Ποτε ξεκινησε προπονησεις με την ομαδα αυτος?desperando έγραψε:Μην κάνετε τζάμπα σενάρια και μην δίνετε σημασία στο τι γράφει ο κάθε αρδ.
Τι στιγμή που εμείς εδώ κραζαμε γιατί καθηστερει του αζεβεντο,αυτός έκανε προπόνηση με την ομάδα
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- desperando
- Επικοινωνία:
Προχθές.
Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει κουμάντο ο Αλαφούζος πλεον στον βαζελο.
Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει κουμάντο ο Αλαφούζος πλεον στον βαζελο.
- BlackBlockAttack
Το τελευταιο λογο αυτος τον εχει....Απλως τρωνε το κραξιμο οι μπροστινοι που εχει βαλει(Κωσταντινου κλπ)
Ο μολεντο ειναι παιχτης μας και θα ειναι εδω μεχρι την δευτερα μην διαβαζεται οτι να ναι ποιο μετροπολις ρε παιδια του ραπτοπουλου και του πετρωτου π εχει να πεσει σε μεταγραφη μεσα απο το 2007 και περσυ ελεγε οτι εχουμε συμφωνησει με τον σαντος αληθεια τωρα ακομα ασχολειστε με αυτο το συνοθηλευμα?
Και εγω θα συμφωνησω παντως πως καθε ωρα που περναει και δεν πεφτουν υπογραφες η πιθανοτητα να στραβωσει μεγαλωνει.Ειναι ικανος ο μαριδακης να δωσει λεφτα στους βραζιλιανους...Πρεπει να πεσουν υπογραφες αμεσα,αυτα για περι τα μεσα της επομενης εβδομαδας που ακουγονται ειναι πολυ επικυνδινα.
Καθε λεπτό που περνάει φυτρωνει και μια τριχα στο κεφαλι του φαλακρου.
Ελπίζω να χαλάσει έστω και την τελευταια στιγμη και να στραφουμε στην λύση Χατσεριδη.
Ελπίζω να χαλάσει έστω και την τελευταια στιγμη και να στραφουμε στην λύση Χατσεριδη.
Χατσεριδης ριζλα για τωρα δεν υπαρχει.Δεν ειναι δυνατον να πληρωσεις ομαδα και παικτη οταν αποκτα δικαιωμα συμμετοχης 2 μηνες πριν τελειωσει το πρωταθλημα,την μερα μαλιστα που παιζουμε με γαυρο.
ψεματα λες, τοση ωρα ψαχνω και δεν εχει βγει τιποταRizla έγραψε:Καθε λεπτό που περνάει φυτρωνει και μια τριχα στο κεφαλι του φαλακρου.
Αμα δεν υπογραψει θα βγουν ολες μαζι, ασε που θα του κάνω και δωρο περουκινι.
Καίγεται ο κ@λος τους...λαιμαι..BlackBlockAttack έγραψε:Ο γαυροδημοσιογραφος βερβελες μολις ειπε στον αερα οτι πιστευει πως δε θα τελειωσει η μεταγραφη Μολεδο στον ΠΑΟΚ....
Εμεις ας περιμενουμε καμμια εβδομαδα ακομα για να δουμε αν θα τον υπογραψουμε πως θα τον υπογραψουμε και αν θα τα βρουμε με τον βαζελο του αλαφουζου...
Καλά ο συγκεκριμενος ειναι για μαύρη σακούλα στο κεφάλι και σουτια ειναι προσωποποιημενη όλη η βρωμιά του γαυρου σε ενα ατομο.trouman έγραψε:Καίγεται ο κ@λος τους...λαιμαι..BlackBlockAttack έγραψε:Ο γαυροδημοσιογραφος βερβελες μολις ειπε στον αερα οτι πιστευει πως δε θα τελειωσει η μεταγραφη Μολεδο στον ΠΑΟΚ....
Εμεις ας περιμενουμε καμμια εβδομαδα ακομα για να δουμε αν θα τον υπογραψουμε πως θα τον υπογραψουμε και αν θα τα βρουμε με τον βαζελο του αλαφουζου...
Και λίγα λες
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Στο χερι μας ο μολεδο γραφει το βαζελετα...300 συν κατσε κων/νιδη πληρωμενους απο εμας μεχρι το καλοκαιρι και μετα με ελευθερη μεταγραφη..