Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Αυτος ειναι κεφτες ρε σουρμε,ειναι δυνατον να σου αρεσει αυτος ο παιχτης;
- sourmenetes
- Moderator
Κεφτες αλατισμενος...χαχαχα...
Μιλαμε εχει ξεπεταγμα κατσε καλα.τεχνικη πολυ καλη.
Τι να σου πω..δεν τον ειχα δει και βλεπω το πρωτο ημ με βαζελο να μην μπορει ουτε με φαουλ να τον κρατησει.
Μιλαμε εχει ξεπεταγμα κατσε καλα.τεχνικη πολυ καλη.
Τι να σου πω..δεν τον ειχα δει και βλεπω το πρωτο ημ με βαζελο να μην μπορει ουτε με φαουλ να τον κρατησει.
Ισως να πάρει και πιο βαρύ χαρτοφυλάκιο, εξαρτάται απο τους εσωκομματικούς συσχετισμούςtrouman έγραψε:Έτσι ακριβώς. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ο χοντρός θα πάρει το υφυπουργείο αθλητισμού. Καθόλου καλη προοπτική αλλά πολύ πιθανή.
Για να μην ξεχνιώμαστε ήταν ΕΠΙΣΗΜΟΣ (λογικά έμμισθος), σύμβουλος της Ντόρας - Υπουργείου Εξωτερκών, με συμμετοχή μάλιστα στην Ελληνική αντιπροσωπεία σε Γεν. Συν. του ΟΗΕ.
Εκτός των άλλων αυτό σημαίνει και διπλωματικό διαβατήριο=ασυλία στο εξωτερικό για εκείνη την περίοδο.
Αλήθεια , είχε τέτοιο ρόλο;dimbar έγραψε:Ισως να πάρει και πιο βαρύ χαρτοφυλάκιο, εξαρτάται απο τους εσωκομματικούς συσχετισμούςtrouman έγραψε:Έτσι ακριβώς. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ο χοντρός θα πάρει το υφυπουργείο αθλητισμού. Καθόλου καλη προοπτική αλλά πολύ πιθανή.
Για να μην ξεχνιώμαστε ήταν ΕΠΙΣΗΜΟΣ (λογικά έμμισθος), σύμβουλος της Ντόρας - Υπουργείου Εξωτερκών, με συμμετοχή μάλιστα στην Ελληνική αντιπροσωπεία σε Γεν. Συν. του ΟΗΕ.
Εκτός των άλλων αυτό σημαίνει και διπλωματικό διαβατήριο=ασυλία στο εξωτερικό για εκείνη την περίοδο.
Εγώ πάντως εννοούσα όταν ελέγξει, γιατί αυτό θα το καταφέρει και θα δουμε ομορφιές τότε. Ας έχουμε ομάδα όμως και αν δε φάνε την ΕΠΟ θα έχει πολύ ενδιαφέρον
Εγώ ένα έχω να πώ και να μαρτυρήσω....
Σήμερα σε κουβέντα με gayρο μαθητή μου παραδέχτηκε ότι πανηγυρίζει πιο πολύ με τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Prijio και φυγής του από τον ΠΑΟΚ, παρά με την έλευση του μελλοντικά μονόφθαλμου στην ομάδα του βοθρολίμανου. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ πλεον!!!!!
Σήμερα σε κουβέντα με gayρο μαθητή μου παραδέχτηκε ότι πανηγυρίζει πιο πολύ με τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Prijio και φυγής του από τον ΠΑΟΚ, παρά με την έλευση του μελλοντικά μονόφθαλμου στην ομάδα του βοθρολίμανου. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ πλεον!!!!!
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Όρμηξε κατ ευθείαν ο γκάγκστερ να τους "ενισχύσει", αφού πρώτα πέρασε "αέρα" όμως ο ίδιος...
Μετριοκακός μεν ο "κολοσσός" αλλά το λεωφορείο μια χαρά θα το στήσει απέναντι μας με 6 - 4 - 0...
Κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος πλέον για το "ανταγωνιστικό" φετινό Πρωτάθλημα, φαίνεται πια ξεκάθαρα... :ugeek:

Μετριοκακός μεν ο "κολοσσός" αλλά το λεωφορείο μια χαρά θα το στήσει απέναντι μας με 6 - 4 - 0...

Κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος πλέον για το "ανταγωνιστικό" φετινό Πρωτάθλημα, φαίνεται πια ξεκάθαρα... :ugeek:
Κακο για τον Παναιτωλικο,συμφωνωrainmaker έγραψε:Κακό αυτό. Πολύ κακο
Κακό γιατί ο Δέλλας θα βγάλει κόμπλεξ με εμάς και θα μας δυσκολέψει ενώ οι άλλοι πέρασαν αέρα από εκει
Να τον κάνουμε δώρο μία εναμισόλιτρη κοκακόλα, να την βάλει στον πάτο του, έτσι για το "καλορίζικος".
Εγω προτεινω σουρωτη Ale,δε ξερω ομως αν βγαινει σε μπουκαλι 1,5lt,ειναι ενα προβλημα αυτο.
- teo4giannitsa
Και 750ml καλά είναι. Ωραίο, γυάλινο μπουκάλι.