Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Έλα ντε ποια δικαιώματα δώσαμε
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν υποθέσουμε ότι νικάμε τον γαβρο με καλύτερο σκορ απ το 1-0 τότε και μαθηματικά είμαστε πρώτοιΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Με 11/13 δε μας δίνω ούτε 10%.
- PAOK_Antarctica
Έλα ρε συ Όντι, δηλαδή αυτό που περιέγραψες τώρα ήταν το μεταξύ μας παιχνίδι; Διαστρεύλωση της πραγματικότητας στον μέγιστο βαθμό.
Γιατί εγώ θυμάμαι έναν ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει μισή φάση, να μένει με παίκτη παραπάνω από το πρώτο δεκάλεπτο και, όχι μόνο να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί, αλλά να πανικοβάλλεται και να δέχεται και γκολ.
Ναι, έγινε μια καραμπόλα 30 μέτρα μακρυά από το τέρμα, αλλά έτσι μπαίνουν τα γκολ. Από λάθος ή τύχη. Αν η μπάλα ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου σίγουρα δεν θα το τρώγαμε.
Να μένουμε μετά με 10 παίκτες από ξεκάθαρη βλακεία που φαινόταν από χιλιόμετρα και να δείχνουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε.
Και μιλάμε για μια ΑΕΚ με απουσίες σε ένα γήπεδο εκκλησία. Μεγάλη απογοήτευση εκείνο το ματς και φυσικά τους δώσαμε δικαιώματα. Δεν τους κοντράραμε στιγμή.
Γιατί εγώ θυμάμαι έναν ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει μισή φάση, να μένει με παίκτη παραπάνω από το πρώτο δεκάλεπτο και, όχι μόνο να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί, αλλά να πανικοβάλλεται και να δέχεται και γκολ.
Ναι, έγινε μια καραμπόλα 30 μέτρα μακρυά από το τέρμα, αλλά έτσι μπαίνουν τα γκολ. Από λάθος ή τύχη. Αν η μπάλα ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου σίγουρα δεν θα το τρώγαμε.
Να μένουμε μετά με 10 παίκτες από ξεκάθαρη βλακεία που φαινόταν από χιλιόμετρα και να δείχνουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε.
Και μιλάμε για μια ΑΕΚ με απουσίες σε ένα γήπεδο εκκλησία. Μεγάλη απογοήτευση εκείνο το ματς και φυσικά τους δώσαμε δικαιώματα. Δεν τους κοντράραμε στιγμή.
Αυτό που δεν μας υπολογίζουν καθόλου οι αεκτζηδες και δεν μας αναφέρουν καν δείχνει πόσο ανόητοι υπεροπτες είναι και πόσο θα τους πειράξει όταν το πάρουμε.... Θα τους πειράξει πολύ περισσότερο από το να το πάρει ο γάβρος....
Βλεπουμε διαφορετικα το ποδοσφαιρο,δεν ειναι κακο.Odi έγραψε:Ποιο δικαίωμα τους δώσαμε ρε παίδες; Μας έβαλαν ένα γκολ με καραμπόλα, έμειναν και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες, δεν έκαναν άλλη φάση αυτοί, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε εμείς. Αυτό έγινε. Ποια δικαιώματα;psc1998 έγραψε:και πολυ σωστα κανουν διοτι εμεις τους δωσαμε αυτο το δικαιωμα απο το παιχνιδι του πρωτου γυρου.Φαβορι δεν ειμαστε οχι λογω τωρινης βαθμολογιας αλλα ελλειψης παιχτων μεσοεπιθετικα εκει κατα την γνωμη μου θελουμε τουλαχιστον 2 παιχτες.Petros1988 έγραψε:Σηκώθηκα πρωί σήμερα και βλέπω ίντερνετ όλοι οι παίκτες της κουλας μετά από το χθεσινό ματς δείχνουν ότι υπολογίζουν μόνο τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και τον ΠΑΟΚ ούτε καν τον αναφέρουν δηλαδή δεν τον υπολογίζουν... Αλλά δεν πειράζει χανουμια όταν έρθετε στην Τούμπα με - 6 και χάσετε μετά θέλω να δω τι θα λέτε.
- aspromaura ioannina
Γι αυτο φωναζαμε ολοι εμεις οι ..κακοι επικριτες οταν η ομαδα δεν καταφερνε να εκμεταλλευτει τα στραβοπατηματα των αλλων, ωστε σημερα να ημασταν στο +6 αλλα τεσπα. Περασμενα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Σε καθε περιπτωση, ενω συμμεριζομαι την λογικη σου, δεν πιστευω οτι ο γαυρος μπορει να κανει το 12/13. Ουτε κι εμεις το 13/13. Σιγουρα θα υπαρξουν λιγοτερες γκελες για ολες τις ομαδες σε συγκριση με τον πρωτο γυρο, αλλα θα υπαρξουν..
