Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν θέλανε να δώσουν "δεύτερη ευκαιρία", π.χ. για την θέση του Τ.Δ., ας έφερναν πίσω τον Άρνεσεν ας πούμε...
Να βλεπα πού θα πήγαιναν να κρυφτούν και κάτι ΑΡΔάκια που τον έβγαλαν κλέφτη όταν έφευγε, όπως έφυγε...
Έτσι όπως πάμε όμως, πλέον θεωρώ πιθανή και την επιστροφή του κυρ Νίκου του "ξεσκονιστή συμβολαίων"...
Κρίμα...Μετά φταίω εγώ και είμαι συνομωσιολόγος, όταν μιλάω για την "συντροφιά του δαχτυλιδιού"...

Το σίγουρο πάντως είναι ότι πάνω που πάμε να γελάσουμε, πάντα κάτι γίνεται και κλαίμε...Π.Α.Ο.Κ. είσαι όμως...

Μπάνε, δεν είπα να μην έχεις άποψη ρε φίλε...Πολύ καλά κάνεις και έχεις και είναι σεβαστή όπως-όσο όλων...
Απλά δεν πιστεύω ότι έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως πλέον ο ΓΧ στον Π.Α.Ο.Κ., όπως και δεν πρόσφερε ποτέ...Όχι μόνο σαν προπονητής αλλά και σαν "βοηθός" Τ.Δ. επί ΖΒ...Δεν ξεχνάω Μπόκα και Ρίβερ, κακό είναι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sick Bastard έγραψε:Επίσης, η ανακύκλωση ονομάτων από μια όπως φαίνεται, στάνταρ δεξαμενή υποψηφίων δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και θέση, αντανακλαστικά σχεδόν, αυξάνει την εσωστρέφεια (γενικός κανόνας, δεν ισχύει μόνο για τον Π.Α.Ο.Κ.).
Συμφωνώ απεριόριστα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Για τον Γ Χ δεν έχω κ την καλύτερη άποψη γιατί την περίοδο Στέφενς έκανε κάποια πράγματα είτε με δόλο είτε λόγω αφέλειας δεν ξέρω που είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην ομάδα.

Από κει και πέρα είναι ένας ποδισφαιρανθρωπος ο οποίος ξέρει την Ελλάδα και τον ξέρουν.
Πιστεύω από το πόστο που θα είναι θα βοηθήσει και ας μη φανεί ποτέ αυτή η βοήθεια στον έξω κόσμο.

Δυστυχώς για αυτόν ο κόσμος είναι εναντίον του λόγω της σχέσης του με τον χοντρό
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κ. Βασιλόπουλος γράφει ότι ο Μολέντο δέχεται να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (2,5 έτη) και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει διευθετήσει το θέμα με το προικοσύμφωνο της Ιντερνασιονάλ.
Για τις μεταγραφές 6ριου και επιθετικού είπε ότι για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί να γίνουν.
λινκ; 8-)
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Στο μυαλο του Σαββιδη και ο Σαλπιγγιδης.

Ωχωχ. Παλι δραματα θα εχουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κ. Βασιλόπουλος γράφει ότι ο Μολέντο δέχεται να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (2,5 έτη) και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει διευθετήσει το θέμα με το προικοσύμφωνο της Ιντερνασιονάλ.
Για τις μεταγραφές 6ριου και επιθετικού είπε ότι για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί να γίνουν.
λινκ; 8-)
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... nei-o-paok
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

trelopaoki444 έγραψε:Στο μυαλο του Σαββιδη και ο Σαλπιγγιδης.

Ελπίζω να πρόκειται περί τρολιάς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γιατί ρε αλήτες εμποδίζετε το αφεντικό να επενδύσει στο τμήμα παλης;

