Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από simba »

Τι ζουμε ρε σεις!

Κατ'εμε το θεμα ξεκαθαρα ειναι του καραφλα..
Ποιος γκουζος κ πρασινοκιτρινοκοκκινα αλογα, αυτα ειναι στημένες μλκιες των αθηνεζων..

Απλα πιστευω οτι αφου υπηρχαν κονξες απ'την πλευρα του,
εφοσον δεν το ληγεις (γιατι το στοιχειο αυτο φωναζει οτι θαναι "αλλου"),
και θες να το παλεψεις, τουλαχιστον βάζεις μια μαμημενη διορια.
Χωρις να αναλωνεσαι αναλογα με το πως ξύπνησε ο αλλος..

Ο παίχτης μπορεί να θέλει να ξύνει τα @@ του άλλες δυο βδομάδες.
Μπορεί να'χει την αποφασιστικότητα γκομενας που προσπαθει 1 ωρα να παραγγείλει ενα γαμημενο φαγητο..
Μπορεί απλα να'ναι βλαμενος. Ε, βαζεις καποια ορια.
Να πω οτι παλευεις να τον παρεις για καιρο, να παει στο διατανο..

Τι να πω μακαρι ναναι αυτο που λεει ο δεμιρης και ο μπανε..
Demir έγραψε:Η μόνη λογικη εξήγηση είναι να προσπαθούμε να τον φέρουμε τώρα με αγορά ,να έχουν μπλέξει 3-4 μανατζάρεοι Κ να μην βγαίνει άκρη ..
Τεσπα, ελπιζω τις επομενες 48 ωρες :lol: να τελειώσει.

True story
Εξαρχης διστακτικός, τις νύχτες εκλαιγε με τη σκεψη να λιαζει την κασιδα στην κοπακαμπανα.
Μια μέρα που ηταν πιεσμενος γιατι δν πετυχε η πρωινη κ δν τον πήρε τηλ η θεια απτο μπελο οριζοντε,
σε μια στιγμη αδυναμιας, ενεδωσε στο στενο κορταρισμα μας και ψέλλισε το ναι.
Καθως ομως οι ωρες περνουσαν, άρχισε να το σκεφτεται..
Στο δρομο προς τον Κιτρινο Σκιουρο (για μια τελευταία γευση πατριδας),
ενα τεραστιο ερωτηματικο αρχισε να στροβιλιζει μεσα του..
Θα εχουν οι σαλονικιες ωραιους πατους ή θα τη βγαζει με Azevedo (σορυ Μπις, new booty in town)?

Στον ...πατο της 3ης cachaca, βρήκε την απαντηση.
Σαν το Πορτο Αλεγκρε, δεν εχει..Ποια χαλκιδικη τωρα.

Υ.Γ.
DimitrisS έγραψε:Ποδοσφαιρστης του ΠΑΟΚ και επισημα ειναι ο Ροντριγκο Μολεδο για τους επομενους 6 μηνες.

Στις πρωτες του δηλωσεις ως ποδοσφαιριστης της ομαδας ο Ροντργκο Μολεδο σημειωσε:

"Εγω στην Βραζιλια θελω να παω"

