Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

obanebane έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε: Ενταξει ρε φιλε, γι αυτο μπαινουμε εδω στο φορουμ για να ενημερωνομαστε απο τους ενημερωμενους. Γραψε λαθος.

Παλι εγω φταιω δηλαδη;
Φερνεις μια ασχετη περιπτωση για παραδειγμα θελοντας να αναδειξεις λαθη της διοικησης και σου φταιω εγω που σου γραφω οτι εισαι ανενημερωτος;
Οπως νομιζεις.
Δεν το εγραψα ειρωνικα φιλε Μπανε. Την αληθεια λεω. Δεν ειμαι πληρως ενημερωμενος με οτι συμβαινει στον ΠΑΟΚ. Επιπλεον εχω την ταση να ξεχναω πραγματα που εχουν συμβει. Αυτο δε σημαινει βεβαια πως δεν μπορω να εκφερω μια αποψη, εστω και λαθεμενη .Φιλικα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

The_Stalker έγραψε:@ obanebane

Εγώ καταλαβαίνω ότι ΑΛΛΟ είναι να έχω το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και η πρώην ομάδα του να έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, και ΑΛΛΟ να έχω εγώ το 50% των δικαιωματων του παίκτη, κάποια άλλη ομάδα το 25% και ο ίδιος με κάποιο γραφείο μάνατζερ το υπόλοιπο 25%. Από το ρεπορτάζ του μανωλιουδάκη προκύπτει ΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο. Δεν είναι προσωπική μου άποψη, είνα βαζελορεπορτάζ.

Αν παρακολουθεί ο kap ας μας διαφωτίσει ως πιο αρμόδιος.

Από κει και πέρα, κι αυτό πλέον είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, ΚΑΚΩΣ ασχοληθήκαμε κι εξακολουθούμε να ασχολούμαστε. Δεν χάθηκαν οι στόπερ από την αγορά, ούτε τα αριστερά μπακ.

Ρε συ και πάλι το 75% είναι πλειοψηφία,η Ίντερ θα έπαιρνε το ποσοστό της από όσα συμφωνούσαν να πουληθεί ο παίχτης,ο Βαζελος με τους Μάνατζερς του.
Με το δανεισμό παίρνουν τα @@ του Καράμπελα που έγραψε και ένας πιο πάνω,αντίθετα το πακέτο πάει στον βαζελο και τους μάνατζερς.
Με λιγα λόγια κανονικό άδειασμα της αγαπημένης ομάδας του παίχτη.
Έχω την αίσθηση ότι την πραγματική αλήθεια θα την μάθουμε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα αφηστε τον Μολεντο,οτι εγινε εγινε,δεν μπορει να ειναι τοσο ανικανοι να δινουν γη και υδωρ χωρις την παραμικρη εξασφαλιση,παμε παρακατω.Θα παρουμε επιθετικο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ένιωσα ότι είχε λίγο ειρωνικό ύφος το ποστ σου,γράψε λάθος.
Να σου πω την αλήθεια εξακολουθώ να το πιστεύω αλλά δε γαμεις.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Τι να σου πω ρε Μπανε εγω μια φορα ειρωνικα δεν το εγράψα παντως! :D
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

