Το μέσο της ημέρας, το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο πρωί και το απόγευμα. Συνήθως αναφέρεται στο διάστημα 12-3 μ.μ.
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 17 Ιαν 2018, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο προδοτης θελει γρηγορο επιθετικο, την μια ευκαιρια να την κανει γκολ, και με ενα χαρτι βρισκεις παιχταρα
βρε ουστ!!!!!!
βρε ουστ!!!!!!
Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
Το ότι δεν άκουσα διάβασα ως τώρα ούτε μια λέξη περί μπουρδελοποίησης της πράσινης πουτ@νας και οι τρόποι που επικοινωνούν αυτήν την μεταγραφή, με επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, ότι υπάρχουν μόνο "εκεί ΑΡΔ"!!!!
Στον κακό τον ψόφο όλοι τους λοιπόν, εκεί που τους έχω στείλει άπειρες φορές ως τώρα και θα το κάνω αβέρτα...

Το ότι δεν άκουσα διάβασα ως τώρα ούτε μια λέξη περί μπουρδελοποίησης της πράσινης πουτ@νας και οι τρόποι που επικοινωνούν αυτήν την μεταγραφή, με επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, ότι υπάρχουν μόνο "εκεί ΑΡΔ"!!!!
Στον κακό τον ψόφο όλοι τους λοιπόν, εκεί που τους έχω στείλει άπειρες φορές ως τώρα και θα το κάνω αβέρτα...
-
john4serres
1ον δεν είπα το 100% των μεταγραφών μας.desperando έγραψε:Δηλαδή ο παικταρας σας ο πριγιοβιτς που λέτε ότι κοστίζει 10 μυρια πως ήρθε?john4serres έγραψε:Ποιο scouting ρε φιλαράκι; Παίκτες από εγχώριους και ευρωπαικούς αντιπάλους παίρνουμε.mbison έγραψε:Που ειναι το scouting?
Αυτό τα λέει όλα.
Συν τα κονέ με μανατζεριλίκια.
Να τα πεις σε κανένα σοβαρό ευρωπαικό σύλλογο να γελάει..
Ο Πέδρο? Ο Ρέι?ο Μπι? Ο τζαλμα? Ο τσιμιροτ? Ο βαρέλα?
Έχετε καταντήσει ....
Υγ ο καθένας γράφει ότι μ@κακια του γκ@υλωσει και άμα του την πεις θα σου πει να του μιλάς καλύτερα.
Αλλά ο καθένας μπορεί να τα χώνει στην ομάδα
Για καθε απο τους παραπανω θα μπορουσα να σου πω και γω:
Λεβεκ, Λουκας, Αζεβέδο, Σάμπο
Συν κάποιους από το Ελληνικό πρωτάθλημα που δεν ήταν για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Αν θεωρείτε τον Πριγιοβιτς, τον Τζάλμα και τον Μπίσεσβαρ προιον σκαουτινγκ, είστε γελασμένοι.
800αρια συμβόλαια αβέρτα σε όποιον μας κάνει κλικ.
Εναν άγνωστο παίκτη θα τον κανεις ενα μικρο συμβόλαιο και ο παικτης θα "μεγαλώσει" μεσα στην δικια σου ομάδα.
Με το μπατζετ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο καθένας μας γίνεται υπέυθυνος μεταγραφών ή ΤΔ.
αυτο ακριβως ειπα για τους εδω αρδ. οτι υπερθεματιζαν την καταστροφολογια επειδη ακριβως δεν ειναι με το μερος μας. Το "εδω" ειναι ...γεωγραφικος προσδιορισμοςgoran 64 έγραψε:Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
Sic-4, συμφωνούμε αδερφέ...Απλά ήθελα να δώσω λίγη έμφαση, καταδεικνύοντας τα δικά "μας" μπ@στΑΡΔάκια!!!!