Αυτο ακριβως ειδα και εγω.Εμεις δειξαμε ανικανοτητα και οχι το αντιθετο.PAOK_Antarctica έγραψε:Έλα ρε συ Όντι, δηλαδή αυτό που περιέγραψες τώρα ήταν το μεταξύ μας παιχνίδι; Διαστρεύλωση της πραγματικότητας στον μέγιστο βαθμό.
Αρκεί 1-0 και καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα. Όπως το βλέπω εγω αν κερδισουμε σε Αγρίνιο και Γιάννενα θα αποκτήσουμε τετοιο μομεντουμ που δε χάνεται με τίποτα. Ο γαυρος θα φερει Χ με ΑΕΚ ή/και Ατρομητο και μολις τον νικησουμε θα ειμαστε +4. Με ενα Χ στη λεωφόρο το σηκωσαμεdesperando έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι νικάμε τον γαβρο με καλύτερο σκορ απ το 1-0 τότε και μαθηματικά είμαστε πρώτοιΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Κυρ 21 Ιαν 2018, 12:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- aspromaura ioannina
Οπως τα λεει ο Ανταρκτικα, απλα και αμεροληπτα. Ουτε λεξη παραπανω.
φάγαμε goal με μπιλιάρδο και αναγκάσαμε την αεκ να παίζει στην έδρα της ταμπούρι,υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό ? κλάσεις ανώτερος ο ΠΑΟΚpsc1998 έγραψε:Αυτο ακριβως ειδα και εγω.Εμεις δειξαμε ανικανοτητα και οχι το αντιθετο.PAOK_Antarctica έγραψε:Έλα ρε συ Όντι, δηλαδή αυτό που περιέγραψες τώρα ήταν το μεταξύ μας παιχνίδι; Διαστρεύλωση της πραγματικότητας στον μέγιστο βαθμό.
Εύχομαι να μην μας υπολογίζει κανείς μέχρι το τέλος. Βασικά, εύχομαι να πάρουμε το πρωτάθλημα και ακόμα να μην μας υπολογίζουν στην κούρσα του τίτλου. Λες κι εμείς δεν τους έχουμε γραμμένους στα φρύδια μας.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Εγώ φοβάμαι ότι θα το κάνει. Ψάχνω να βρω που θα χάσει βαθμούς αλλά μάταια...aspromaura ioannina έγραψε:Γι αυτο φωναζαμε ολοι εμεις οι ..κακοι επικριτες οταν η ομαδα δεν καταφερνε να εκμεταλλευτει τα στραβοπατηματα των αλλων, ωστε σημερα να ημασταν στο +6 αλλα τεσπα. Περασμενα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Σε καθε περιπτωση, ενω συμμεριζομαι την λογικη σου, δεν πιστευω οτι ο γαυρος μπορει να κανει το 12/13. Ουτε κι εμεις το 13/13. Σιγουρα θα υπαρξουν λιγοτερες γκελες για ολες τις ομαδες σε συγκριση με τον πρωτο γυρο, αλλα θα υπαρξουν..
- aspromaura ioannina
Αν δεν αλλαξει κατι(και συνεχισουν να τον κοντραρουν οι μικρομεσαιοι οπως στον πρωτο γυρο κι οχι οπως τα προηγουμενα χρονια που ανοιγαν τα ποδια) τοτε υποψηφια ματς για γκελα ειναι: αεκ(Εντ),Τριπολη(Εκ),Ατρομητο(εκ), ΠΑΟΚ(εκ).ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Εγώ φοβάμαι ότι θα το κάνει. Ψάχνω να βρω που θα χάσει βαθμούς αλλά μάταια...aspromaura ioannina έγραψε:Γι αυτο φωναζαμε ολοι εμεις οι ..κακοι επικριτες οταν η ομαδα δεν καταφερνε να εκμεταλλευτει τα στραβοπατηματα των αλλων, ωστε σημερα να ημασταν στο +6 αλλα τεσπα. Περασμενα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Αν παρει αυτα τα ματς, τοτε κλαψτα Χαραλαμπε..καθως μετα ακολουθει απιστευτα βατο προγραμμα.
