Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- ramolimendo
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ευνοημένοι, θεατρίνοι , βουτηχτές. Τρομερα εκνευριστικοι. Βλεπω στο μεταξυ μας παιχνιδι να τρωμε 3 κιτρινες και μια κοκκινη.
- Sick Bastard
Αυτό το ακούω απ τον Οκτώβριο.lamosas έγραψε:Η ΑΕΚ δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα.
τελικα ο τιγρης εκανε τις καλυτερες μεταγραφες 

κατι που της βγηκε σε αρκετα ματς (οχι στο βαθμο που θα περιμεναμε, λες κ πινουν τσαγια), απλα δν το πληρωσε σε ολα για πολλους κ διαφορους λογους..
Παντως τα γιαννενα ειναι πολυ δυνατή κ μαχητική ομαδα την παιζουν στα ίσια άσχετο που θα χάσουν. Και 3-1
Αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστικήSick Bastard έγραψε:Αυτό το ακούω απ τον Οκτώβριο.lamosas έγραψε:Η ΑΕΚ δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
δηλαδη θα παρει και διπλο απτον γαυρο? Ε μπραβο τους αν το κανουνaquila έγραψε:Τα μούτρα τα μπακασέτα ως πρωταθλητή δεν αντέχονται. Αυτη η κολοφαρδη ομαδα δε νομιζω να χασει βαθμους μεχρι το μεταξυ μας παιχνιδι αλλα εκει πρεπει να τους πατήσουμε. Θα ειμαστε απαράδεκτοι αν δε το κανουμε.
Ναι τον ξέχασα το γαυρο ελπιζω σε ενα χ εκει.
μακάρι να πάρει διπλό απ'τον γαυροAlastor έγραψε:δηλαδη θα παρει και διπλο απτον γαυρο? Ε μπραβο τους αν το κανουνaquila έγραψε:Τα μούτρα τα μπακασέτα ως πρωταθλητή δεν αντέχονται. Αυτη η κολοφαρδη ομαδα δε νομιζω να χασει βαθμους μεχρι το μεταξυ μας παιχνιδι αλλα εκει πρεπει να τους πατήσουμε. Θα ειμαστε απαράδεκτοι αν δε το κανουμε.
Εγω θελω να φαει 5 μεσα στν γαυρο γινεται?? ειναι χειροτεροι μουλοι απο τους γαυρους αν κανεις συζητηση με αεκτση νμζει σ μιλαει οπαδος του ρεαλ δεν υπαρχει.
- NIKOS_PAOK04
Αντε τώρα πάτε στα «αντικειμενικά» site να διαβάσετε τι μπαλάρα έπαιξαν και πήραν 3-1 ευκολή νίκη.
Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε όπως σημερα η αεκ θα είχαμε κατηγορητήρια και λαϊκά δικαστήρια.
Αυτό τους δίνει ένα μεγάλο αβανταζ και πολλές δόσεις ψυχολογικής βοήθειας.
Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε όπως σημερα η αεκ θα είχαμε κατηγορητήρια και λαϊκά δικαστήρια.
Αυτό τους δίνει ένα μεγάλο αβανταζ και πολλές δόσεις ψυχολογικής βοήθειας.
Έτσι είναι προκλητικοίTheCursed έγραψε:Εγω θελω να φαει 5 μεσα στν γαυρο γινεται?? ειναι χειροτεροι μουλοι απο τους γαυρους αν κανεις συζητηση με αεκτση νμζει σ μιλαει οπαδος του ρεαλ δεν υπαρχει.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να υποθέσω, στο χανουμομάνια λένε για ψυχές κλπ, την παιχτάρα το Μπακάκη κλπ και δεν ψάξουν να διυλίσουν τον κώνωπα σαν και του λόγου μας..
Ααα, και για το μαρς πέναλτυ που δεν πήρε ο ΠΑΣ, αμφιβάλω αν έστω κι ένας λέει ¨δε θέλω τέτοιες νίκες, δε θα το χαρώ κλπ¨
Αλλα΄είναι και κωλόφαρδοι ρε στηπου μου, καπάκι γκολ στην ισοφάριση, κάτσε να περάσει ένα 5λεπτο να παγώσουν τα αίματα.
Ααα, και για το μαρς πέναλτυ που δεν πήρε ο ΠΑΣ, αμφιβάλω αν έστω κι ένας λέει ¨δε θέλω τέτοιες νίκες, δε θα το χαρώ κλπ¨
Αλλα΄είναι και κωλόφαρδοι ρε στηπου μου, καπάκι γκολ στην ισοφάριση, κάτσε να περάσει ένα 5λεπτο να παγώσουν τα αίματα.