένες δηλώσεις από το προπονητή, είτε έρθουν μεταγραφές είτε όχι αυτός οφείλει να δείξει εμπιστοσύνη σε όσους έχει ήδη στην ομάδα. Μακάρι βέβαια να ενισχυθούμε με κάποιο τρόπο αλλά ο προπονητής δείχνει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει και αυτό κάνει καλό για το δέσιμο της ομάδας.
Πολυ μετρημένες δηλώσεις από το προπονητή, είτε έρθουν μεταγραφές είτε όχι αυτός οφείλει να δείξει εμπιστοσύνη σε όσους έχει ήδη στην ομάδα. Μακάρι βέβαια να ενισχυθούμε με κάποιο τρόπο αλλά ο προπονητής δείχνει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει και αυτό κάνει καλό για το δέσιμο της ομάδας.
- desperando
- Επικοινωνία:
Κάτσε ρε συ Τζοςjoshua έγραψε:Νομίζω ότι μεταξύ του Κοντε που μέχρι πριν 1 χρόνο βολοδερνε στην Β και γ Ισπανίας και ενός first class ολο και κατι θα υπάρχει.desperando έγραψε:Άρα δεν θες κάποιον μέτριο, πρωτοκλασάτο θες.joshua έγραψε:Απ'το να πάρω Κοντε,1000 φορές Μακ η Μυστακιδη.
Κι εγώ αλλά δεν γίνεται
Ο Κόντε πέρσι είχε 13 γκολ σε 25 συμμετοχές και φέτος έχει είδη 8σε 14
Δηλαδή ποιο είναι το ενδιάμεσο σ αυτόν και στον κεσερου για πάραδειγμα ? Εκτός και αν εσύ όταν λες πρώτοκλασατο εννοείς από μπαμπακαρ Κ πανω
- ΑποστόληςΑ
Ο Κεσέρου είναι διεθνής με την Ρουμανία και έχει παίξει και Ch.L.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ 6ρι θέλω.skalon έγραψε:Συμφωνώjanellsis έγραψε:Εβλεπα σημερα τον αγωνα και σκεφτόμουν "Μα καλά...αμυντικό χρειαζόμαστε;;"
Το κενό υπάρχει ανάμεσα στην αμυνα και στους μεσους, στο 6αρι που λεμε. Εκει λειπει η ταχυδύναμη.Απορω πραγματικά πως και δεν το ψαχνουν...
Αν παρουμε οτι καλο κινείται στις αλλες ομαδες δεν αποδυναμώνουν μονο για μας αλλα και για τους αντιπάλους μας.
Ο Μυστακίδης φετος δε νομιζω οτι μπορει να συνεισφέρει, απο του χρονου κ βλεπουμε. Ο μακ θα μπορουσε να παιξει επιθετικός αλλα δε νομιζω να τον βαλει ποτε ο προπονητης. Μένουν μονο πριγιοβιτς κ κουλουρης απο τους αποίκους λείπουν χαρακτηριστικα ακομη και αθροιστικά να τους μετρήσουμε. Για μενα ο μονος λογος να μην παρουμε επιθετικό ειναι αν δεν μπορουμε να βρουμε κατι αξιόλογο αυτη την εποχή σε λογικη τιμη.
Ο Μυστακίδης φετος δε νομιζω οτι μπορει να συνεισφέρει, απο του χρονου κ βλεπουμε. Ο μακ θα μπορουσε να παιξει επιθετικός αλλα δε νομιζω να τον βαλει ποτε ο προπονητης. Μένουν μονο πριγιοβιτς κ κουλουρης απο τους αποίκους λείπουν χαρακτηριστικα ακομη και αθροιστικά να τους μετρήσουμε. Για μενα ο μονος λογος να μην παρουμε επιθετικό ειναι αν δεν μπορουμε να βρουμε κατι αξιόλογο αυτη την εποχή σε λογικη τιμη.
Ο Κεσερου των 500.000 όταν έχουμε μεταξύ πάγκου και εξέδρας παίκτες με τα ίδια και περισσοτερα γιατί δεν μπορεί να είναι το δεύτερο φορ? Εγώ παίκτες σαν αυτόν θεωρώ μεσαία κατάσταση.Επειδη γράφτηκε πριν,ο μπακαγιοκο δεν ήταν τυχαίος παίκτης,είχε μια εξαιρετική καριέρα πίσω του,δεν ήταν Κοντε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Στη Λουντογκορετς πάντως τόσα έπαιρνε εμείς είμαστε λίγο large δίνουμε 800 στον Κάμπος και τον Μπισεσβαρ και μια χαρά κάθονται στον πάγκο όταν πρέπει.
Ο Κεσέρου είναι πολύ καλή περίπτωση. Γερό παιδί, κοχονάτο, ξέρει μπάλα και έχει πολύ δυνατά τελειώματα περιξ του κουτιού, που είναι κάτι που λείπει από το επιθετικό μας ρεπερτόριο. Προφανώς προτιμώ από Κόντε.joshua έγραψε:Ο Κεσερου των 500.000 όταν έχουμε μεταξύ πάγκου και εξέδρας παίκτες με τα ίδια και περισσοτερα γιατί δεν μπορεί να είναι το δεύτερο φορ? Εγώ παίκτες σαν αυτόν θεωρώ μεσαία κατάσταση.Επειδη γράφτηκε πριν,ο μπακαγιοκο δεν ήταν τυχαίος παίκτης,είχε μια εξαιρετική καριέρα πίσω του,δεν ήταν Κοντε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ και έχει μάλιστα και σχετική ταχύτητα. Γενικά αυτός και κάποιοι άλλοι όπως π.χ. ο Βασλικακης ο Κόρμπος κ.λ.π. θα μπορούσαν να έχουν παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μανιάς είναι ένα ικανοποιητικό αναπληρωματικό φορ για Ελλάδα. Έχει βάλει και δύσκολα γκολ. Αλλά δεν νομίζω ο Αστέρας να μας τον δώσει. 7 γκολ φέτος.
- BlackBlockAttack
Η αρενα εχει το ονομα του Ρωσσου Ivan Novoseltsev της Ζενιτ
Δε ξερω κατα ποσο ισχυει το ενδιαφερον αλλα ο συγκεκριμενος ειχε ερθει καλεσμενος μαζι με τη γυναικα του στο γαμο του Γιωργη στη Θεσσαλονικη...Εκεινο το καιρο πρεπει να επαιζε στη Ροστοφ...
Δε ξερω κατα ποσο ισχυει το ενδιαφερον αλλα ο συγκεκριμενος ειχε ερθει καλεσμενος μαζι με τη γυναικα του στο γαμο του Γιωργη στη Θεσσαλονικη...Εκεινο το καιρο πρεπει να επαιζε στη Ροστοφ...