Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από obanebane »

The_Stalker έγραψε:obanebane,

δεν υπάρχει κανένα ποσοστό μεταπώλησης να δοθεί σε άλλη ομάδα, αυτό σημαίνει είναι διαφορετική η περίπτωση μολέντο σε σχέση με του Λούκας. Η ζέλα ή τον δανείζει ή τον χάνει χωρίς ανταλλάγματα. Και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία τι έχει πει ο παίκτης. Δηλαδή και να έλεγε ότι δεν έχει καμιά συμφωνία, τι αλλάζει; Να υπογράψει αλλού μπορεί, να κάνει προσφυγή μπορεί, να γράψει γενικώς τη ζέλα στα @@ μπορεί.

Όσο για τους δικούς μας, θου κύριε φυλακή τω στόματί μου.

Ρε συ stalker παρακολουθείς καθόλου;
Φίλε μου η Ίντερ είχε δώσει στον βαζελο τον Μολεντο με μεταγραφή κρατώντας ένα 25% ποσοστό μεταπώλησης,αν ο Βαζελος πούλαγε τον παίχτη τώρα το 25% θα πήγαινε στις Βραζιλιάνους,αυτό είναι άσχετο με τη συμφωνία Μολεντο βραζιλιανων.
Η μόνη περίπτωση να έχει γίνει μαλάκια είναι να έχει υπογράψει συμβόλαιο ο παίχτης με τους Βραζιλιάνους συμβόλαιο με ισχύ από το καλοκαίρι.
Κάτι που βάση νόμου έχει δικαίωμα να κάνει.
Αν δηλαδή δεν υπάρχει προσύμφωνο αλλάκανονικό συμβόλαιο,τότε Ναι έχουμε κάνει τη μαλάκια που περιγράφεις.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ρε παιδιά έχω μια απορία έτσι σαν χαζός οπαδός και φυσικοθεραπευτης στο επάγγελμα αφού είναι τόσο άχρηστη η διοίκηση και εμείς τόσο κάλοι δεν έπρεπε να είμαστε εμείς στην διοίκηση κ αυτοί να γράφουν σε φορούμ μπερδεύτηκα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Πραγματικα αυτο συμβαινει μονο σε μας....Λογιστες εισαστε και μετρατε το τι δινει για μεταγραφες??
Γουσταρει και μοιραζει χρηματα ο Ιβαν....προσυμφωνο οταν υπογραφεις δεν λεει κατι.
Ετσι μας ειχε αφησει στα κρυα του λουτρου ο Ματεους που ειχε υπογραψει προσυμφωνο (οχι συμβολαιο)
και τελικα υπεγραψε στην Κινα....αν μεινουμε ευχαριστημενοι θα μεινει ο Μολεντο το καλοκαιρι.
Το ιδιο με το Αζεβεδο θα γινει...αν γουσταρουμε τους κραταμε....αν οχι θα παρουμε αλλους .
Μειωνεις το ρισκο υπογραφοντας τον για 6 μηνες....Ας αποδειξουν οτι αξιζουν και θα παρουν συμβολαιο.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Και οι κρίτικη σε εικασίες κ δημοσιεύματα καλα κρατούν.
Ας το κανω και εγω λοιπόν.
Εαν ισχύει το χειρότερο σενάριο και τον παίρνουμε δανεικό για 6 μήνες και πάλι φύγει εγω θα πω και σε αυτό μπράβο στην διοίκηση.
-Γιατι τον θέλω για 6 μήνες αφού ο άλλος (Ζαμπρανο) μου έφυγε.
-Γιατι θα παρω στόπερ για 2-3 χρόνια με ηρεμία το καλοκαίρι χωρίς την πίεση που έχω τώρα για το πρωτάθλημα.
-Γιατι πέφτει στα πόδια μου ο βαζελος και του κανω επίδειξη δύναμης κ βοήθειας με οτι αυτό συνεπάγεται και για την προτελευταία αγωνιστική.
-Γιατι πιςτευω ειναι ετοιμος και θα προσφέρει ο παίκτης άμεσα.
-Γιατι ακομη και εαν έχω Βαρέλα, ο Μολεδο πιςτευω θα μου κάνει έστω και ένα γκολ τρίποντο σε στημένο με το κεφάλι.
Στο χειρότερο λοιπόν σενάριο συμφωνίας δανεισμού, θα πω μπράβο στην διοίκηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 10 Ιαν 2018, 17:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

