Θα ήθελα να πάμε το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο μπροστά, σε Φακουντοειδές ή Tζαλμαειδές (με 10+ γκολ ανα σεζόν στην καριέρα του)desperando έγραψε: ....
Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου που δεν έχει νούμερα φέτος, τον κάνει πολύ πιο εύκολα αγορασιμο
29.Róbert Mak
Re: 29.Róbert Mak
- back in black
Νομίζω ότι όχι μόνο ό ίδιος αλλά και κανένας άλλος δεν θα περίμενε οτι ο Μακ εφέτος θα κατέληγε η αλλαγή του Λημνιού.
Είναι φανερά αγχωμένος και θέλει όταν μπάινει να δείξει πράγματα που τις περιοσσότερες φορές δεν του βγαίνουνε. Είχε αρχίσει να βρίσκει πατήματα αλλά η αποβολή του με τη ζέλα τον ξαναπήγε πίσω.
Εκτιμώ ότι ο εγωϊσμός του θα τον βοηθήσει να επανέλθει.
Είναι φανερά αγχωμένος και θέλει όταν μπάινει να δείξει πράγματα που τις περιοσσότερες φορές δεν του βγαίνουνε. Είχε αρχίσει να βρίσκει πατήματα αλλά η αποβολή του με τη ζέλα τον ξαναπήγε πίσω.
- desperando
- Επικοινωνία:
Πολύ ωραία η πάσα στον Πέλκα αν και πιστεύω ότι δεν θα του χρεωθεί ασίστ.
Πιστεύω ότι ο προπονητής κάνει λάθος μαζί του και υπάρχει και κίνδυνος να κάψει και τον Λημνιό ο οποίος σίγουρα όσο ταλέντο και να έχει ακόμα δεν είναι έτοιμος
Πιστεύω ότι ο προπονητής κάνει λάθος μαζί του και υπάρχει και κίνδυνος να κάψει και τον Λημνιό ο οποίος σίγουρα όσο ταλέντο και να έχει ακόμα δεν είναι έτοιμος
Α μπα,δεν κανει λαθος. Ο Μακ μπηκε ξεκουραστος απεναντι σε κουρασμενους παικτες β εθνικης.
Αν ειχε ξεκινησει απο νωρις,παλι ανυπαρκτος θα ταν. Ο Λημνιος τουλαχιστον κυνηγησε πολλες μπαλιες στο πρωτο που θα ταν χαμενες. Ο Μακ φαινεται να βαριεται να τρεξει
Αν ειχε ξεκινησει απο νωρις,παλι ανυπαρκτος θα ταν. Ο Λημνιος τουλαχιστον κυνηγησε πολλες μπαλιες στο πρωτο που θα ταν χαμενες. Ο Μακ φαινεται να βαριεται να τρεξει
Σε μεγαλο βαθμο εχει δικιο ο Αλαστορ (οχι ανυπαρκτος αλλα μετριοτατος)
Πολυ ενεργεια απτον λημνιο και με προσπαθειες που δν απεχουν πολυ απτον εμπειροτατο (φετινο) μακ.
Πολυ ενεργεια απτον λημνιο και με προσπαθειες που δν απεχουν πολυ απτον εμπειροτατο (φετινο) μακ.
-
john4serres
Μακάρι να υπάρχει δυνατότητα διακοπής του δανεισμού του.
Δεν βλέπω τίποτα θετικό στον Μακ αυτήν την σεζόν.
Δεν βλέπω τίποτα θετικό στον Μακ αυτήν την σεζόν.
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά έχω την ελπίδα ότι μπορεί (έστω λίγο, έστω κάπως) καλύτερα, ακόμα και ως εξτρέμ...
Αν δεν ανέβει, υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε κάνα δυο βδομάδες πρέπει να τον αφήσει στον πάγκο ο Βιέρι!!!!
Όλοι χρειάζονται όμως, μιας και έχουμε μπροστά μας ακόμα πολλές αγωνιστικές μέχρι την επίτευξη των στόχων...
Αν δεν ανέβει, υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε κάνα δυο βδομάδες πρέπει να τον αφήσει στον πάγκο ο Βιέρι!!!!
Όλοι χρειάζονται όμως, μιας και έχουμε μπροστά μας ακόμα πολλές αγωνιστικές μέχρι την επίτευξη των στόχων...
Είδα παγωμάρα οταν σκόραρε ο πελκας κ δεν μ αρεσε
Δειτε το λιγο μήπως παρανόησα μιας κ ειμαι λιγο παρανοϊκός
ετσι ηταν παντα.
ποσο μαλλον σ'αυτη τη φαση, που ειχε εκνευριστει πριν το σουτ γτ δεν πηρε πασα.
ποσο μαλλον σ'αυτη τη φαση, που ειχε εκνευριστει πριν το σουτ γτ δεν πηρε πασα.
Κι εμένα έτσι μου φάνηκε. Μάλιστα το ρώτησα και στο νήμα του αγώνα.MANIAKOS έγραψε:Είδα παγωμάρα οταν σκόραρε ο πελκας κ δεν μ αρεσε
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήταν ασίστ. Ήταν όμως καλή πάσα.desperando έγραψε:Πολύ ωραία η πάσα στον Πέλκα αν και πιστεύω ότι δεν θα του χρεωθεί ασίστ.
- ΑποστόληςΑ
+1back in black έγραψε:Νομίζω ότι όχι μόνο ό ίδιος αλλά και κανένας άλλος δεν θα περίμενε οτι ο Μακ εφέτος θα κατέληγε η αλλαγή του Λημνιού.
Μακάρι να επανέλθει.
Στη φάση της ευκαιρίας του σωστά έκανε τελική. Είναι παίκτης killer, άσχετα αν δεν είναι σε φόρμα. Εκείνη την ώρα η μόνη του έννοια, καλώς ή κακώς, είναι πώς θα το γράψει.
- Παλαιολόγος