Νομιζω οτι ο Γιωργος τελευταιο καιρο ουτρ πατημα εδωσε ουτε τιποτα.απο ενα σημειο και μετα μονο ενωτικος ηταν και δεν ασχοληθηκε με βλακειες.joshua έγραψε:Τι εγινε Γιωργακη,τωρα φταινε οι δημοσιογραφοι ε? Αν τους βαφτισω το τελειο αλοθι θα φταιω εγω...Καντε εσεις αυτο που πρεπει και δεν θα δινει κανεις σημασια εκει που δεν πρεπει.Κριμα παντως τα like σε Χουλτ και Μολεδο.
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ακομα μεγαλυτερο το λαθος να δινει αξια σε αυτο το @@$δι.Τωρα αν υπαρχει κοσμος που δινει βαση στα λεγομενα του τελευταιου,ασε να μην πω καλυτερα...Δεν υπαρχει παντως κανενας λογος να ασχολειται ο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ.Εχει σοβαροτερα πραγματα τοσο να κανει οσο και να σχολιασει.
Πραγματικά και είναι απίστευτο πόσοι ανόητοι υπάρχουν.... Τον Γιώργο εδώ και καιρό τον προσβάλει προσωπικά με χαρακτηρισμους.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 18 Ιαν 2018, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ελα ομως που ειναι ο νο1 σε ακροαση...joshua έγραψε:Ακομα μεγαλυτερο το λαθος να δινει αξια σε αυτο το @@$δι.Τωρα αν υπαρχει κοσμος που δινει βαση στα λεγομενα του τελευταιου,ασε να μην πω καλυτερα...Δεν υπαρχει παντως κανενας λογος να ασχολειται ο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ.Εχει σοβαροτερα πραγματα τοσο να κανει οσο και να σχολιασει.
Σωστο το γιατι του δινεις αξια...
Τραβα μια μηνυση να τελειωνει η υποθεση.
Εγω παντως περιμενα σημερα ενα μηνυμα του στυλ,παμε για αλλα,θα κανουμε το καλυτερο για την ομαδα,αφου καλως η κακως εφτασε το instagram του να ειναι η μονη επισημη μορφη ενημερωσης του παοκτση,οχι να ασχολουμαστε με τον καθε λαλακα.
-
Dimg4
Γνωμη ραπτοπουλου. Την μετραμε εδω μεσα οσο μετραει η γνωμη του τσουκαλαGoMaRoS έγραψε:http://sportdog.gr/blogs/article/433798/kalytera-poy-den-phre-molento-o-paok-de-tha-prolaboyn-benizelos-kai-pagkalos-me-azebedo
Ειδες ομως? Πιανει το κολπο.Ασχολουμαστε με τον λαλακα τωρα...Φερτε μου ρε εναν στοπερ και εναν επιθετικο που βλεπω τον Κεσερου ως Νειμαρ...
γομαρε το εσβησα δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχουν σκουπιδια εδω μεσα
Joshua τωρα θα σου βρω απο ανατολικο μπλοκ 30+ τραυματια που εχουμε παιξει αντιπαλοι 
Snoufel και πολυ καλα εκανες
Snoufel και πολυ καλα εκανες
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:.Φερτε μου ρε εναν στοπερ και εναν επιθετικο που βλεπω τον Κεσερου ως Νειμαρ...
Είσαι απόλαυση ρε Δημήτρη...
- ΑποστόληςΑ
Γιατί να βρεις άλλον ρε Γόμαρε; Ο Χατσερίδης δεν ήταν το plan B; Ή μήπως όχι;
πάντως αυτό το spordog είναι η μεγαλύτερη απάτη στο διαδίκτυο, δείξε μου μονο τίτλο και θα σου πω άμα είναι από αυτό το πουστοσιτε που ψάχνει κλικ...οποιος σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αποφεύγει τέτοια site gt κάνοντας κλικ στην ψευτιά τους γιγαντώνεις και θα γεμίσουμε τέτοιους απατεώνες