- navigator11
Κι ας δεχθούμε την εκδοχή αυτή. Από πού κι ως πού αυτό δικαιολογεί να θεωρούν ως μόνο ανταγωνιστή τους (που ουδόλως με νοιάζει, στα ... φρύδια μου) το γαύρο; Που ανέτρεψαν παιχνίδι "τελειωμένο" υπέρ του (πουστογ@υρου) με ποδόσφαιρο της πλάκας; Δηλαδή για εκείνο το ματς κι αν μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν πράγματα! Εμείς, αν χάναμε εκείνον τον αγώνα με ανατροπή από 0-2, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα σούρναμε σε όλους!psc1998 έγραψε:Αυτο ακριβως ειδα και εγω.Εμεις δειξαμε ανικανοτητα και οχι το αντιθετο.PAOK_Antarctica έγραψε:Έλα ρε συ Όντι, δηλαδή αυτό που περιέγραψες τώρα ήταν το μεταξύ μας παιχνίδι; Διαστρεύλωση της πραγματικότητας στον μέγιστο βαθμό.
Καλύτερα να μη θυμομαστε το παιχνιδι με αεκ ως φίλαθλοι αλλα καλα θα κανουν να το θυμούνται οι παικτες ωστε να μην εμφανιστούν ξανα τοσο ηττοπαθείς.
Τη θεωρω δυσκολο αντίπαλο ισως δυσκολότερο απο γαυρο στα μεταξυ μας.
Ο γαυρος εχει την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα αλλα θα αντιμετωπίσει στην τουμπα την καλυτερη αμυνα. Απο την αλλη η αμυνα του τρωει γκολ. Ολα ειναι πιθανά βεβαια αλλα νομιζω αν παιξουμε οπως πρεπει τον εχουμε.
Στο παιχνιδι με την αεκ θα παιξουν οι δυο καλυτερες άμυνες του πρωταθληματος και αυτο που φοβαμαι ειναι τα σουτ εξω απο την περιοχη. Θεωρω οτι δυσκολα θα γινουν φασεις εντος περιοχής και απο τους δυο. Μεχρι τωρα εμεις εχουμε δειξει οτι δεν εχουμε παικτες που να σουτάρουν αρκετα και επιτυχώς εκτος περιοχής. Η αεκ γενικα τα παει καλα σ αυτον τον τομέα και δε θελω να δω ξανα να γινεται ήρωας ο οικοδόμος.
Απο τους δυο αντιπάλους θεωρω οτι η αεκ θα ειναι πιο δυνατή στα ντέρμπι και αν κανει γκέλες θα κανει με άμυνες που παιζουν ταμπούρι. Αν δεν ειχε χασει μάνταλο και Γιόχανσον θα τη θεωρούσα ακομη φαβορι για πρωταθλημα.
Αντιθετα θεωρω οτι το αδύνατο σημειο του γαυρου θα ειναι τα ντέρμπι και δυσκολα θα χασει πόντους αλλου.
Περιμενω χ στο Καραϊσκάκη, νικη με γαυρο στην τουμπα, χ με αεκ και το πρωταθλημα ειναι δικο μας.
Ολα αυτα ειναι εκτιμήσεις βεβαια και τα παντα μπορουν να συμβούν, για να προλάβω και τον αλαστωρα.
Τη θεωρω δυσκολο αντίπαλο ισως δυσκολότερο απο γαυρο στα μεταξυ μας.
Ο γαυρος εχει την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα αλλα θα αντιμετωπίσει στην τουμπα την καλυτερη αμυνα. Απο την αλλη η αμυνα του τρωει γκολ. Ολα ειναι πιθανά βεβαια αλλα νομιζω αν παιξουμε οπως πρεπει τον εχουμε.
Στο παιχνιδι με την αεκ θα παιξουν οι δυο καλυτερες άμυνες του πρωταθληματος και αυτο που φοβαμαι ειναι τα σουτ εξω απο την περιοχη. Θεωρω οτι δυσκολα θα γινουν φασεις εντος περιοχής και απο τους δυο. Μεχρι τωρα εμεις εχουμε δειξει οτι δεν εχουμε παικτες που να σουτάρουν αρκετα και επιτυχώς εκτος περιοχής. Η αεκ γενικα τα παει καλα σ αυτον τον τομέα και δε θελω να δω ξανα να γινεται ήρωας ο οικοδόμος.
Απο τους δυο αντιπάλους θεωρω οτι η αεκ θα ειναι πιο δυνατή στα ντέρμπι και αν κανει γκέλες θα κανει με άμυνες που παιζουν ταμπούρι. Αν δεν ειχε χασει μάνταλο και Γιόχανσον θα τη θεωρούσα ακομη φαβορι για πρωταθλημα.
Αντιθετα θεωρω οτι το αδύνατο σημειο του γαυρου θα ειναι τα ντέρμπι και δυσκολα θα χασει πόντους αλλου.
Περιμενω χ στο Καραϊσκάκη, νικη με γαυρο στην τουμπα, χ με αεκ και το πρωταθλημα ειναι δικο μας.
Ολα αυτα ειναι εκτιμήσεις βεβαια και τα παντα μπορουν να συμβούν, για να προλάβω και τον αλαστωρα.