Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από nothu »

Εγω παντως θελω ενα σεντερ φορ να παιζει βασικος. Γιατι απ οτι φαινεται κανενας απ τους δυο δεν κανει στον προπονητη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Μαλλον εσυ δεν διαβαζεις τι γραφω οχι εγω δεν απανταω.Σου ξαναλεω αν εξαιρεσεις τον Βιερινια και τον Λημνιο ως προτζεκτ,δεν με ενδιαφερει ουτε ο δανεικος Μακ,ουτε ο Καμπος αρα αδιαφορω αν θα επηρεαστουν απο την ελευση καποιου.Νομιζω οτι τοσα χρονια εκτος πρωταθλητισμου επηρεαζουν την κριση σας.Δεν υπαρχουν στον πρωταθλητισμο ελα μωρε ειναι καλο παιδι ο Μακ μπορει καποια στιγμη να ξυπνυσει η εκανε 1 καλο παιχνιδι στα 10 ο Καμπος κριμα ειναι να φυγει η τα 15 παιχνιδια που πηρε ο Κουλουρης δεν ειναι αρκετα.Επιπλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν πια φορ και εξτρεμ.Υπαρχουν επιθετικοι,ολοι μπροστα ειναι επιθετξκοι, οπως και αν τους βαφτισεις,φορ,εξτρεμ,φορ-εξτρεμ και εμεις δεν εχουμε ουτε παρτενερ του Πριγιοβιτς ουτε ενα φορ εξτρεμ.
Απλά διαφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Η διαφωνία μου στο σκεπτικό του Τζος είναι ότι αυτός πιστεύει ότι θα έρθει ένας καλός παίκτης και θα προσφέρει γιατί απλά έχει ταλέντο, εγώ λέω ότι οι πιθανότητες να μην προσαρμοστεί πλήρως είναι περισσότερες.

Το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται οι Μακ Μυστακίδης για την επίθεση χρειαζόμαστε μια αξιόλογη εναλλακτική γιατί είναι άδικο για τον Κουλούρη να κουβαλήσει στις πλάτες του ένα τόσο βαρύ φορτίο σε περίπτωση που πάθει κάτι ο πριγιοβιτς

Δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει ο λουτσεσκου με τον πριγιοβιτς αλλά πρέπει να πάψει αυτό το αστείο με τους βασικούς εντός και εκτός έδρας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ρε Γιαννη διαφωνεις,στο ενα τοπικ γραφεις οτι δυσκολα θα δειξει κατι ο Μακ αλλα εδω τι θα γινει με τις ισορροπιες αν ερθει αλλος.Τεσπα σημασια στο κατω κατω δεν εχει τι λεω εγω αλλα τι λεει ο προπονητης ο οποιος μετα απο 20 αγωνες ψαχνεται τοσο στην επιθεση οσο και στα ακρα της μεσοεπιθετικης γραμμης.Ειναι προφανες οτι θελει κατι διαφορετικο απο τον Πριγιοβιτς σε μια σειρα παιχνιδιων αρα το μονο πραγματικο ερωτημα ειναι μας κανει ο Κουλουρης για αυτον τον ρολο; Εγω λεω οχι,εσεις προφανως λετε ναι,τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω Ντεσπε ειδικα για την θεση της επιθεσης θεωρω οτι η οποια προσαρμογη ειναι περισσοτερο θεμα ταλεντου παρα θεμα χρονου.Για αλλη θεση θα το συζητουσα οχι ομως για εκει,αλωστε το παραδειγμα του Πριγιοβιτς περσι ειναι φρεσκο.Ακομα και ο Ενρικε ηταν καθοριστικος που και εκεινος ηρθε Γεναρη.Να το πω και αλλιως ο Μολεδο ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει απο ενα φορ.Το ειχε πει και ο Γκουαρντιολα νομιζω.Η δουλεια του προπονητη σταματα στην αντιπαλη περιοχη.Εκει αναλαμβανει το ταλεντο.Γιαυτο αλωστε ενω θελω και 6ρι προτιμω να μην αποκτηθει τωρα.Ειναι κομβικβ θεση για τη λειτουργια της ομαδας για να αφομοιωθει Γεναρη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με τον Ζαμπρανο τι γίνεται,τελειώσαμε με τον δανεισμό του;
Πρέπει να αδειάσει θέση ξένου για να ανακοινωθεί ο Μολεντο.
Όσοι ψαχουλευετε στα ξένα σάιτ δε ρίχνετε καμία αναζήτηση για τον παίχτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Αν είναι να δοθεί δανεικός ο Κουλουρης,παίχτης σαν τον Κεσερου θα ήταν ιδανικός,καλύπτει κατα καποιο τροπο αυτο που λεει ο joshua,μπορεί και μόνος του αλλά και με τον Σέρβο μαζί σε κάποιους σχηματισμούς και σε παιχνίδια που στραβωνουν.
O Ρουμάνος μπορεί άνετα να είναι το βασικό φορ μετά το καλοκαίρι, αν φύγει ο Πρίγιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

12η μέρα της Μολεντιάδας σήμερα. Αύριο ξημερώνει η 13η και φαρμακερή!
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

obanebane έγραψε:Με τον Ζαμπρανο τι γίνεται,τελειώσαμε με τον δανεισμό του;
Καμμία αναφορά...Διακοπάρες κάνει ακόμα...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Oφ τοπικ. Παιζει και ο μαριδακης να δωσει λεφτα στον βαζελο. Γραφουν για προταση της Νοτιγχαμ για Χουλτ με 300χιλ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Ζαμπράνο κάνει διακοπές.
:) :) :)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

BOOm... το χαζετα λέει ότι ο μολεδο τονσκεφτεται ακόμα Κ τρενάρει την μεταγραφή.. λογικό 5 μέρες συμφωνημένος και ακόμα Αθήνα είναι ...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Παιδια μην αγχωνεστε μεχρι της 31/1 εχουμε μερες ακομη... αλλωστε ποτε κλειναμε παιχτες στις αρχες γεναρη ; χαλαρωστε κ απολαυστε τις μολεδιαδες κλπ κλπ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αρχίζει και κουράζει πολύ η φάση με μολέντο, και γω τον θέλω αλλά δεν θα κρεμόμαστε απο τις ορέξεις του και το πως ξύπνησε σήμερα..ας τελειώσει επιτελους να ασχοληθούμε και με τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Asimos έγραψε:

Ο Ζαμπράνο κάνει διακοπές.
:) :) :)
Και ο Πέδρο Ενρίκε. Έναν ολόκληρο μήνα για χειμώνα!
Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό να κάνουν τόσο καιρό διακοπές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”