joshua έγραψε:Ναι ρε Γιαννη διαφωνεις,στο ενα τοπικ γραφεις οτι δυσκολα θα δειξει κατι ο Μακ αλλα εδω τι θα γινει με τις ισορροπιες αν ερθει αλλος.Τεσπα σημασια στο κατω κατω δεν εχει τι λεω εγω αλλα τι λεει ο προπονητης ο οποιος μετα απο 20 αγωνες ψαχνεται τοσο στην επιθεση οσο και στα ακρα της μεσοεπιθετικης γραμμης.Ειναι προφανες οτι θελει κατι διαφορετικο απο τον Πριγιοβιτς σε μια σειρα παιχνιδιων αρα το μονο πραγματικο ερωτημα ειναι μας κανει ο Κουλουρης για αυτον τον ρολο; Εγω λεω οχι,εσεις προφανως λετε ναι,τοσο απλα.
ίσως το περιέγραψε καλύτερα από μένα ο desperando.
Ναι είμαι πολύ απογοητευμένος από το Μακ και δε θεωρώ το Κάμπος βαρβάτο εξτρεμ για πρωταθλητισμό , ούτε το Κουλούρη έτοιμο να σηκώσει το βάρος. Καλά τα έγραψε κι ο αουρελιανος , ποσοτικά είμαστε καλά αλλά ποιοτικά δε θαμπώνουμε.
Όχι ,δε πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να φέρουμε τώρα ένα τόσο ποιοτικό παίκτη που να φορμαριστεί σε χρόνο dt και να αποδώσει άμεσα περισσότερο από αυτόν το Μακ και το Κάμπος. Μέχρι να τον φέρεις , να προσαρμοστεί και να αποδώσει , νομίζω θα έχεις χάσει περισσότερα από το να μείνεις και να παλέψεις με τους υπάρχοντες. Βέβαια γράφεις πως ο επιθετικός θέλει λιγότερο χρόνο προσαρμογής. Ποιος ξέρει , θα φανεί.
Για το καλοκαίρι δε το συζητώ πως είμαι μαζί σου με 1000. Χρειαζόμαστε ποιοτική αναβάθμιση εκεί με καλύτερους παίκτες.