Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

kan έγραψε: Πολλοί ειρωνεύονται και κατηγορούν τον Αναστασιάδη..Ας κάνουν μια σύγκριση κάτω από ποιες συνθήκες και τι υλικό είχε ο Άγγελος, σε συνδυασμό με το τι κατάφερε και ας συγκρίνουν αυτά που έχει ο Σάντος τώρα.
Αυτά...τουλάχιστον προς το παρόν...
Και πολλοί επίσης ειρωνεύονται τον Σάντος και μιλάνε συνέχεια για Αναστασιάδη τον οποίο κάποτε βρίζανε.
Το θέμα σου είναι να αποδείξεις ότι ο Άγγελος είναι καλύτερος από τον Σάντος; Ή να φύγει ο Σάντος για να έρθει ο Άγγελος;
Αν θέλεις το 1ο στο λέω από τώρα ναι είναι καλύτερος .. το 2ο όμως επειδή δεν πρόκειται να γίνει ας σταματήσουμε να μιλάμε για έναν προπονητή ο οποίος δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ και τον οποίο κάποιοι (είμαι σίγουρος πως είναι οι ίδιοι που τον θέλουν τώρα) τον έβριζαν εν χορώ!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

kan ομος σκεψου ποσες αποσιες ειχες απο μια με τις καρτες μια με τους τραυματισμούς....
καθίστε να δουμε τη θα γινει τωρα αμμα εχουμε και λινο με σορλεν ακρα (γιατι -κονσεισαο αλλα ακρα δεν ειχες(ο βιερινια τραυματίας))

Εγω πιστεύω οτι στα πλαι οφφ θα χτυπήσουμε και τσου λου (ασχετα αν δεν παμε) θα παιχτει στον ποντο)
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Παιδιά δεν είμαι προβοκάτορας, ούτε θέλω να κάνω κακό στην ομάδα! έχω κάποιες απόψεις τις οποίες στηρίζω με επιχειρήματα. Δεν θέλω να φύγει τώρα ο Σάντος, οι αλλαγές στη μέση της χρονιάς δεν προσφέρουν πολλά σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Επίσης δεν προτείνω τον Άγγελο για προπονητή, δεν είναι δικιά μου δουλειά, ούτε είμαι μάνατζερ κανενός. Όμως, δεν μπορώ να μένω απαθής στο λιβάνισμα που κάνουν στον Σάντος αρκετά αδέρφια, και να 'χουν τα μάτια τους κλειστά!Και η αλήθεια είναι ότι ο Σάντος δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποια ομάδα έχει έρθει και μακάρι να έχω άδικο!
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

Yiankos έγραψε:
ugandezos έγραψε:
salamalenco έγραψε: αν δεν πάρουμε το κύπελλο δυσκολεύει πολύ και για uefa!
Τι λες ρε αδερφε??
Δηλαδη εσυ πιστευεις πως θα τερματισουμε στην πεμπτη θεση??
Μα και 5οι να βγούμε πάλι πάμε Ουέφα εκτός κι αν στο Κύπελλο παίξουν πχ Ολυμπιακός - Κέρκυρα και πάει η Κέρυρα.
Γενικά όμως Τσουλού βγαίνουν οι 2 πρώτοι και Ουέφα άλλοι 3.
Επειδή είχα διαβάσει σε άλλο σάιτ ότι φέτος για να βγούμε Ουέφα πρέπει να βγούμε 3οι γιατί ο 4ος μπορεί να κλέψει τι θέση από το Κύπελλο και κάτι τέτοια κουφά ..
Φίλε Yianko εδώ είσαι λάθος uefa βγαίνει αυτός που θα τερματίσει 2 στα play of ο 3 παει ιντερτοτο!Δηλαδή ακόμα και 2 να τερματίσουμε στν κανονικη διάρκεια υπάρχει περίπτωση να μην βγούμε uefa.Σαν να ξεφύγαμε λιγο απτο θέμα!
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

Tetradje έγραψε:http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2891

Δες τα τελευταια posts φιλε γιατι εσυ κανεις λαθος...
ΟΚ φίλε δεν το ήξερα νόμιζα ότι ήταν όπως πέρσι ευχαριστώ πάντος για την πληροφόρηση μου φυγε το άγχος που είχα.
IGNATIOS

