Πιστεύω το αντίθετο. Η άεκ είναι πολύ καλύτερη του γκέι και δεν θα δεχθεί πολλές φάσεις στο καραισκάκη. Το ότι δεν σκοράρει απέναντι σε κατενάτσιο δεν σημαίνει ότι ο γκέι θα της πάρει την κατοχή. Αρα Χ2 βλέπω το παιχνίδι στο καραισκάκη. Ο γκέι έχει πάρει βαθμούς λόγω παραρτημάτων και διαιτησίας (πχ άλλη λάρισα είδαμε χτές ή με εμάς και άλλη με γαύρο). Εμείς να νικάμε και να πάρουμε τα ντέρμπι και είμαστε ΟΚ.NIKOS_PAOK04 έγραψε:Η αεκ έχασε αλλά δυστηχώς αυτή η αεκ δεν θα κοψει βαθμούς από τον γαυρο.
Σε πενηνταρίσια συνέχεια θα χαθούν βαθμοί από όλους οι αντιπαλοι μας έχουν εμάς στη Τούμπα τον μεταξύ τους και σίγουρα Ατρομητος - Αστερας θα παίξουν τον ρόλο τους ε
Εγώ φοβάμαι περισσότερο το ματς στα Γιάννενα εκεί θα πρέπει να περάσουμε γιατί θα είναι την ημέρα που θα παίζουν οι δυο άλλοι μεταξύ τους.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια σε όλα τα ματς αν θέλει να ελπίζει και φυσικά θέλεις και λίγο τύχη όσο θυμάμαι το ματς με τον Απόλλωνα με 28 τελικές και τελικά 0-0 μου προκαλεί άγχος και το σημερινό.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
τα ντέρμπι δεν έχουν να κάνουν τόσο με ποιος παίζει, ακόμα και ο βάζελος μπορεί να πάρει βαθμούς από τον γαύρο ... αν και στα αα μας εμάς για το τι κάνουν οι άλλοι , εμείς το κεφάλι κάτω και πάμε για το σερί ...
η αεκ θα καταρρευσει...ηδη αν βλεπει κανεις τα παιχνιδια της με πας στο οακα και αελ χθες δεν εχει καμια σχεση με την αεκ της αρχης και αυτο που φταιει ειναι η κουραση και οι ελλειψεις που εχει σαν ομαδα
εμεις παλι νομιζω οτι δεν ειμαστε φαβορι λογο των δυσκολων εκτος εδρας παιχνιδιων
παναιτωλικος
πας
Λαμια
αστερας
ατρομητος
παναθηναικος
στα εντος εδρας ειμαστε το απολυτο φαβορι αλλα εχουμε τα 2 ντερμπι...
αρα η ομαδα θελει να κατακτησει τα εκτος εδρας παιχνιδια....αν το κανει θα ειναι παναξια πρωταθλητρια η ομαδα που αγαπαμε, η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
εμεις παλι νομιζω οτι δεν ειμαστε φαβορι λογο των δυσκολων εκτος εδρας παιχνιδιων
παναιτωλικος
πας
Λαμια
αστερας
ατρομητος
παναθηναικος
στα εντος εδρας ειμαστε το απολυτο φαβορι αλλα εχουμε τα 2 ντερμπι...
αρα η ομαδα θελει να κατακτησει τα εκτος εδρας παιχνιδια....αν το κανει θα ειναι παναξια πρωταθλητρια η ομαδα που αγαπαμε, η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
το θεμα ειναι εμεις να κανουμε το 3 στα 3 μεχρι τον γαβρο.. ειναι πολυ δυσκολα τα ματς με πας-παναιτωλικο εκτος... αν τα παρουμε νομιζω οτι ολα ειναι στα χερια μας μετα..
- Petros1988
Τα επόμενα ματς μέχρι τον Γαυρο είναι πολύ δύσκολα αν καταφέρουμε και πάρουμε δίπλα σε Παναιτωλικό Πας Γιάννενα μετά δε φοβάμαι τίποτα! Θα είναι όλα στο χέρι μας! Αυτό είναι Πρωταθλητισμος πίεση και νίκη σε κάθε ματς! Χθες η Κουλά έδειξε ότι όσο και να την διαφημίζουν ακόμη δεν μπορεί για κάτι τέτοιο! Εμείς το υλικό το έχουμε έχουμε ανέβει πολύ και κερδίζουμε σερί θεωρώ λοιπόν ότι Απολλωνα Λάρισα στη Τούμπα θα τους καθαρίσεις όπως και έξω την Λαμία Δύσκολα ματς θα είναι Αγρίνιο Γιάννενα επειδή η κουλά αλλά μπορεί και ο Γαυρος θα χάσουνε και άλλους βάθμους τον μήνα που έρχεται καλό είναι να πάμε με το απόλυτο εμείς δηλαδή μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου που παίζουμε με Γαυρο να πάρουμε άλλους 15 βαθμούς μετρώντας από σήμερα έτσι πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς το φαβορί!
