Σπυράκο, θα προτιμούσα να είναι ο λαιμός σου μια λάθρα αφορμή για να πίνεις κάνα ρακόμελο παραπάνω...
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Περαστικά και γρήγορα στους άρρωστους, που ξέχασα να πω και να με συμπαθάνε... 
Σπυράκο, θα προτιμούσα να είναι ο λαιμός σου μια λάθρα αφορμή για να πίνεις κάνα ρακόμελο παραπάνω...
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστώ Γρηγόρη. Δυστυχώς δεν είναι αφορμή. Είναι αιτία.goran 64 έγραψε:Περαστικά και γρήγορα στους άρρωστους, που ξέχασα να πω και να με συμπαθάνε...
- hasio_john
Περαστικά στους αρρώστους και προσοχή γιατί αυτή την περίοδο έχουμε τρελή έξαρση ιώσεων!
Να πίνετε άφθονη πορτοκαλάδα (φρέσκο-στυμμένα εννοείτε) για βιταμίνη C και χαμομήλια με μέλι και κανέλα κευλανης. Αν έχετε και ρακόμελο να το ζεστάνετε μαζί με λίγα καρύδια και μέλι, τότε θα περάσετε την ίωση με την σημαία ..... όρθια!!!
Όντως το θέμα με τον Μολέντο έχει αρχίζει και παίρνει γραφικό χαρακτήρα, αλλά μην μασάτε, όλα είναι παιχνιδάκια του ατζέντη του για να πάρει το καλύτερο δυνατό. Απ' ότι φαίνεται ο παίχτης θέλει να πάει στην χώρα του να συνεχίσει δίπλα στην οικογένειά του. Βέβαια το ζεστό χρήμα, η όμορφη Θεσσαλονίκη και η ΠΑΟΚΑΡΑ, είναι ένας βασικότατος λόγος για ν' αλλάξει κάποιος γνώμη. Θα δείξει πολύ σύντομα φαντάζομαι!
Να πίνετε άφθονη πορτοκαλάδα (φρέσκο-στυμμένα εννοείτε) για βιταμίνη C και χαμομήλια με μέλι και κανέλα κευλανης. Αν έχετε και ρακόμελο να το ζεστάνετε μαζί με λίγα καρύδια και μέλι, τότε θα περάσετε την ίωση με την σημαία ..... όρθια!!!
Όντως το θέμα με τον Μολέντο έχει αρχίζει και παίρνει γραφικό χαρακτήρα, αλλά μην μασάτε, όλα είναι παιχνιδάκια του ατζέντη του για να πάρει το καλύτερο δυνατό. Απ' ότι φαίνεται ο παίχτης θέλει να πάει στην χώρα του να συνεχίσει δίπλα στην οικογένειά του. Βέβαια το ζεστό χρήμα, η όμορφη Θεσσαλονίκη και η ΠΑΟΚΑΡΑ, είναι ένας βασικότατος λόγος για ν' αλλάξει κάποιος γνώμη. Θα δείξει πολύ σύντομα φαντάζομαι!
- ΑποστόληςΑ
Και γιατί να μην έρθει η οικογένειά του στην Ευρώπη όπως γίνεται με όλους τους Βραζιλιάνους;
- Kostomanolis
Ευχαριστω Γρηγορη, τωρα καταλαβα που κολλουσε το Κλουεντο που εγραφες χτες. Θεου θελοντος και γιατρου επιτρεποντως θα βγω σημερα
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Ευχαριστω Γιαννη και χρονια πολλα και καλα για τις προαλλες. Η συνταγη με το ρακομελο σε ποιες ιωσεις προτεινεται;
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Καλημερα Σπυρο και λοιποι συμφορουμιτες. Νομιζω μπαινω σιγα σιγα σε φαση υφεσης. Εσυ πως εισαι;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- Kostomanolis
Και μιας και ειμαστε 3 Αθηναιοι online θα κανουμε καμια συναντηση με κρεατα και κρασακι σε κανα αγωνα εντος Ιανουαριου;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Μετά από τόσες μέρες μου μαμήθηκε το σύμπαν, καλύτερα.
Και, εννοείται για τη συνάντηση. Προς τα μέρη μου (Αφίδνες) έχει και καλά μέρη για κρέατα και αρκετούς ομόθρησκους. Δεν έχω θέμα, πάντως. Όπου και να γίνει, θα προσπαθήσω να έρθω.
Και, εννοείται για τη συνάντηση. Προς τα μέρη μου (Αφίδνες) έχει και καλά μέρη για κρέατα και αρκετούς ομόθρησκους. Δεν έχω θέμα, πάντως. Όπου και να γίνει, θα προσπαθήσω να έρθω.
- ΑποστόληςΑ