Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε: Το επίπεδο του είναι πολύ υψηλό Κατ,στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Αμα ηταν θα καναν ουρα Μπανε.Δυο φορες ελευθερος εμεινε δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αν ειναι ναρθει θε ναρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει! Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, ως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο παίκτης έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι αδιανόητο να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ...Εξάλλου φάνηκε πως ποτέ δεν ήθελε να έρθει...Από την άλλη ο Μίχελ τι να πει με τους Βραζιλιάνους;;;Σας δίνω 500.000 και το βουλώνετε!;;Ακόμα και έτσι υπάρχει περίπτωση αυτοί να συναινέσουν;;Όχι...ή θα ζητήσουν εξωπραγματικό ποσό ή θα καταλήξει εκεί....Όπως τα καταφέραμε, χάθηκε πάλι πολύτιμος χρόνος...Πλέον οι 2 μεταγραφες τέλη Ιανουρίου παίζονται στο 1.05...Μακάρι να διαψευστώ...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Είσαι ο Μίχελ, ο Χ υπεύθυνος, παίζεται το πεωτάθλημα,, θες αμυντικό, κλπ κλπ , σε λέει δε θελω και ξέρω γω και θα επέμενες έτσι; ή όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα ασχολούνταν με κάποιον που δε θέλει; δε νομίζω
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

το θεμα ειναι να εχουν σωστα αντανακλαστικα και να εχουν ηδη κλεισμενο παικτη σε περιπτωση που χαλασει...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Και στο τέλος θα χάσουμε άλλες 2 -3 μέρες θα πάμε μετά για άλλο στόπερ το οποίο θα αργήσει μετά θα πάμε και για επιθετικό θα έρθουν τελευταία μέρα των μεταγραφών και θα παίξουν όταν θα έχει χαθεί το πρωτάθλημα (μακάρι όχι)
και μετά θα έχουμε πάλι όχι ο Σαββίδης φταίει όχι ο μιχελ φταίει όχι οι αρδ φταίνε όχι οι οπαδοί φταίνε θα νευριασει ο Σαββίδης θα διώξει τους πάντες και του χρόνου ξανά από την αρχή μάλιστα γιατί Π.Α.Ο.Κ είσαι και όλα αυτά για τον μπονουτσι της παιανιας α αρε Π.Α.Ο.Κ γαμώτο μια ζωή μόνος παίζεις και μόνος χάνεις θλίψη τίποτα αλλο.Καλο βραδυ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Γκουερινο έγραψε:Η Μπαρτσα που επεμενε 6 μηνες στον κουτινιο δεν ειναι σοβαρη ομαδα?
Να φανταστω μου κανεις πλακα να συγκρινεις τη μεταγραφη κουτινιο με μολεδο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα χαρώ πιο πολύ αν βγει ανακοίνωση ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον. Η ηδονή είναι μεγαλυτερη όταν θα βλέπουμε ότι ο βαζέλος θα παίζει με ανύπαρκτους παίκτες.
Για 3ο-4ο στόπερ Μαλεζας μια χαρά είναι. Θελουμε έναν καλύτερο του Πουγγουρα αλλά Έτοιμο να μπει.
Υ. Γ.
Ο Κουτίνιο κόστισε οσο η Νέα Τουμπα+ροστερ+μετοχικό κεφάλαιο (sic) . Τι συγκρίνει ο συνοπαδος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 18 Ιαν 2018, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με λιγα λογια αν ερθει θα ερθει για παραπανω απο μισο χρονο,οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα και δεν θα μετατεθει για το καλοκαιρι.
Πιστευω οτι μυριστηκαν ψητο και θελουν να φανε πολλοι,αν τον θελουμε πολυ θα τους ταισουμε ολους.
Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο παιχτης θελει να ερθει,απλα προσπαθει να εξυπηρετησει και τους αδερφους του βραζιλιανους να παρουν και αυτοι κατι γιατι εχει δωσει το λογο του.
Και αυτο το κατι να ειναι παραπανω απο οσα προβλεπει το συμφωνητικο.
Θεωρω οτι δεχεται ψυχολογικη πιεση απο τους συμπατριωτες του.
Δεν γινεται να επιμενουμε για εναν παιχτη που δεν θελει να ερθει,ειναι παραλογο.
Για καποιους ανθρωπους ο λογος ακομα ειναι συμβολαιο,ισως να νιωθει ασχημα και να προσπαθει να τους ικανοποιησει ολους.
Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι γνωστα στους δικους μας και απο τη στιγμη που εξακολουθουν να προσπαθουν,στο τελος το χρημα θα μιλησει.
proedros

trouman έγραψε:Είσαι ο Μίχελ, ο Χ υπεύθυνος, παίζεται το πεωτάθλημα,, θες αμυντικό, κλπ κλπ , σε λέει δε θελω και ξέρω γω και θα επέμενες έτσι; ή όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα ασχολούνταν με κάποιον που δε θέλει; δε νομίζω
Εσύ τι καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;Ότι θέλει να ερθει;;Το δήλωσε 100 φορες...Θέλω να πάω Βραζιλία..Εγώ πιστευω πως το θέμα συντηρείται από ΠΑΟ που κάνει τα πάντα για να μην πάει Βραζιλία...Ο μάνατζερ του που σίγουρα τον επηρεάζει θα αλλάξει στάση μονο με εξωπραγματικά ποσα από τα οποία θα επωφεληθούν και οι Βραζιλιάνοι της Ιντερνασιοναλ...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εικόνα
proedros

proedros έγραψε:
trouman έγραψε:Είσαι ο Μίχελ, ο Χ υπεύθυνος, παίζεται το πεωτάθλημα,, θες αμυντικό, κλπ κλπ , σε λέει δε θελω και ξέρω γω και θα επέμενες έτσι; ή όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα ασχολούνταν με κάποιον που δε θέλει; δε νομίζω
Εσύ τι καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;Ότι θέλει να ερθει;;Το δήλωσε 100 φορες...Θέλω να πάω Βραζιλία..Εγώ πιστευω πως το θέμα συντηρείται από ΠΑΟ που κάνει τα πάντα για να μην πάει Βραζιλία και σπό τον ΠΑΟΚ που κάνει και αυτός τα αδύνατα δυνατά για να έρθει στην ομάδα..Ο μάνατζερ του που σίγουρα τον επηρεάζει θα αλλάξει στάση μονο με εξωπραγματικά ποσα από τα οποία θα επωφεληθούν και οι Βραζιλιάνοι της Ιντερνασιοναλ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

proedros έγραψε:
Εσύ τι καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;Ότι θέλει να ερθει;;Το δήλωσε 100 φορες...Θέλω να πάω Βραζιλία..Εγώ πιστευω πως το θέμα συντηρείται από ΠΑΟ που κάνει τα πάντα για να μην πάει Βραζιλία...Ο μάνατζερ του που σίγουρα τον επηρεάζει θα αλλάξει στάση μονο με εξωπραγματικά ποσα από τα οποία θα επωφεληθούν και οι Βραζιλιάνοι της Ιντερνασιοναλ...
Και γιατί δεν κάνει προσφυγή ,να πάει Τσακ μπαμ ;;; 180.000 του χρωστάνε .. λόγο ηθικής ;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εσύ proedros μου τον άκουσες να το λέει με τα αυτιά σου δηλαδή και το πιστεύεις ότι "θέλει να πάει Βραζιλία"? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”