- Petros1988
Σηκώθηκα πρωί σήμερα και βλέπω ίντερνετ όλοι οι παίκτες της κουλας μετά από το χθεσινό ματς δείχνουν ότι υπολογίζουν μόνο τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και τον ΠΑΟΚ ούτε καν τον αναφέρουν δηλαδή δεν τον υπολογίζουν... Αλλά δεν πειράζει χανουμια όταν έρθετε στην Τούμπα με - 6 και χάσετε μετά θέλω να δω τι θα λέτε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
Με 11/13 δε μας δίνω ούτε 10%.
- Petros1988
Δέν μπορούμε ακόμη να προβλέψουμε τίποτα γιατι αν χάσουν όλοι βαθμούς θα πάει έτσι μέχρι τέλους το Πρωτάθλημα,Τώρα π.χ άν ένας απο τους 3 περασει αέρα απο παντου και μακάρι να μαστε εμείς στην 25η αγωνιστική ίσως ο 1ος απο τον 2ο να ναι στο +6 π.χ!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Με 12/13 και η γκέλα να είναι ισοπαλία και εννοείται όχι στο ματς με τον γανυμηδη το πρωτάθλημα είναι 50-50.
- Dimitris_L4
Καλημερα παιδια...ημουνα χθεα στο γηπεδο...αυτο που διεκρινα ειναι οτι η αεκ εχει μια δουλεμενη ομαδα αλλα αργη...αργος πολυ ο κονε αργος ο μοραν αργος ο λιβαγια(με τρομερα κρατηματα και φοβερα κοντρολαρισμενος ομως)...η κουλα ξαναλεω δεν εχει προπονητη...ο ισπανος κανει εγκληματα..λοπες εξω μα παιζει ο μπακακη αριστερα,μπακασετα μεσα ολο το παιχνιδι(ευτυχως παναγια μου δε φορτωθηκαμε αυτο το παλτο),απαραδεκτος αραουχο αλλα εβγακε τον λιβαγια..
Εγω θελω να χασει η κουλα στον γκει για να βγει τελειως εκτος πρωταθληματος..μα αρχισει και η γκρινια μεταξυ τους και η φαγωμαρα..
Τι εγινε ο υπεραιχτης μασουντ...???
Εαν τα εγκληματα αυτα χθες τα εκανε ο λου βλεπω να τον περιμεναμε στα μαλγαρα για φαπες...
Εγω θελω να χασει η κουλα στον γκει για να βγει τελειως εκτος πρωταθληματος..μα αρχισει και η γκρινια μεταξυ τους και η φαγωμαρα..
Τι εγινε ο υπεραιχτης μασουντ...???
Εαν τα εγκληματα αυτα χθες τα εκανε ο λου βλεπω να τον περιμεναμε στα μαλγαρα για φαπες...
- Kostomanolis
Ο Παλαιολογος ητανε ο σπικερ;HOOL4IGAN έγραψε:Μόλις μπήκε ο Μασούντ με αυτά που ξεστόμιζε ο speaker άνετα νόμιζες ότι έμπαινε ο Ινιέστα μέσα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
και πολυ σωστα κανουν διοτι εμεις τους δωσαμε αυτο το δικαιωμα απο το παιχνιδι του πρωτου γυρου.Φαβορι δεν ειμαστε οχι λογω τωρινης βαθμολογιας αλλα ελλειψης παιχτων μεσοεπιθετικα εκει κατα την γνωμη μου θελουμε τουλαχιστον 2 παιχτες.Petros1988 έγραψε:Σηκώθηκα πρωί σήμερα και βλέπω ίντερνετ όλοι οι παίκτες της κουλας μετά από το χθεσινό ματς δείχνουν ότι υπολογίζουν μόνο τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και τον ΠΑΟΚ ούτε καν τον αναφέρουν δηλαδή δεν τον υπολογίζουν... Αλλά δεν πειράζει χανουμια όταν έρθετε στην Τούμπα με - 6 και χάσετε μετά θέλω να δω τι θα λέτε.
- Josey Wales
Νομίζω τα κριτήρια σε ισοβαθμία είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ μας παιχνίδια, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ μας και μετά η καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα, με την καλύτερη επίθεση συνολικά να έρχεται αμέσως μετά. Επομένως θέλουμε νίκη με 2-0 (2-1 και 0-1 μας κάνει σύνολο 2-2).okkas73 έγραψε:Ο τίτλος θα κριθεί μεταξυ
ΠΑΟΚ και gay... Η κουλα θα κάνει και άλλες γκέλες εστω και αν δε χάσει στο μεταξύ τους . Θελω να πω κάτι που πρέπει να βάλουμε στο πισω μέρος του μυαλού μας και δεν ξερω αν και κατα ποσο το εχουν υπολογισει στην ομάδα. Το ενδεχόμενο ισοβαθμίας στο τέλος με τον gay.... Σε τέτοιο ενδεχόμενο το πρώτο που μετράει είναι οι βαθμοι στα μεταξυ μας παιχνίδια, το δεύτερο η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ μας και το τρίτο η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Άρα:
α) πρεπει να κερδίσουμε το γαυρο με έστω 2-1 ή
β) αρκεί να κερδίσουμε 1-0 και να έχουμε περισσοτερα γκολ συνολικά. Θελω να καταληξω λοιπον στο εξής : ΠΡΕΠΕΙ σε όλα τα παιχνίδια να βάζουμε οσα περισσότερα μπορούμε!! Αυτή τη στιγμή ο γαυρος εχει βαλει +5 από μας. Με την προϋπόθεση οτι θα έχουμε το περιθώριο να τον κερδισουμε εστω 1-0 πρεπει στα υπόλοιπα 12 ματς να βαλουμε +4 απο τους σιχαμενους. Δε θέλω να δω λοιπον την ομάδα να χαλαρώνει σε κανενα ματς και για οποιοδήποτε λογο απο δω και πέρα.... Λεπτομέρειες θα μου πεις αλλά για ποιο λογο να μην τις λαβουμε υποψην....