desperando έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Για να καταλαβω Ο ΠΑΟΚ παιρνει εναν οχι καλυτερο γισ μενα αμυντικο απο το βαρελα 6 μηνες δανεικο χωρις να ξερουμε αν θα μεινει το καλοκαιρι..... Θελω καποιος να μου πει εναν λογο που εχει αυτος ο παιχτης να τα δωσει ολα κ να βαλει τα ποδια του στη φωτια οταν ξερει οτι σε 5 μηνες παει βραζιλια....
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για τα σκουπιδια λεω εγω.
Ναι πληρώνει 8 κατοσταρικα στον βαζελο,του δίνει και 2 δανεικούς για να πάρει τον παίκτη για 5μηνες.
Είπαμε όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι σε μια ΠΑΕ.
Και πιο ανίκανος απ όλους εκείνος που από κ@λοφαδια έγινε εκατομμυριούχος στην Ρωσία

την ειρωνια αλλου
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Τσορμπατζογλου ειπε οτι ο Μιχελ με τον Διαμαντοπουλο εχουν συμφωνησει σε δανεισμο με 300.000 συν ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ τους Κατσε, Κων/νιδη μεχρι το καλοκαιρι.

Το μεταφερω απλα επειδη το ακουσα, οχι πως εχω σε καμια εκτιμηση τον συγκεκριμενο.
Παντως οσα ειπε τα μετεφερε σαν πληροφορηση απο την ΠΑΕ.
TheCursed

DimitrisS έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε οτι ο Μιχελ με τον Διαμαντοπουλο εχουν συμφωνησει σε δανεισμο με 300.000 συν ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ τους Κατσε, Κων/νιδη μεχρι το καλοκαιρι.

Το μεταφερω απλα επειδη το ακουσα, οχι πως εχω σε καμια εκτιμηση τον συγκεκριμενο.
Παντως οσα ειπε τα μετεφερε σαν πληροφορηση απο την ΠΑΕ.
τωρα το ειπε αδερφε?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχει κανα 2ωρο. Τωρα το ειδα εγω.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

obanebane έγραψε:Ο Νατχο φιλε ήταν ελεύθερος, ούτε λεφτά ούτε ανταλλάγματα δώσαμε,απλα υπεγραψε μονο για 6 μηνες.
Ούτε τα βασικά της ομαδας δεν ξέρετε και θέλετε να κάνετε και κουβέντα.
Γι'αυτό σας λέω ότι μερικοί βλέπετε συνέχεια φαντάσματα.
Τέλος πάντων ο καθένας με την άποψη του.
Ενταξει ρε φιλε, γι αυτο μπαινουμε εδω στο φορουμ για να ενημερωνομαστε απο τους ενημερωμενους. Γραψε λαθος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Για να το τελειωσω.
Η μοναδικη περιπτωση να ειναι μαλακια η συμφωνια ειναι η εξης.
Ο παιχτης να εχει κλεισει οντως στη βραζιλια και να μην θελει να παει αλλου μετα το καλοκαιρι,απο τη στιγμη που θα εχει υπογραψει (ξαναγραφω,βαση νομου εχει δικαιωμα να το κανει) ο βαζελος δε μπορει να τον πουλησει οποτε αναγκαζεται να τον δανεισει για να καρπωθει καποια ωφελη.
Αν εχουμε πεσει σε αυτη την παγιδα τοτε ναι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Τι να πω,δε το αποκλειω αλλα δινω ελαχιστες πιθανοτητες.
TheCursed