Δημοσίευση από IGNATIOS »

Είναι σίγουρο ότι αυτοί που κράζουν τώρα τον Santos είναι οι ίδιοι που έκραζαν κάποτε τον Άγγελο (και όχι "τσοπάνη") και οι ίδιοι που κράζουν όποιον και αν έχουμε προπονητή, και όχι μόνο...
Η γκρίνια σε όλο της το μεγαλείο.
Και το αποκορύφωμα? Στο 80ο λεπτό του αγώνα της Τετάρτης, κάνει ένα λάθος ο Αραμπατζής και (σχεδόν) όλο το γήπεδο κράζει τόσο έντονα ένα παίκτη που χρειάζεται τη περισσότερη στήριξη από όλους, που όσο και αν προσπάθησα να βρω δικαιολογία για το κράξιμο δεν βρήκα. Και δεν βρήκα γιατί όταν τα λάθη προέρχονται από τις "βεντέτες" της ομάδας, το χειροκρότημα είναι σίγουρο...
Αλλού θέλω να καταλήξω όμως... στον Santos...
Κατέβασα το παιχνίδι και το ξαναείδα. Και είδα αυτό που δεν είδα στο γήπεδο στη συγκεκριμένη φάση. Είδα τον άνθρωπο Santos να χειροκροτεί επί ώρα τον Αραμπατζή παρά το λάθος του (αυτό είναι στήριξη) ενώ όλοι εμείς στις κερκίδες, εμείς που αγαπάμε την ομάδα όσο κανείς άλλος, που δεν είμαστε επαγγελματίες και θα πεθάνουμε υποστηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις τον ΠΑΟΚ, να κράζουμε...
Αυτοί είμαστε. Πρώτα ας διορθώσουμε τη συμπεριφορά μας και την νοοτροπία μας, ας γίνουμε τέλειοι και μετά να απαιτήσουμε από τον Santos και τον κάθε Santos να διορθωθεί...
Για τα καθαρά αγωνιστικά, γνώμη μπορεί να εκφράζει ο καθένας, είτε είναι ηλεκτρολόγος, πωλητής, φοιτητής, ψήστης κτλ. Αν δεν ξέρουμε όλοι εμείς από προπονητική, ποιός ξέρει? Ο Santos??? (ή ο κάθε Santos για να μην παρεξηγηθώ)
Στήριξη μάγκες και όποιος θέλει να κράζει, ας προσπαθεί τουλάχιστον να μην το κάνει στο γήπεδο.
Φιλικά.
IGNATIOS

Δημοσίευση από IGNATIOS »

VAGGT έγραψε:αντε βρε παιδί του κώκκαλη θα μας πείς και για Σάντος τωρα ξέρω γω ξέρω γώ εντάξει!!
θα πάμε σήμερα στο γηπεδο μαζί να κράξουμε το Σάντος?
Πάλι οφ-τόπικ ρε Βαγγέλη???
Κατά τις 5 λέω να ξεκινήσω. Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε.
Έχω την εντύπωση ότι με παρακολουθείς. Όποτε γράφω κάτι (μια στις τόσες), εμφανίζεσαι σαν τον μπάτσο... ΕΛΕΟΣ! :)
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Και η αλήθεια είναι ότι ο Σάντος δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποια ομάδα έχει έρθει και μακάρι να έχω άδικο!
Και εγώ το ίδιο θα έλεγα,δεν ήξερε με τι μ@λ@κες είχε να κάνει από την αρχή!
PARASANDALOS εσύ βρε λάχανο που ούτε ήξερες αυτούς τους παίκτες και βάση το πως τους λένε βγάζεις και συμπέρασμα για το ποια θα είναι η θέση τους στο παιχνίδι,απλά σου λέω ότι με αυτά που λες το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις τον εαυτό σου...τόσες μέρες γράφεις παπαριές και δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ για αυτό τον λόγο,αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ετσι απο περιεργεια....ασ πουμε βγαινει η διοικηση το βραδυ και λεει "Σαντος τελοσ"...Ποιος πιστευετε εσεις που τον κραζετε οτι πρεπει να ερθει?? ετσι για να δω τι ονειρα εχετε για την ομαδα....
Άβαταρ μέλους
a_sakis

