desperando έγραψε:Σας γλεντανε τα αρδ.
Συνεχίστε ετσι
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Το πιο σωστό είναι να μην λέγεται τίποτα, για όσο ακόμα θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη φίλε μου...SplashBro22 έγραψε:αυτά τα μπασταρδάκια που λες Γκόραν μου θα μπορούσε να τα εξαλείψει η ΠΑΕ λέγοντας μας απλά τι συμβαίνει. Σε ποιο συμπέρασμα μας οδηγεί αυτό;goran 64 έγραψε:Πάντως θαρρώ ότι αυτά τα μπαστΑΡΔάκια την δουλειά τους την έχουν πετύχει ως τώρα, τουλάχιστον 1.000.000%...
Αφού φτάσαμε εμείς να λέμε ότι, "αν δεν υπογράψει σε μας ο Μολέντος είναι γ@μώσπιτος", τότε φανταστείτε μόνο τι έχουν να του σέρνουν σύσσωμοι οι γαμοχαβουζοβοθρολιμανίσιοι, όταν και αν με το καλό φορέσει τα ασπρόμαυρα...
Χεχεχε...
Το θέμα μ αυτούς πρέπει να ξεκινήσει αφού τελειώσει και η περίπτωση Μολέντο και η μεταγραφική περίοδος... :ugeek:
Υ.Γ. Αν θέλεις όμως, μπορείς να μας πεις σε ποιο συμπέρασμα σε οδηγεί εσένα αυτή η "σιωπή" της ΠΑΕ...
Γκουερινο έγραψε:Εμενα επειδη μ αρεσει που γεμιζει σελιδες το θεμα θελω να ερθει στις 31 ο μολεδο, και να συνεχισουμε μεχρι τοτε να διαβαζουμε για το παιδι του την μανα του την πεθερα και την συμπεθερα να περναει η ωρα...
6/01
- Dimitris_L4
Εγω λεω να γυρισει ο δσ14 σε διοικητικπ ποστο...και να τον δωσουμε με μεταγραφη ως υπευθυνο αγωνιστικου τμηματος στη ζελα...γνωριμο περιβαλλον γνωρινο δρομολογιο...
ολες οι χειμερινες μεταγραφες ενα κρυο ανεκδοτο.... λογικο με αυτον που ανοιξε το τοπικ 
-
Dimg4
Careful what u wish forDimitris_L4 έγραψε:Εγω λεω να γυρισει ο δσ14 σε διοικητικπ ποστο...και να τον δωσουμε με μεταγραφη ως υπευθυνο αγωνιστικου τμηματος στη ζελα...γνωριμο περιβαλλον γνωρινο δρομολογιο...
Έλα ρε Ντεσπε τώρα π μας γλεντανε τα αρδ.
Τόσα χρόνια λιωσαμε ν παρακολουθούμε ΠΑΟΚ και μεταγραφές του, τέτοιο σηριαλ δεν έχει ξαναγίνει.
Μόνο η ανανέωση του Πέτζα έβγαζε λιγότερο νόημα πριν είκοσι χρόνια.
Και μιλάμε για εποχές σπορ του βορρά που γράφανε ότι τους γκαυλωνε.
Μιλάμε για παίκτη που ουσιαστικά έχει την ελευθέρας του να πάει όπου θέλει, για ΠΑΟΚ με ανελέητα πολλά φράγκα, για βάζελο π παρακαλαει να βρει λεφτά .
Και για ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
Δηλαδή πόσες μέρες διαπραγμάτευση χρειάζεται ένας δανεισμός;;
Τόσα χρόνια λιωσαμε ν παρακολουθούμε ΠΑΟΚ και μεταγραφές του, τέτοιο σηριαλ δεν έχει ξαναγίνει.
Μόνο η ανανέωση του Πέτζα έβγαζε λιγότερο νόημα πριν είκοσι χρόνια.
Και μιλάμε για εποχές σπορ του βορρά που γράφανε ότι τους γκαυλωνε.
Μιλάμε για παίκτη που ουσιαστικά έχει την ελευθέρας του να πάει όπου θέλει, για ΠΑΟΚ με ανελέητα πολλά φράγκα, για βάζελο π παρακαλαει να βρει λεφτά .
Και για ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
Δηλαδή πόσες μέρες διαπραγμάτευση χρειάζεται ένας δανεισμός;;
- Dimitris_L4
Ανεβάσαμε τη προσφορά . Θα πληρώσουμε τα έξοδα για το επόμενο εκτός έδρας της ζέλας
Το συμπέρασμα είναι ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ !!!!goran 64 έγραψε:Το πιο σωστό είναι να μην λέγεται τίποτα, για όσο ακόμα θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη φίλε μου...SplashBro22 έγραψε:αυτά τα μπασταρδάκια που λες Γκόραν μου θα μπορούσε να τα εξαλείψει η ΠΑΕ λέγοντας μας απλά τι συμβαίνει. Σε ποιο συμπέρασμα μας οδηγεί αυτό;goran 64 έγραψε:Πάντως θαρρώ ότι αυτά τα μπαστΑΡΔάκια την δουλειά τους την έχουν πετύχει ως τώρα, τουλάχιστον 1.000.000%...
Αφού φτάσαμε εμείς να λέμε ότι, "αν δεν υπογράψει σε μας ο Μολέντος είναι γ@μώσπιτος", τότε φανταστείτε μόνο τι έχουν να του σέρνουν σύσσωμοι οι γαμοχαβουζοβοθρολιμανίσιοι, όταν και αν με το καλό φορέσει τα ασπρόμαυρα...
Χεχεχε...![]()
Το θέμα μ αυτούς πρέπει να ξεκινήσει αφού τελειώσει και η περίπτωση Μολέντο και η μεταγραφική περίοδος... :ugeek:
Υ.Γ. Αν θέλεις όμως, μπορείς να μας πεις σε ποιο συμπέρασμα σε οδηγεί εσένα αυτή η "σιωπή" της ΠΑΕ...
Πού το είδατε να ενημερώνουν κατά την διάρκεια διαπραγματεύσης;
Αναφέρθηκε και παραπάνω το πρόβλημα είναι ο μάνατζερ του που κάνει πολλές δουλειές με την Ίντερ.
Και μάλλον πάνε να δώσουν και κάτι σε αυτούς για να τελειώσει η δουλειά.
Ίσως ένας ψιλιασμένος να το είχε πάρει "γραμμή" νωρίτερα.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είμαι σίγουρος ότι έχουν εμφανιστεί εκατό μεσάζοντες και όλοι θέλουν μερίδιο από την πίτα. Αυτοί στη λ. Αμερικη από τέτοια ζούνε. Έχει ψωμί ή υπόθεση
- Dimitris_L4
Αφου τα ειχαμε βρει με τη ζελα γιατι ανεβαζουμε συνεχεια την προσφορα μας?
- anekfrastos