Πηγη PAOKfc.gr
:lol: :opaokara: Ρισπεκτ

Πλοτ τουιστ
Γραφουν οτι καναμε ντου στους Βραζιλιανους για να παρουμε το παικτη απο τωρα.....
Και να επρηξε τοσο πολυ τα @@ του Ιβαν που αυτος θα τον αγορασει ωστε να του καρφωσει το δελτιο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 18 Ιαν 2018, 03:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αδερφε εγινε ενα μπουρδελο η κατασταση. Οι "πανω" εδωσαν εντολη να μην ασχοληθουμε αλλο και μας προταθηκε ενα θηριο απο ρωσια. ΑΠλα ο λουτσεσκου επεμεινε και για αυτο περιμενουμε. Αυτα και για τους περιεργους που βιαζονται να ειρωνευτουν
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Εγω θα πω με το φτωχο μου το μυαλο, διχως να εχω ιδεα τι μπορει να γινεται και με μονη σταθερα τα πηγαινε ελα του Μιχελ στην Αθηνα και αντιστροφα του οποιου μπαγλαμα ερχεται Θεσσαλονικη για την υποθεση Μολεντο, οτι παρακαλετο μ@@νι ξινο γ@μ@σι... και αντε κανε μας τη χαρη ρε Μολεντο που δε θελεις κιολας...
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Αν και πιστεύω θα κινηθούμε για άλλον αμυντικο, μπορεί να τα έχουμε βρει ήδη με τον Μολεντο και τον παναθηναϊκό για τον δανεισμό του και απλά να προσπαθούμε να τον πάρουμε με κανονική μεταγραφή ψάχνοντας κάποιο παράθυρο για να σπάσουμε το προσύμφωνο. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για τυχόν παρεξηγήσεις, απλά αναφέρω μια άλλη άποψη για το σήριαλ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Hermann έγραψε:Sportime γράφει ότι δυσκολεύει του Μολέντο και στροφή ξανά σε Χατσερίδη
Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πως γινόμαστε ρδολεμπου παντα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο βροχοποιε να τους ειπε οτι θελω να παιξω στη Βραζιλια και αυτοι να επιμενουν,δε το πιστευω ρε φιλε,ειναι παραλογο πως να το κανουμε;
Σιγουρα παρατραβηξε,για να επιμενουμε ομως εχουμε τον παιχτη μαζι μας.
Αν ήθελε να πάει στη Βραζιλία από τώρα θα είχε κάνει προσφυγή και θα είχε μείνει ελεύθερος. Επομένως ξέρει ότι θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα είναι γιατί τρενάρει τον ΠΑΟΚ αφού, όπως γράφτηκε τη Δευτέρα, ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ.
Είναι μεγάλο λάθος να ξοδεύεις λεφτά και ενέργεια για έναν παίκτη που δεν γουστάρει να έρθει. Αλλά και να έρθει πάλι το καλοκαίρι θα φύγει. Δεν γίνεται έτσι προγραμματισμός του ρόστερ. Φέρτε Χατσερίδη κι ας είναι τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές (ΑΝ μετράει η τιμωρία του εδώ)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Γιατί ρε παιδιά ο πρώτος βλ@μμένος παίχτης που δεν ξέρει τι θέλει είναι η ο τελευταίος?

Μπορεί από τη μια να θέλει να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε για 3 μήνες από την άλλη να δέχεται πιέσεις από την οικογένεια του να γυρίσει. Η ακόμα και από την International. Φαντάζομαι κι αυτοί θα προτιμάνε ένας παίχτης που έχουν κλείσει για τον Ιούλιο απλά να προπονείται με μια ομάδα από το να παίζει σε φουλ ρυθμούς για τρεις μήνες με κίνδυνο κάποιον τραυματισμό.

Το θέμα δεν είναι όμως τι κάνουν όλοι αυτοί το θέμα είναι τι κάνει ο ΠΑΟΚ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Nαι στον Χατσεριδη ειδικα για το χτισιμο του καλοκαιριου, αλλα αν ο στοχος ειναι το πρωταθλημα, τωρα στα κρισιμα ματς θα προλαβει να δεθει με τους υπολοιπους στην αμυνα? Δεν νομιζω. Για τον παγκο βεβαια ειναι πολυτελεια. Και τον Μολεντο τον απορριπτω γιατι αμφιβαλλω αν το μυαλο του θα ειναι εδω, οπως επισης δεν θελω να φυγει τωρα ο Μυστακιδης που μπορει να μπει αμεσα στην ομαδα, ως αλλαγη αρχικα.
Η μεγαλη διαφορα με περυσι ειναι οτι δεν παιζουμε πλ οφ.
Αρα εχουμε 13 ματς και τελος. Δεν υπαρχει χρονος για προσαρμογη.
Ο Κεσερου και ο καθε φορ θα μπορουσε να ερθει για να μπαινει αλλαγη οπως παλια ο Μπακαγιοκο κ ο Αναστασακος. Ο φουνταριστος δεν χρειαζεται προσαρμογη. Μπαινει κ πλεματιαζει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταματηστε ρε την γκρινια,σταματηστε να βγαζετε χολη κατα των στελεχων της ομαδας.Σας εδωσε κανεις δικαιωμα τοσα χρονια να σκεφτεστε οτι δεν λειτουργουν ολα τελεια και βαση σχεδιασμου και πλανου?
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Εγώ πιστεύω ότι ο Μολέδο θέλει να ρθεί εδώ αλλά όχι δανεικός για μισή σαιζόν αλλά με μεταγραφή για 2,5 ή 3,5 χρόνια. Τα λεφτά που του δίνουμε είναι πολύ καλά και για αυτόν είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο παίκτης έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών και για αυτό φοβάται ενδεχόμενο σοβαρό τραυματισμό του οπότε θα βρεθεί ξεκρέμαστος γιατί τότε και οι βραζιλιάνοι θα ακυρώσουν το προσύμφωνο και εμείς δεν θα του κάνουμε το συμβόλαιο που του υποσχεθήκαμε. Για αυτό πιστεύω πιέζει να τα βρούμε με τους βραζιλιάνους και να έρθει κανονικά με μεταγραφή. Διαφορετικά προτιμάει να πάει από τώρα Βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, ας μή ρίχνουμε ευθύνες στην διοίκηση και ούτε στον παίκτη. Νομίζω ότι οι μανατζαρέοι και αυτοί που έχουν ¨κομμάτια῾῾ του παίκτη γενικά, μυρίστηκαν χρήμα από Ιβάν και τον έχουν βγάλει δημοπρασία. Αυτό μου λέει η ιστορία με τον Μολέδο για τον οποίο ακούστηκαν οι ομάδες: Ιντερ, ΠΑΟΚ, γκέι, αεκ, τούρκοι, ... μέχρι και Ουκρανοί κλπ. Και όλα αυτά πάνω στο πτώμα του βάζελου που υποτίθεται ότι μπορεί να διαπραγματευτεί.