Δημοσίευση από a_sakis »

gpaok έγραψε:Ετσι απο περιεργεια....ασ πουμε βγαινει η διοικηση το βραδυ και λεει "Σαντος τελοσ"...Ποιος πιστευετε εσεις που τον κραζετε οτι πρεπει να ερθει?? ετσι για να δω τι ονειρα εχετε για την ομαδα....
Μην καλιεργείτε σενάρια. Μόνο κακό στην ομάδα κάνουν αυτά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

προφανως δεν καταλαβες τι εννοουσα...αλλιως δεν εξηγειται αυτο που λεσ...
Άβαταρ μέλους
a_sakis

Δημοσίευση από a_sakis »

Έλα φίλε,κατάλαβα.
Το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω πως ότι και να γίνει,όποιος και να έρθει (παίχτης ή προπονητης) μερικοί θα γκρινιάζουν έτσι για το γαμώτο.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

gika έγραψε:
jibbie έγραψε:εγω απλα θα επαναλαβω τις δηλωσεις Δαρλα ( που κατα τα αλλα δεν τον παω μια..)

Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ Τ Ε Λ Ε Ι Α .-
Tο μόνο αρνητικό που ειπε ο Δάρλας και σε βλέπω να το συμμερίζεσε!
ΕΛΕΩΣ! Κανείς δεν είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ...
Ακομα και για τον περσινό ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ηταν πολυτέλεια ! :wink:
Ο Φέργιουσον αδερφέ είναι πολυτέλεια? ή ούτε κι αυτός γιατί ΠΑΟΚ είσαι?
Κι αν είσαι πραγματικά ΠΑΟΚ (οχί εσύ, γενικά μιλάω) και δε θες κανένας να είναι πολυτέλεια για την ομάδα που τόσ αγαπάς ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ? Όλοι ξέρουμε να φωνάζουμε και να λέμε μεγάλα λόγια (κανεις δεν είναι πολυτέλεια κλπ κλπ) αλλά όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας ...... σφυρίζουμε αδιάφορα, συνεχίζουμε αμπαλαέ και τζαμπαζιδιλίκι του κερατά.

Ε λοιπόν φίλε ΕΛΕΟΣ ζητάω εγώ, έλεος από τα μεγάλα λόγια για μεγάλους λαούς και μεγάλες μη πω καλύτερα. Ναι ο Σάντος είναι πολυτέλεια και το ίδιο είναι και ο Μουσλίμοβιτς και ο Σορλέν και ο Γκαρσία και ο Βερόν, με 4000 άτομα μόνο να εμφανίζονται αυτός που δεν είναι πολυτέλεια είναι ο Μπαλάφας ο Παντελής και ο Αναστασάκος άντε και ο Λάκης γιατί είσαι εσύ.
Ας μη ήταν ο Ζήσης και ο Ζαγόρ και θα βλέπαμε τι εστί φυστίκι
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Μετά το ματσ με τον Πανθρακικό η ομάδα δείχνει ένα παράξενο ντεφορμάρισμα. Πρέπει να διωρθοθούν κάποια πράγματα στον οργανωτικό τομέα και νομίζω πως ο Σάντος θα βγάλει σίγουρα την άκρη. Μην ξεχνάτε και την τελευταία χρονιά, φέτος είναι πασιφανές ότι έχουν γίνει δραστικά βήματα προς τα μπροστά. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμιτό επίπεδο αλλά για το επίπεδο ετιμότητας που παρουσιάζει η ομάδα μεγάλο μερίδιο έχει και ο Σάντος. Αυτό πρέπει τουλάχιστον να του το αναγνωρίσουμε
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Δεν λέω τίποτα για Σάντος, και όταν ψιλοέκραζα πού επιμένει στον Μπακαγιόκο και δεν βάζει τον Αναστασάκο, σήμερα πήρα την απάντηση μου.
Ο Προπονητής (ειδικά ο Σάντος) ξέρει καλύτερα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”