Όπως πιστεύω θα μπορούσαμε να ειχα με κινηθεί και για τον ελεύθερο Silvio που καλυπτει δεξι και αριστερο μπακ.Έμπειρος και με πολύ καλό βιογραφικό.Hermann έγραψε:Ο Tosca θα βολευε παντως απο την αποψη οτι παιζει και αριστερο μπακ.

Όπως πιστεύω θα μπορούσαμε να ειχα με κινηθεί και για τον ελεύθερο Silvio που καλυπτει δεξι και αριστερο μπακ.Έμπειρος και με πολύ καλό βιογραφικό.Hermann έγραψε:Ο Tosca θα βολευε παντως απο την αποψη οτι παιζει και αριστερο μπακ.
Καλός χρυσός ο Ευγένιος αλλα λίγο ταύρος σε υαλοπωλείο.Μπροστά του Insaurralde και Vranjes της κουλας μοιάζουν με αθώες κορασίδεςDaRkFeaR έγραψε:Το ινπαοκ λεει για Khacheridi.
Ρέστα» ΠΑΟΚ για Χατσερίδη!
20. Ιανουαρίου 2018 23:20 Μάνος Τσαλγατίδης
Ειλικρινά δεν ξέρω φιλε μου.Hermann έγραψε:Γιατί όμως παίκτης 30 χρονών με τέτοιο βιογραφικό είναι xωρίς ομάδα εδώ και 6 μήνες;
Ειναι ο ΙΚαρια4,ο οποιος ειναι απο Ικαρια...boogeyman77 έγραψε:![]()
![]()
Μόνιμος στον στρατό φίλε μου είμαι εδω και 14 χρόνια.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι και ενα αλλο παλικαρι στο φορουμ απο Ικαρια;κατα τ'αλλα gay island ειναι.Μονο καμμια 10αρια στρατιωτικοι ειμαστε παοκιαmbison έγραψε:Διοριστικες στο δημοσιο μηπως?boogeyman77 έγραψε:Καλησπέρα αξιότιμοι συνοπαδοι μου.Σας παρακολουθώ χρόνια αλλα μολις τωρα βρήκα το θάρρος να γινω μελος.Ειμαι Σαλονικιος 40αρης κ μενω Ικαρια λογω εργασιας.Φέτος εχω προαίσθημα θα τα πάρουμε όλα.19 μαχες σύνολο (πρωταθλημα-κυπελο-σουπερκαπ)
Εχω ακουσει ιστορια, καλοκαιρι σταματησε το λεωφορειο, ο οδηγος εκανε μια βουτια, γυρισε και συνεχισε το δρομολογιο! Καλη φαση
5 χρονια παρακαλουσαμε να ερθει ο Βιερινια πισω και τωρα που ηρθε τον εχουμε για αναπληρωματικο μπακ.Demir έγραψε:ρε τον καημενο τον βιερινια τι τον εχει βρει....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν ο Matos εκτίσει την ποινή των 4 κίτρινων καρτών, που σε λίγο θα συμπληρώσει, φαντάζομαι ότι δεξί μπακ θα παίξει ο Βιερι. Η φαντασία μου στερείται άλλου ονόματος.
Αυτό το σκεφτόμουνα και εγώ χθες για τους δύο ακραίους μπακ δεν έχεις αλλαγές Λεβεκ τραυματίας Κιτσιου δανεικός Κώνσταντινιδη τον πουλάς Έναν Βιερηνια που στο τέλος τον βλέπω Στόπερ να παίζει και έναν Δεληγιανιδη που τώρα μαθαινει τη θέση! Λαμπάδα να κάνουμε να μην λείψει ποτέ ο Ματος!sic-4 έγραψε:5 χρονια παρακαλουσαμε να ερθει ο Βιερινια πισω και τωρα που ηρθε τον εχουμε για αναπληρωματικο μπακ.Demir έγραψε:ρε τον καημενο τον βιερινια τι τον εχει βρει....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν ο Matos εκτίσει την ποινή των 4 κίτρινων καρτών, που σε λίγο θα συμπληρώσει, φαντάζομαι ότι δεξί μπακ θα παίξει ο Βιερι. Η φαντασία μου στερείται άλλου ονόματος.