- Kostas_Peraia4
Δεν πιστευω να μιλατε για εμεναsic-4 έγραψε:αυτο ακριβως ειπα για τους εδω αρδ. οτι υπερθεματιζαν την καταστροφολογια επειδη ακριβως δεν ειναι με το μερος μας. Το "εδω" ειναι ...γεωγραφικος προσδιορισμοςgoran 64 έγραψε:Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
- SplashBro22
από εγκληματία σε εγκληματία... στον ΠΑΟΚ αυτοί οι 2 στάνταρ θα είχαν 10 κόκκινες κάρτεςGoMaRoS έγραψε:ρε μπας και παρουμε βρανιες τελικα
Εγώ δεν απορώ καθόλου που μπήκαμε ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ μια και καλή κι αυτόν τον πουστοκ@ραγκιόζη...joshua έγραψε:Εγω επιμενω, δεν μπορω να πιστεψω πως μπηκαμε σε διαδικασια διαπραγματευσης, την στιγμη που ακομα το δικαιωμα υπογραφης ανηκει στον Αφραγκουζο. Πιστευα και ηλπιζα πως αυτο ειχε παραδοθει σε οσους ασκουν διοικηση, αλλα οπως φαινεται οχι, αρα πλεον ολα ειναι πιθανα με τον συγκεκριμενο @#!#%$@...
Το θεωρώ λοιπόν βέβαιο ότι ο παίχτης θα καταλήξει σε μας, γιατί "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Ιαν 2018, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αφησε τα σαπια που θίχτηκες, και ξερνα infoKostas_Peraia4 έγραψε:Δεν πιστευω να μιλατε για εμεναsic-4 έγραψε:αυτο ακριβως ειπα για τους εδω αρδ. οτι υπερθεματιζαν την καταστροφολογια επειδη ακριβως δεν ειναι με το μερος μας. Το "εδω" ειναι ...γεωγραφικος προσδιορισμοςgoran 64 έγραψε:Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τετ 17 Ιαν 2018, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλιστα... Η ΠΑΕ άχρηστη, στην ομάδα κλίκες, ο Μιχελ μυρωδιας, του Σαββίδη του τρώνε τα λεφτά του χαπατου και φυσικά οοοολα γίνονται τυχαία στην ομάδα. Όλα τα καλά βέβαια... Όπως οι πολύ πετυχημένες μεταγραφές. Γιατί φυσικά... Το τμήμα σκαουτινγκ είναι ανύπαρκτο!!!
Μάγκες σας έχω λύση.... Αλλάξτε ομάδα να σωθείτε από αυτό το.....
Αι σιχτιρ πια.
Αι σιχτιρ πια.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν πιστευω να μιλατε για εμεναsic-4 έγραψε:αυτο ακριβως ειπα για τους εδω αρδ. οτι υπερθεματιζαν την καταστροφολογια επειδη ακριβως δεν ειναι με το μερος μας. Το "εδω" ειναι ...γεωγραφικος προσδιορισμοςgoran 64 έγραψε:Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
![]()
![]()
σε θυμαμαι εσενα τι εγραφες τοτε με τον Δημοπουλο, τετοιος εισαι
Κωστα, στο εχω ξαναπει. Ελπιζω οτι θα βελτιωσει την παναθλια κατασταση του χωρου η γενια σου, την οποια θεωρω καλυτερη απ' τη δικη μας.
-
john4serres
ok byegpaok έγραψε:Μάλιστα... Η ΠΑΕ άχρηστη, στην ομάδα κλίκες, ο Μιχελ μυρωδιας, του Σαββίδη του τρώνε τα λεφτά του χαπατου και φυσικά οοοολα γίνονται τυχαία στην ομάδα. Όλα τα καλά βέβαια... Όπως οι πολύ πετυχημένες μεταγραφές. Γιατί φυσικά... Το τμήμα σκαουτινγκ είναι ανύπαρκτο!!!
Αι σιχτιρ πια.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν πιστευω να μιλατε για εμεναsic-4 έγραψε:αυτο ακριβως ειπα για τους εδω αρδ. οτι υπερθεματιζαν την καταστροφολογια επειδη ακριβως δεν ειναι με το μερος μας. Το "εδω" ειναι ...γεωγραφικος προσδιορισμοςgoran 64 έγραψε:Sic-4...Ποιοι είπες? Οι "εδώ ΑΡΔ"??? Δηλαδή εσύ ξέρεις-υπολογίζεις κανέναν τους να είναι με το μέρος του Π.Α.Ο.Κ.?
![]()
![]()
Εσένα σε θεωρούμε έναν από μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα παραμείνεις τέτοιος, για πάντα μάλιστα, αδερφέ...