7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Εγώ, για να πω την αμαρτία μου καθόλου δεν στενοχωρήθηκα, από τον τραυματισμό του. Δεν μου έλειψε καθόλου, πώς να το κάνουμε.
Θα βαλει το νικητήριο γκολ στα ντερμπι.... Εγω θεωρω πως πρέπει να παιζει εξω αριστερά με τον Πελκα στο 10 τον Αντελινο εξω δεξια και να εναλλάσσεται με τον Πελκα. Στην αρχη της σεζον αυτο ήταν το πλάνο αλλα ο Βιερινια ηταν πολύ πίσω από δυνάμεις και ο ίδιος εκτός κλίματος και αγχωμένος. Είναι πολύ πιο σύγχρονος παίκτης από τον Μπισεσβαρ, πολυ πιο δυνατος και έχει απίστευτη τεχνική ενω μαρκάρει κιολας. Αποτελεί στοίχημα η αξιοποίηση του από τον Λουτσεσκου γιατί μπορεί να έρθει απο εκει που δεν τον περιμενουν και να κρίνει τα παιχνίδια του τιτλου. Αν επιστρέψει δυνατος θα ειναι η καλύτερη μας μεταγραφή. Η 2η θα ειναι ο Αντελινο εξτρεμ, η 3η ο Αζεβεδο και η 4η ο Μολεντο που περιμενω να καρφωσει 2 3 γκολακια απο στημενα.
-
john4serres
Αν δεν καεί από τον προπονητή, θα παίξει καλύτερα.
Ξέρει μπάλα.
Επίσης θέλω να τον στην θέση 8.
Ξέρει μπάλα.
Επίσης θέλω να τον στην θέση 8.
- ΑποστόληςΑ
εγώ θα τον έβλεπα και στη θέση του Μαουρίτσιο, σε περίπτωση που ψάχνουμε να βγάλουμε λαγό από το καπέλο
- ΑποστόληςΑ
- aspromaura ioannina
++
Ειδικα σε ματς που επιτεθομαστε για 90' εκει μπορει να βοηθησει ουσιαστικα.
Ειδικα σε ματς που επιτεθομαστε για 90' εκει μπορει να βοηθησει ουσιαστικα.
- Sick Bastard
Πάντως δεκάρι ο Ομάρ δε μου φαίνεται να είναι. Γενικά δε μου αρέσει ως παίκτης παρ΄όλο που είναι ξεκάθαρα ποιοτικός και το καταλαβαίνεις αυτό όταν κατεβάζει τη μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο αλλά δεν είναι όσο γρήγορος θα ήθελα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ μπερδευτηκα τωρας!
Στα σοβαρά αν αρχίσει πάλι να βολοδερν ερ ι εκεί μπροστά στο δέκα καλύτερα πάγκο. Αν τον δοκίμαζε με τσιμι αντί του μαουρισιο μπορεί να μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο από τις φορές που τον είδαμε εκεί που τον έβαζε ο προπονητής
Στα σοβαρά αν αρχίσει πάλι να βολοδερν ερ ι εκεί μπροστά στο δέκα καλύτερα πάγκο. Αν τον δοκίμαζε με τσιμι αντί του μαουρισιο μπορεί να μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο από τις φορές που τον είδαμε εκεί που τον έβαζε ο προπονητής