obanebane έγραψε:Για να το τελειωσω.
Η μοναδικη περιπτωση να ειναι μαλακια η συμφωνια ειναι η εξης.
Ο παιχτης να εχει κλεισει οντως στη βραζιλια και να μην θελει να παει αλλου μετα το καλοκαιρι,απο τη στιγμη που θα εχει υπογραψει (ξαναγραφω,βαση νομου εχει δικαιωμα να το κανει) ο βαζελος δε μπορει να τον πουλησει οποτε αναγκαζεται να τον δανεισει για να καρπωθει καποια ωφελη.
Αν εχουμε πεσει σε αυτη την παγιδα τοτε ναι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Τι να πω,δε το αποκλειω αλλα δινω ελαχιστες πιθανοτητες.
Αν γίνει αυτό τελείωσε ο μιχελ για πλάκα δεν νμζω ότι είναι χαζός να κάνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

BigBaby έγραψε:Πραγματικα αυτο συμβαινει μονο σε μας....Λογιστες εισαστε και μετρατε το τι δινει για μεταγραφες??
Γουσταρει και μοιραζει χρηματα ο Ιβαν....προσυμφωνο οταν υπογραφεις δεν λεει κατι.
Ετσι μας ειχε αφησει στα κρυα του λουτρου ο Ματεους που ειχε υπογραψει προσυμφωνο (οχι συμβολαιο)
και τελικα υπεγραψε στην Κινα....αν μεινουμε ευχαριστημενοι θα μεινει ο Μολεντο το καλοκαιρι.
Το ιδιο με το Αζεβεδο θα γινει...αν γουσταρουμε τους κραταμε....αν οχι θα παρουμε αλλους .
Μειωνεις το ρισκο υπογραφοντας τον για 6 μηνες....Ας αποδειξουν οτι αξιζουν και θα παρουν συμβολαιο.
Επί ζαγορακη φωνάζαμε ότι με τα διάρκειας μας είχαμε κάθε δικαίωμα να ξέρουμε πόσα ξοδεύουμε και που.... Και η αλήθεια είναι ότι χρηματοδοτης ήταν ο κόσμος.... Τώρα γιατί να γίνουμε λογιστές; το αγωνιστικο και μόνο αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

aspromaura ioannina έγραψε: Ενταξει ρε φιλε, γι αυτο μπαινουμε εδω στο φορουμ για να ενημερωνομαστε απο τους ενημερωμενους. Γραψε λαθος.

Παλι εγω φταιω δηλαδη;
Φερνεις μια ασχετη περιπτωση για παραδειγμα θελοντας να αναδειξεις λαθη της διοικησης και σου φταιω εγω που σου γραφω οτι εισαι ανενημερωτος;
Οπως νομιζεις.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ obanebane

Εγώ καταλαβαίνω ότι ΑΛΛΟ είναι να έχω το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και η πρώην ομάδα του να έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, και ΑΛΛΟ να έχω εγώ το 50% των δικαιωματων του παίκτη, κάποια άλλη ομάδα το 25% και ο ίδιος με κάποιο γραφείο μάνατζερ το υπόλοιπο 25%. Από το ρεπορτάζ του μανωλιουδάκη προκύπτει ΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο. Δεν είναι προσωπική μου άποψη, είνα βαζελορεπορτάζ.

Αν παρακολουθεί ο kap ας μας διαφωτίσει ως πιο αρμόδιος.

Από κει και πέρα, κι αυτό πλέον είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, ΚΑΚΩΣ ασχοληθήκαμε κι εξακολουθούμε να ασχολούμαστε. Δεν χάθηκαν οι στόπερ από την αγορά, ούτε τα αριστερά μπακ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι τρελος ειναι ο καπ να μπλεξει να τον τρελανετε...
Χαχαχαχαχα...

Παιζουν πολλα ακουγονται πολλα και συμηθως δεν ισχυουν πολλα.
Αναμενουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”