Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Dimg4 »

skalon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Αυτη τη στιγμή παίζει η Καραμπάκ φιλικό ο Πέντρο Ενρίκε παίζει φορ είναι στην κορυφή!Μήπως λέω έγω να τον γυρίσουμε πίσω?Τι να κάνεί εκει στο Αζερμπαιτζαν ο Παικταράς?
Δε θα γινουμε σαν αυτους που κοροιδευουμε. Δανεικο τον στειλαμε, δε θα τους κανουμε μπουρδελο επειδη μας καπνισε να τον φερουμε. Ιουνιο και θα ειναι εδω ο παιχταρας.
Δεν νομίζω ότι θα κάνουμε κανέναν μπουρδέλο. Ενδεχομένως και να τους βολεύει κιόλας!
Το πρωτάθλημα σχεδόν το εξασφάλισαν, CL τέλος, γιατί να πληρώνουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο?
Αν δεν πρόκειται να γίνει χρήση της option αγοράς το καλοκαίρι (είτε γιατί δεν θέλει η ομάδα, είτε γιατί δεν θέλει ο παίκτης), τότε τους βολεύει όλους η επιστροφή!
Α δεν το ηξερα, δεν παρακολουθω την πορεια της. Τοτε μακαρι, φευγει καμπος και εχουμε μπακ... εεε εξτρεμ ενρικε βιερινια
oh yesss
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Magpies4 έγραψε:Πάντως μιά βόλτα στα Σουηδικά σάιτς δείχνει ότι όντως παίζει του Granqvist. Φυσικά κάποια επικαλούντε δικά μας σάιτς. Καλή περίπτωση.
Too good. Will be true?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Α ξεχασα και ενας Αλβανος!!!
Αυτός όμως δεν έρχεται (αν έρθει) σαν αντι-Ζαμπράνο, αλλά σαν επένδυση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

johnys999 έγραψε:
Mīngus έγραψε:H Οστάνδη έδωσε 1,5Μ το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Lombaerts και έχει συμβόλαιο ως το 20. Με τι λογική πάνε και τα γράφουν αυτά τα ονόματα ήθελα να ξερα.
Είναι πάνω από 30 κι έχει παίξει Ρωσία. Έχει δλδ τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των παιχτών που συνήθως μας ενδιαφέρουν.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

boogeyman77 έγραψε:Καλησπέρα αξιότιμοι συνοπαδοι μου.Σας παρακολουθώ χρόνια αλλα μολις τωρα βρήκα το θάρρος να γινω μελος.Ειμαι Σαλονικιος 40αρης κ μενω Ικαρια λογω εργασιας.Φέτος εχω προαίσθημα θα τα πάρουμε όλα. :opaokara: 19 μαχες σύνολο (πρωταθλημα-κυπελο-σουπερκαπ)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ικαριώτη!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πέρα των άλλων σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα...αν χάσει βαθμούς η ΑΕΚ πηγαίνουμε με διαφορφετική ψυχολογία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Απο τα βιντεάκια και χωρις να τον ξερω ο Ιταλός δε μου αρεσε. Πιστευω θα τρωει ολο κάρτες γιατι πεφτει αρκετα άγαρμπα. Επιςης δεν ειδα ουτε καμια ιδιαίτερη τεχνική ουτε ταχυτητα.
Παντως θα προτιμουσα να παρουμε φορ παρα στόπερ αν ηταν να διαλέξω. Γενικα τις κινησεις τις δικές μας κ του γαύρου δε τις πολυ καταλαβαινω. Ο γαυρος εχει την καλυτερη επιθεση κ παιρνει επιθετικους κι εμεις την καλυτερη αμυνα και παίρνουμε αμυντικους.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Το θέμα είναι ότι πλην του αρ.μπακ που είχαμε μια τρύπα να εκει, αμυντικό δεν έχουμε πάρει :D :D :D

Σοβαρά τώρα, ο Παλέτα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά σίγουρα για να βγάζει το ψωμάκι του τόσα χρόνια στην Ιταλία, μόνο κακό δεν τον λες. Ειδικά για μία χώρα όπως εμείς. Πάντως εγώ θέλω και Μιχάϊ και Κουρμπέλη και Μελιόπουλο (από καλοκαίρι) και έναν επιθετικό!!
proedros

