Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μια χαρά είναι η προσθήκη του γουχου, εφόσον ο ρόλος που αναφέρεται είναι όντως η δουλεια του.
Αφηστε τις θεωρίες συνομωσίας, άμα ο Χ αρδ είναι μ@λ@κ@ς δε σημαίνει ότι όλα τα στελέχη είναι επίσης μαλακες
Αφηστε τις θεωρίες συνομωσίας, άμα ο Χ αρδ είναι μ@λ@κ@ς δε σημαίνει ότι όλα τα στελέχη είναι επίσης μαλακες
Κανένας Γ.Χ ή Κόλκας δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να φάνε κανέναν.
Ικανός ή όχι δεν ξέρω αν είναι. Για να επιλέχθηκε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να έχει ξεκάθαρο ρόλο και αρμοδιότητες, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η πολυφωνία μας δημιούργησε προβλήματα.
Ικανός ή όχι δεν ξέρω αν είναι. Για να επιλέχθηκε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να έχει ξεκάθαρο ρόλο και αρμοδιότητες, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η πολυφωνία μας δημιούργησε προβλήματα.
Το πρόβλημα ήταν ότι ο ΓΧ πάντα από άλλο πόστο τον είχαμε και συμπτωματικά κάθε Μάρτιο κατέληγε να είναι ο πριοπονητής μας. Πλέον ως 'στέλεχος' δεν τον εμπιστεύομαι. Ως ποδοσφαιριστή τον λάτρευα.obanebane έγραψε:Το οτι δεν τα καταφερε καποιος σε ενα ποστο δε σημαινει οτι ειναι ανικανος.
Ναι ο Γ.Χ. δεν ήταν καλός προπονητής και ούτε πρόκειται να γίνει,αυτό δε σημαίνει ότι πουθενά δεν θα είναι καλός.
Αυτό το πραγμα να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα πριν ακόμα τους δούμε μόνο σε αυτή τη γαμοχωρα γίνεται.
Όταν όμως κάποιοι άλλοι κρίνουν εμάς τότε βγάζουμε νύχια και δόντια.
Τέλος πάντων ας μη το συνεχίσω,δεν έχει και νόημα πιστεύω.
Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν γι'αυτό ας το αφήσουμε.
Δηλαδή τόσα χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. τι ακριβώς πρόσφερε ο ΓΧ και θα πρεπε να πανηγυρίζουμε που επιστρέφει?joshua έγραψε:Αντε παρτε τωρα και τον Ντεβιτς για 1 χρονο να κλεισει το τριο της Μεταλιστ και τον αλλο βραζιλιανο το αμυντικο χαφ να κλεισει αλλο ενα τριο που θα εχουν παιξει μαζι.
ΥΓ Μετα λετε εμενα γκρινιαρη,τοσο καιρο λεμε ψαχνουμε εναν ποδοσφαιρανθρωπο γιατι δεν αρκουν οι γνωριμιες του Μιχελ αλλα χρειαζεται και πλανο στο οποιο ο Σλοβακος τα εκανε θαλασσα και σας χαλασε ο ΓΧ για καθε απιθανο λογο.
Για ποιες επιπλέον γνωριμίες του πρέπει να χαιρόμαστε? Ρωτάω πάντα για την μετά ποδοσφαιρική του "καριέρα"...
Υ.Γ. Μπάνε, κάποιοι είστε μακριά και δεν γνωρίζετε πολλά, το χουμε ξανασυμφωνήσει αυτό νομίζω...
- Sick Bastard
Ο ΓΧ σαν παίχτης ήταν μια χαρά παιχτάρα όταν έπαιζε,
σαν προπονητής εχμ, ένα ανέραστο στο έβγαζε είναι η αλήθεια, ένα ''δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει κι ελπίζω να το μάθω στην πορεία'' πράγμα
σαν αυτό που έρχεται (που για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τι θα κάνει) θα πρέπει να περιμένουμε για να κρίνουμε, αλλά αν το περιβάλλον της δουλειάς του, έτσι όπως διαμορφώνεται καθ εκάστην απ το παρεμβατικό και παρορμητικό Σαββιδέϊκο (κυρίως το νεαρό σκέλος του) δεν είναι σταθερό ή σαφές, ας μην έχουμε πολλές απαιτήσεις κι ας μην περιμένουμε πολλά πράγματα.
σαν προπονητής εχμ, ένα ανέραστο στο έβγαζε είναι η αλήθεια, ένα ''δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει κι ελπίζω να το μάθω στην πορεία'' πράγμα
σαν αυτό που έρχεται (που για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τι θα κάνει) θα πρέπει να περιμένουμε για να κρίνουμε, αλλά αν το περιβάλλον της δουλειάς του, έτσι όπως διαμορφώνεται καθ εκάστην απ το παρεμβατικό και παρορμητικό Σαββιδέϊκο (κυρίως το νεαρό σκέλος του) δεν είναι σταθερό ή σαφές, ας μην έχουμε πολλές απαιτήσεις κι ας μην περιμένουμε πολλά πράγματα.
- Sick Bastard
Επίσης, η ανακύκλωση ονομάτων από μια όπως φαίνεται, στάνταρ δαξεμενή υποψηφίων δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και θέση, αντανακλαστικά σχεδόν, αυξάνει την εσωστρέφεια (γενικός κανόνας, δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ).