northend4 έγραψε:Και οι κρίτικη σε εικασίες κ δημοσιεύματα καλα κρατούν.
Ας το κανω και εγω λοιπόν.
Εαν ισχύει το χειρότερο σενάριο και τον παίρνουμε δανεικό για 6 μήνες και πάλι φύγει εγω θα πω και σε αυτό μπράβο στην διοίκηση.
-Γιατι τον θέλω για 6 μήνες αφού ο άλλος (Ζαμπρανο) μου έφυγε.
-Γιατι θα παρω στόπερ για 2-3 χρόνια με ηρεμία το καλοκαίρι χωρίς την πίεση που έχω τώρα για το πρωτάθλημα.
-Γιατι πέφτει στα πόδια μου ο βαζελος και του κανω επίδειξη δύναμης κ βοήθειας με οτι αυτό συνεπάγεται και για την προτελευταία αγωνιστική.
-Γιατι πιςτευω ειναι ετοιμος και θα προσφέρει ο παίκτης άμεσα.
-Γιατι ακομη και εαν έχω Βαρέλα, ο Μολεδο πιςτευω θα μου κάνει έστω και ένα γκολ τρίποντο σε στημένο με το κεφάλι.
Στο χειρότερο λοιπόν σενάριο συμφωνίας δανεισμού, θα πω μπράβο στην διοίκηση.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τα χαρτιά για Αζεβέντο έρχονται με το ταχυδρομείο;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εγώ ξέρω ότι έκλεισα μια τρύπα στο ρόστερ με μια ποιοτική και ετοιμοπόλεμη προσθήκη.Φετος πάω για πρωτάθλημα,δεν χτίζω ομάδα που θα το χτυπήσει του χρόνου.Μια χαρά είναι ο μολεντο
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Mīngus έγραψε:Τα χαρτιά για Αζεβέντο έρχονται με το ταχυδρομείο;
Με Περιστέρι.Χθες έφυγε από Ουκρανία, σήμερα έκανε στάση για ξεκούραση στα Καρπάθια.Στο σπίτι του Λαζάρ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Mingus, με pony express
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όπως και να χει αν δεν ανακοινωθεί σήμερα, θα ανακοινωθεί αύριο κι αν δεν ανακοινωθεί αύριο, θα ανακοινωθεί μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μαλιστα μήπως να παρουμε κ αλτμαν γοα γορ μιας κ το σκαουτιγκ εξαντλείται μεταξύ γνωστών κ υπό διάλυση ....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η στατιστική του Μολέντο λέι 1γκολ/10 αγώνες. Μαζί με το κύπελλο ο παίκτης μάλλον θα μας δώσει 2 γκολ. Είναι παίκτης των ντέρμπι. Εγώ είμαι υπέρ και δε με νοιάζει με ποιον τρόπο θα τον φέρουν ή πόσο θα κάτσει. Με πρωτάθλημα και Τσάμπιονς λιγκ (μεγάλες πιθανότητες να μπούμε ομίλους), βρίσκουμε εύκολα 1 Κ.Αμυντικό το καλοκαίρι. Με τις 2 μεταγραφές ενισχύουμε την επίθεση γιατί ο Μολέντο δίνει γκολ, και γιατί κερδίζουμε άλλη μια λύση στα εξτρέμ με το Βιεϊρίνια. Επίσης έμμεσα η αύξηση της δύναμης - ύψους στην ομάδα την κάνει πιο δυνατή συνολικά και επιτρέπει πιο εύκολα τη χρήση κοντών παικτών σε άλλες θέσεις, πχ Μπίσεσβαρ & Πέλκα. Ιδανικά θα δούμε:
Πασχαλάκη
Αζεβέδο - Μολέντο - Βαρέλα - Μάτος
Τσίμιροτ - Μαουρίτσιο
Μακ - Πέλκα - Βιεϊρίνια
Πρίγιοβιτς

Έχουμε πάντως πάρα πολλά εξτρέμ. Ο Μυστακίδης θα ήταν καλό να φύγει. Ο Τζάλμα έχει να δώσει με την εμπειρία του. Ειδικά όσο ο Μακ δεν πείθει. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο αγωνιστικά είναι η εμμονή του κόουτς στον Ελ Καντουρί. Με το που τραυματίστηκε κάνουμε μόνο νίκες και δεν είναι τυχαίο. Ο Πέλκας σε κάθε αγώνα δημιουργεί όταν ο Καντουρί χαλούσε επιθέσεις. Ας τον βάζει στο 8 που φάνηκε ότι μπορεί να προσφέρει.Να το πω και αλλοιώς: Πιστεύω ότι θα ήμασταν better off αν εξ αρχής δεν υπήρχε στο ρόστερ. Με Πέλκα και Μπίσεσβαρ ήμασταν κομπλε. Πιστεύω ότι θα είχαμε 4 παραπάνω πόντους αν δεν υπήρχε στο ρόστερ μας. Ότι έγινε, έγινε, απλά ελπίζω να μην χάσουμε πάλι βαθμούς από αυτό το κόλλημα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν θέλουμε 6άρι να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα, ας αγοράσουμε τον Τσανδάρη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αν υπήρχε θέμα με τα ιατρικά του θα είχε βγει.
Απλά ο παίχτης έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο με τους Ουκρανους,αν μιλάγαμε για φρογκοδιφραγκα θα ήταν αλλιώς.
Εσείς που ειρωνευεστε,τι εξήγηση δίνεται;
Γιατί αργεί ενώ ο παίχτης είναι στην πόλη από το Σάββατο;
Μαλακιζονται εκεί στην ΠΑΕ φαντάζομαι ότι θα σκέφτεστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”