Κακό είναι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα με τρέλανε τότε που ανέλαβε μετά τον Άγγελο, επέστρεψε ο Βρύζας και την Κυριακή έπαιξε ο Τζαβέλλας. Αυτό δεν το συγχωρώ, αν και αναγνωρίζω ότι την μεγαλαλύτερη ευθύνη την είχε η οικογένεια Σαββίδη στο θέμα ΑΑ- Τζαβέλλα. Με το Μπάγιεβιτς ως ποδοσφαιράνθρωπο δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, γιατί ο Μπάγιεβιτς είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ελλήνικού ποδοσφαίρου, που κατάφερε σε όλες τις ομάδες να κάνει έργο. Εγώ έπαθα πλάκα πως προσπάθησε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αποβάλλει τη νοοτροπία του σκουλικιού στον αρούλη, που παίζανε επί χρόνια μόνο για να σπάνε τα πόδια των αντιπάλων. Κατάφερε να τους κάνει να παίξουν μπάλα και πρόλαβε να βγάλει παίκτες από τις ακαδημίες. Ο Ντούσαν απλά δεν υπάρχει σε ικανότητες. Επαγγελματίας απίστευτος και το αποκοδεικνύει και στην αεκ από άλλο πόστο. Παρόλου που είναι τόσο βαρύ όνομα, δεν έβαλε πιο πάνω τον εγωϊσμό του και αποδέχτηκε τη συνειδητή του απόφαση να αφήσει τους πάγκους. Ποτέ του δεν καπέλωσε προπονητή, γιατί σέβεται το θεσμό. Ελάχιστοι στη θέση του θα το κάνανε. Όλοι, όταν η ομάδα δεν πάει καλά παρασύρονται και επεμβαίνουν.

Τέτοιο στέλεχος δυστυχώς δεν έχουμε από την ομάδα. Είναι ρόλος που δεν τον έχει ο Άγγελος δυστυχώς. Η φιλοσοφία του Άγγελου φτάνει μέχρι την ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και όχι αυτήν που το κατακτά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

goran θεωρώ ότι καταλαβαινόμαστε.
Εσύ δε τον θέλεις για κανένα πόστο,εγώ θα τον κρίνω για το πόστο που θα του ανατεθεί μετά απο ένα εύλογο χρονικό διάστημα,όπως κάνω με όλους,όσο μπορώ δηλαδή γιατί και εγώ άνθρωπος είμαι.
Αν θεωρούσα ότι έχει κάνει κακό στην ομάδα δεν θα συμφωνούσα με την πρόσληψη του σε κανένα πόστο.
Πάμε παρακάτω.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ευχαριστημενοι δεν θα ειναι ποτε ολοι.
Οσοι δεν μπορουνε να σεβαστουνε ατομα που αξιζουν σεβασμό παρα τα λαθη τους ας σεβαστουν τις επιλογες του Ιβάν Σαββιδη που μας γλίτωσε απο πολυ δυσκολες στιγμες.

Υ.Σ Δεν μιλαω για ατομα που ειναι αποδεδειγμενα καιροσκοποι και εχουν αλλους σκοπους.Αν έρθει καποιος τετοιος, εκει να βγουμε να το καταδικασουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

obanebane έγραψε:goran θεωρώ ότι καταλαβαινόμαστε.
Εσύ δε τον θέλεις για κανένα πόστο,εγώ θα τον κρίνω για το πόστο που θα του ανατεθεί μετά απο ένα εύλογο χρονικό διάστημα,όπως κάνω με όλους,όσο μπορώ δηλαδή γιατί και εγώ άνθρωπος είμαι.
Αν θεωρούσα ότι έχει κάνει κακό στην ομάδα δεν θα συμφωνούσα με την πρόσληψη του σε κανένα πόστο.
Πάμε παρακάτω.
Απόλυτα σεβαστό το σκεπτικό σου μεν, αλλά δεν παύουμε να διαφωνούμε και το γιατί το γραψα παραπάνω...
Μακάρι όμως να του ανατεθεί κάποιο πόστο, όπου θα πετύχει να κάνει έργο, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. φυσικά!!!!

:pano:

Υ.Γ. Πιο πολύ μου δημιούργησε εκνευρισμό το timing της κίνησης της διοίκησης, τώρα που όλα έδειχναν ήρεμα... :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tzoker έγραψε:

Ευχαριστημενοι δεν θα ειναι ποτε ολοι.
Οσοι δεν μπορουνε να σεβαστουνε ατομα που αξιζουν σεβασμό παρα τα λαθη τους ας σεβαστουν τις επιλογες του Ιβάν Σαββιδη που μας γλίτωσε απο πολυ δυσκολες στιγμες.

Υ.Σ Δεν μιλαω για ατομα που ειναι αποδεδειγμενα καιροσκοποι και εχουν αλλους σκοπους.Αν έρθει καποιος τετοιος, εκει να βγουμε να το καταδικασουμε όλοι.
+1926

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ας αναρωτηθούμε γιατί δεν εχουμε βαρβατα γηγενή στελέχη όπως οι άλλες ομάδες καποια στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”