Για να τον επαναφέρουν σημαίνει ότι κάτι έχουν δει ή αν το θέλεις αλλιώς δε τον έδιωξαν ποτέ απλά έφυγε μόνος του γιατί ήθελε να ακολουθήσει την προπονητική κάτι που στον ΠΑΟΚ δεν γινόταν.
Διοικητικό πόστο επί Ιβάν δεν θυμάμαι να είχε ποτέ,υπηρεσιακός προπονητής και βοηθός ειχε διατελέσει.
Διοικητικό πόστο επί Ιβάν δεν θυμάμαι να είχε ποτέ,υπηρεσιακός προπονητής και βοηθός ειχε διατελέσει.
- sourmenetes
- Moderator
Και οταν ανοιχτηκες σε αλλα ονοματα προκοπη δεν ειδες...Sick Bastard έγραψε:Επίσης, η ανακύκλωση ονομάτων από μια όπως φαίνεται, στάνταρ δαξεμενή υποψηφίων δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και θέση, αντανακλαστικά σχεδόν, αυξάνει την εσωστρέφεια (γενικός κανόνας, δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ).
Τεσπα..
-
Dimg4
Μακαρι να ερθει κι ο Κωστικος. Ειναι ιδανικος για να μη χανουμε τον καθε μαυροπανο μεσα απο τα χερια μας.
Τωρα για τον γχ μπραβο που στελεχωνομαστε με ποδοσφαιρανθρωπους. Το οτι δεν τα καταφερε ως προπονητης δε σημαινει οτι δεν ειναι ικανος για αλλο ποστο.
Τωρα για τον γχ μπραβο που στελεχωνομαστε με ποδοσφαιρανθρωπους. Το οτι δεν τα καταφερε ως προπονητης δε σημαινει οτι δεν ειναι ικανος για αλλο ποστο.
Έχω την εντύπωση και ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο Κωστίκος ειναι στο τμήμα σκαουτινγκ της ομάδας!Dimg4 έγραψε:Μακαρι να ερθει κι ο Κωστικος. Ειναι ιδανικος για να μη χανουμε τον καθε μαυροπανο μεσα απο τα χερια μας.
Ο Μαυροπάνος δεν χάθηκε μέσα από τα χέρια μας. Δεν τον αγνοήσαμε. Έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, το δήλωσε ο ίδιος ο Χριστοβασίλης πριν μια εβδομάδα.
Από τον Οκτώβρη κι όλας γραφόταν για το ενδιαφέρον μας.
Από τον Οκτώβρη κι όλας γραφόταν για το ενδιαφέρον μας.
goran το ότι είμαι μακριά και δεν έχω γνώση κάποιων πραγμάτων δε σημαίνει ότι δεν θα έχω γνώμη.
Σε τη ζημίωσε την ομάδα ο Γ.Χ.;
Που έχεις αντίρρηση στο ότι είναι ποδοσφαιρανθρωπος;
Θα κριθεί και αυτός σε αυτό που θα του ανατεθεί,γιατί δηλαδή να μη περιμένουμε και μετά να κρίνουμε;
Στην ΑΕΚ οι οπαδοί της ακόμα και τώρα λένε τον Μπαγεβιτς προδότη.
Αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος που αποφασίζει πριν τον Μελισσανιδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Και από τα γραφόμενα πολλών συνοπαδων μας εδω μεσα και οχι μονο μια χαρά τα έχει καταφέρει με βάση την πορεία της ομαδας από τότε που ανέλαβε, ποιος; ένας προδότης.
Γράψτε καθαρά τι θέλετε να πείτε;
Θεωρείτε τον Γ.Χ. ανίκανο για οποιοδήποτε πόστο η κάτι ακόμα χειρότερο,ότι θα σαμποτάρει την προσπάθεια η δε ξέρω εγώ τι αλλο;
Σε τη ζημίωσε την ομάδα ο Γ.Χ.;
Που έχεις αντίρρηση στο ότι είναι ποδοσφαιρανθρωπος;
Θα κριθεί και αυτός σε αυτό που θα του ανατεθεί,γιατί δηλαδή να μη περιμένουμε και μετά να κρίνουμε;
Στην ΑΕΚ οι οπαδοί της ακόμα και τώρα λένε τον Μπαγεβιτς προδότη.
Αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος που αποφασίζει πριν τον Μελισσανιδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Και από τα γραφόμενα πολλών συνοπαδων μας εδω μεσα και οχι μονο μια χαρά τα έχει καταφέρει με βάση την πορεία της ομαδας από τότε που ανέλαβε, ποιος; ένας προδότης.
Γράψτε καθαρά τι θέλετε να πείτε;
Θεωρείτε τον Γ.Χ. ανίκανο για οποιοδήποτε πόστο η κάτι ακόμα χειρότερο,ότι θα σαμποτάρει την προσπάθεια η δε ξέρω εγώ τι αλλο;
- ΑποστόληςΑ
Ο Κ. Βασιλόπουλος γράφει ότι ο Μολέντο δέχεται να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (2,5 έτη) και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει διευθετήσει το θέμα με το προικοσύμφωνο της Ιντερνασιονάλ.
Για τις μεταγραφές 6ριου και επιθετικού είπε ότι για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί να γίνουν.
Για τις μεταγραφές 6ριου και επιθετικού είπε ότι για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί να γίνουν.