Έχεις δικιο προηγείται η διαφορά τερμάτων όπου ειμαστε σαφως καλυτεροι, άρα αρκεί μια νίκη με 1-0!!!Josey Wales έγραψε:Νομίζω τα κριτήρια σε ισοβαθμία είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ μας παιχνίδια, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ μας και μετά η καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα, με την καλύτερη επίθεση συνολικά να έρχεται αμέσως μετά. Επομένως θέλουμε νίκη με 2-0 (2-1 και 0-1 μας κάνει σύνολο 2-2).okkas73 έγραψε:Ο τίτλος θα κριθεί μεταξυ
ΠΑΟΚ και gay... Η κουλα θα κάνει και άλλες γκέλες εστω και αν δε χάσει στο μεταξύ τους . Θελω να πω κάτι που πρέπει να βάλουμε στο πισω μέρος του μυαλού μας και δεν ξερω αν και κατα ποσο το εχουν υπολογισει στην ομάδα. Το ενδεχόμενο ισοβαθμίας στο τέλος με τον gay.... Σε τέτοιο ενδεχόμενο το πρώτο που μετράει είναι οι βαθμοι στα μεταξυ μας παιχνίδια, το δεύτερο η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ μας και το τρίτο η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Άρα:
α) πρεπει να κερδίσουμε το γαυρο με έστω 2-1 ή
β) αρκεί να κερδίσουμε 1-0 και να έχουμε περισσοτερα γκολ συνολικά. Θελω να καταληξω λοιπον στο εξής : ΠΡΕΠΕΙ σε όλα τα παιχνίδια να βάζουμε οσα περισσότερα μπορούμε!! Αυτή τη στιγμή ο γαυρος εχει βαλει +5 από μας. Με την προϋπόθεση οτι θα έχουμε το περιθώριο να τον κερδισουμε εστω 1-0 πρεπει στα υπόλοιπα 12 ματς να βαλουμε +4 απο τους σιχαμενους. Δε θέλω να δω λοιπον την ομάδα να χαλαρώνει σε κανενα ματς και για οποιοδήποτε λογο απο δω και πέρα.... Λεπτομέρειες θα μου πεις αλλά για ποιο λογο να μην τις λαβουμε υποψην....
Και ο κόσμος τους έχουν μια αλαζονεία απίστευτηPetros1988 έγραψε:Σηκώθηκα πρωί σήμερα και βλέπω ίντερνετ όλοι οι παίκτες της κουλας μετά από το χθεσινό ματς δείχνουν ότι υπολογίζουν μόνο τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και τον ΠΑΟΚ ούτε καν τον αναφέρουν δηλαδή δεν τον υπολογίζουν... Αλλά δεν πειράζει χανουμια όταν έρθετε στην Τούμπα με - 6 και χάσετε μετά θέλω να δω τι θα λέτε.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο δικαίωμα τους δώσαμε ρε παίδες; Μας έβαλαν ένα γκολ με καραμπόλα, έμειναν και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες, δεν έκαναν άλλη φάση αυτοί, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε εμείς. Αυτό έγινε. Ποια δικαιώματα;psc1998 έγραψε:και πολυ σωστα κανουν διοτι εμεις τους δωσαμε αυτο το δικαιωμα απο το παιχνιδι του πρωτου γυρου.Φαβορι δεν ειμαστε οχι λογω τωρινης βαθμολογιας αλλα ελλειψης παιχτων μεσοεπιθετικα εκει κατα την γνωμη μου θελουμε τουλαχιστον 2 παιχτες.Petros1988 έγραψε:Σηκώθηκα πρωί σήμερα και βλέπω ίντερνετ όλοι οι παίκτες της κουλας μετά από το χθεσινό ματς δείχνουν ότι υπολογίζουν μόνο τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και τον ΠΑΟΚ ούτε καν τον αναφέρουν δηλαδή δεν τον υπολογίζουν... Αλλά δεν πειράζει χανουμια όταν έρθετε στην Τούμπα με - 6 και χάσετε μετά θέλω να δω τι θα λέτε.