Οπως πολλοί εδώ μέσα γράφουν σωστά, άν ήθελε Ιντερνασιονάλ, θα είχε κάνει προσφυγή, αν δεν ήθελαν οι εκπρόσωποί του δεν θα έβαζαν τόσες ομάδες στο κόλπο, θα τον είχαν στείλει απ τον Δεκέμβριο είτε στον γάβρο, είτε σε μάς ή στην Βραζιλία. Και στην μέση είναι ο Μολέδο ο οποίος έχει κόρη στη Βραζιλία, αλλά πονάει και τον βάζελο και δεν θέλει να κάνει προσφυγή αλλά επίσης ξέρει τί σημαίνει ΠΑΟΚ από τον Μάτος.

Τώρα σοβαρά, εξαρτάται από ένα σέντερ μπάκ το άν θα πάρουμε πρωτάθλημα; Εκεί που σηκώνει κράξιμο η διοίκηση είναι γιατί δεν έχει βάλει ήδη στην ομάδα ένα καλό χάφ (6άρι), ένα δεύτερο φόρ (καλύτερο του Κουλούρη), και έναν έτοιμο αριστερό μπάκ με αριστερό πόδι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Goran, να με συμπαθας αλλά μετά από 13 ώρες στο γραφείο κάποια στιγμή ήθελα να κοιμηθώ κιόλας.

Επίσης μετά από αναιτιες και περίεργες ειρωνίες σου που είδα εις βαρος μου στο παρελθόν, απλά δε θέλω να μπλέκομαι στις ατέρμονες κουβέντες σου.

Και τέλος , αν και αδύνατον, προσπαθήστε ρε παιδιά να μη τσουβαλιαζετε ΟΛΟΥΣ τους συνομιλητές σας.

Ούτε κράζω την ΠΑΕ ούτε υπερασπίζομαι τους αρδ. Έχω όμως μια βασική θεωρία : όταν ΟΛΟΙ οι αρδ γράφουν κάτι, ε δε μπορεί να είναι απ τη γκλάβα τους! Προφανώς αυτό μαθαίνουν ως υπαρκτή πληροφορία.

Και στην περίπτωση Μολεντο αυτά π μαθαίνονται δύο βδομάδες τώρα είναι ΠΑ ΡΑ ΝΟ Ι ΚΑ.

Και η στάση μου είναι ότι έπρεπε να τελειώσουμε την υπόθεση απ τις πρώτες μέρες γιατί προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον παίκτη. Ο βάζελος; Ο μάνατζερ; Τα συμβόλαια; Ο ίδιος ο παίκτης;

Γιατί να μπλέξουμε τόσο χωρίς να προσδοκούμε κάποιο μεγαλειώδη αγωνιστικό αντίκτυπο;

Δηλαδή αν μέχρι τώρα τρώμε 0.1 γκολ ανά ματς, με Μολεντο τι περιμένουμε;

Υ.γ. Εδώ και έξι χρόνια δεν ειμαι στην ομάδα διαχειριστών του φόρουμ, ηθελημενα. Είμαι κόκκινος ως μέλος των διαχειριστών της σελίδας αν και από εκεί έχω αποτραβηχτεί λόγω μετανάστευσης.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Τα ματς που έρχονται είναι τόσο κρίσημα που μετα απο τον Αζεβέντο πρέπει οπωςδήποτε να πάρουμε στόπερ και επιθετικό Μπροστα αν λήψει ο Πρίγιοβιτς θα είμαστε κλάφτα πίσω αν τραυματιστεί κανένας Βαρέλα η φάει κάρτα θα είμαστε Κλάφτα!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μολέντο τέλος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”