O Παλλέτα έχει πολύ καλό όνομα στην Ιταλία και από σχόλια Μιλανέζων καταλαβαίνω πως τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ...Μια χαρά ταχύτητα έχει...Τις κάρτες τις τρώει γιατί πάιζει πάντα με πάθος...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ενημερωτικά

μην ασχολείστε άλλο με το θέμα παλέτα

ιερομόναχος απ τους λίγους
proedros

omerta76 έγραψε:Το θέμα είναι ότι πλην του αρ.μπακ που είχαμε μια τρύπα να εκει, αμυντικό δεν έχουμε πάρει :D :D :D

Σοβαρά τώρα, ο Παλέτα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά σίγουρα για να βγάζει το ψωμάκι του τόσα χρόνια στην Ιταλία, μόνο κακό δεν τον λες. Ειδικά για μία χώρα όπως εμείς. Πάντως εγώ θέλω και Μιχάϊ και Κουρμπέλη και Μελιόπουλο (από καλοκαίρι) και έναν επιθετικό!!
Τον Κουρμπέλη τι να τον κάνεις ρε φίλε???Σου άρεσε στην Τούμπα??Έχει κανει κανένα ιδιαίτερο παιχνίδι??Έχει κάποιο δυνατό σημείο??Εϊναι πάικτης του 6.30...Άσε που δεν αξίζει με την καμία 2.000.000...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

proedros έγραψε:Πέρα των άλλων σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα...αν χάσει βαθμούς η ΑΕΚ πηγαίνουμε με διαφορφετική ψυχολογία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος...
Φίλε όλα φέτος δείχνουν ΠΑΟΚ δεν γίνεται να χάθει αυτό το Πρωτάθλημα εκτός αν αυτοκτονησουμε! 1ον Γαυρο και Αεκ τους έχεις Τούμπα.2ον Πριν έρθουν Τούμπα έχουν μήνα φωτιά 3 ματς Γαυρου Αεκ, 2 ματς της κουλας με ντιναμο ματς με βαζελο(όσο πεθαμένος και αν είναι) ματς μέσα σε Τρίπολη για Ολυμπιακό και μέσα σε Περιστέρι οι δύο τους έχουν 1.5 μήνα το πιο δύσκολο πρόγραμμα της Σεζόν.Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει φέτος πρωτάθλημα δε θα το πάρει ποτέ!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όλη μέρα στη δουλειά ασχολούμαι με παλέτες. Αν πάρουμε και τον ιταλο, πάει το εκαψα το μυαλό μου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε: Δύσκολα φτάνουν 9 νικες.
Ο γαύρος θα πρέπει να χάσει αλλους 6 βαθμούς ως στο τέλος της σεζόν.
Σχεδόν απίθανο
Tιποτα δν ειναι απιθανο

O γκει εχει:
Εντος την κουλα

και εκτος
Αστερα (δυσκολευει μετα τη μεταγραφη ιγκορ)
Ατρομητα
Γιαννενο

Η κουλα εχει:
Eκτος
γκει
Ατρομητα (μετα ντιναμο)
ισως κανα κουλο με πλατανια/κερκυρα/σμυρνη αν καιγονται

Εντος
Αστερα
Ξανθη (μετα ντιναμο)
Νιωνιο
Ζελα
οπου τουλαχιστον 1, θα σπασει.

Anw, ας κανουμε το χρεος μας στα εντος και στα γιαννενα, και πιστευω οτι αρκουμαστε με 3 ποντους σε λεοφλωρο-περιστερι-τριπολη, περιμενοντας τους αλλους να μην κερδισουν σε 2 ματς..

Υ.Γ. Εν τω μεταξυ, απο μεσα μαρτη μεχρι μεσα απριλη, θα γινουν μονο 3 ματς!!
1 βδομαδα διακοπη για φιλικα εθνικων και αλλη μια μετα το πασχα (για αγνωστο λογο)
17 μαρτιου - 1 απριλη - 22 απριλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 20 Ιαν 2018, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Η Μετροσπορ γραφει οτι παμε για δανεισμο του Λόμπαερτς.... Δεν μου κολλάει πολύ αλλα ποίος ξέρει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”