Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
.giapas έγραψε:Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το σκεπτικό σου , με μόνη παρατήρηση ότι η φύση των ποδοσφαιρικών ομάδων είναι τέτοια ( έντονες υπεραξίες ομάδων , σκαμπανεβάσματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο , μη δυνατότητα να αποτυπωθούν έγκαιρα έννοιες όπως χημεία κλπ ) που δε σου επιτρέπει να κάνεις ανάλογες υποθέσεις . Δηλαδή σχεδόν σε καμία χώρα το διπλάσιο μπατζετ δε σημαίνει 2πλάσια ποδοσφαιρική αξία.vs40 έγραψε:Αυτό θα το δεχόμουν αν η μία ομάδα είχε 10εκ μπάτζετ και η άλλη 15εκ. Όταν όμως η μία έχει 8εκ και εμείς επίσημα 30εκ, ε καταλαβαίνεις ότι η διαφορά ποιότητας πρέπει να φανεί και στο χόρτο. Η διαφορά θα έπρεπε να είναι όση έχει η Αεκ από τις ομάδες που πέφτουν (σε ποιότητα - ή αντε μέχρι το επίπεδο των μεσαίων ομάδων).
Είναι όπως τα περισσότερα καταναλωτικά αγαθά . Υπάρχει ένα φάσμα όπου υπάρχει ανάλογη τιμή κόστους/αξίας και από ένα σημείο και μετά ( για δεδομένο σύστημα) η σχέση αυτή σπάει και το κόστος ανεβαίνει δυσανάλογα με την αξία.
Για αυτό είναι πολύ σημαντικό , εκτός από τα λεφτά , να έχεις καταρτισμένους ανθρώπους εύστοχους στις επιλογές τους. Και εμείς τέτοιους δεν έχουμε και δε θα αποκτήσουμε ποτέ επί Σαββίδη.
Επί της ουσίας συμφωνώ μαζί σου ότι έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι αλλά με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες των ομάδων μας και του πρωταθλήματός μας , αυτή η διαφορά δε θα αποτυπωθεί ποτέ σε ανάλογο βαθμό απέναντι στο ΠΟΚ
Συμφωνώ σε αυτό που λες και το πιστεύω. Αν όμως ο ΠΑΟΚ αγόραζε wonderkids με αυτά τα λεφτά, κρατούσε σφικτό wage budget, είχε τοπ προπονητικό και τοπ προπονητές, η ομάδα θα πάλευε να πάρει το Ουέφα και όχι να μιζεριάζει στα ελληνικά δεδομένα. Η ομάδα θέλει re-engineering στον τρόπο λειτουργίας. Βασικά αντιγράφεις αυτό που κάνουν οι Πόρτο - Μπενφίκα στο επίπεδο των 30εκ όμως. Βασικά δε λέω κάτι προτότυπο. Θα ήταν αν δεν το εφάρμοζαν οι πετυχημένες ομάδες. Το αυτονόητο λέω.
- BlackBlockAttack
- Δημοσιεύσεις: 1428
- Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μπορει να ηθελε αλλα αν τα λεφτα ειναι πολλα πας εκει που σου τα δινουν...Ας κανει μια προσφυγη για να παει αν θελει τοσο πολυ...Ειμαι σιγουρος οτι δε θα ερθει μονο για εξι μηνεςMīngus έγραψε:Ποια λύση με την Ιντερνασιονάλ ρε; Αφού εκεί ήθελε να πάει εξαρχής; Τι είναι αυτά που γράφουνε θε μου για να μας το περάσουνε αναίμακτα.
- sourmenetes
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 28943
- Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
- Τοποθεσία: sourmena
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ποσο εχει η αεκ;;;vs40 έγραψε:Αυτό θα το δεχόμουν αν η μία ομάδα είχε 10εκ μπάτζετ και η άλλη 15εκ. Όταν όμως η μία έχει 8εκ και εμείς επίσημα 30εκ, ε καταλαβαίνεις ότι η διαφορά ποιότητας πρέπει να φανεί και στο χόρτο. Η διαφορά θα έπρεπε να είναι όση έχει η Αεκ από τις ομάδες που πέφτουν (σε ποιότητα - ή αντε μέχρι το επίπεδο των μεσαίων ομάδων).
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32094
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Λογικα ναι, αν και καποιοι λεγανε κατι για ομογένεια.gergeo4 έγραψε:ο κατσεριδη πιανει θεση ξενου?
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αν τα λεφτά είναι πολλά, τότε γιατί δεν έρχεται εδώ με κανονική μεταγραφή;BlackBlockAttack έγραψε:Μπορει να ηθελε αλλα αν τα λεφτα ειναι πολλα πας εκει που σου τα δινουν...Ας κανει μια προσφυγη για να παει αν θελει τοσο πολυ...Ειμαι σιγουρος οτι δε θα ερθει μονο για εξι μηνεςMīngus έγραψε:Ποια λύση με την Ιντερνασιονάλ ρε; Αφού εκεί ήθελε να πάει εξαρχής; Τι είναι αυτά που γράφουνε θε μου για να μας το περάσουνε αναίμακτα.
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ο παίκτης με προβλημάτισε τόσους μήνες με την περίεργη προσέγγιση στην καριέρα του. Απλήρωτος σε ομάδα χωρίς στόχους υπό διάλυση, δεν έκανε και κάνα φοβερό σαματα για να πάει κάπου καλύτερα, οπουδήποτε !
Από εκεί και πέρα ως προσθήκη βεβαίως είναι καλή .
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ : Εφόσον έρθει δανεικός συνεπάγεται και ΠΟΛΥ χαμηλότερο κόστος της μεταγραφής
( Θέλω να πιστεύω ότι δε θα δώσουν μισό εκατομμύριο για δανεισμό εξαμήνου...)
Όπως βεβαίως και οι κάτσε Κωνσταντίνος/νιδης Δανεικοί!!
Από εκεί και πέρα ως προσθήκη βεβαίως είναι καλή .
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ : Εφόσον έρθει δανεικός συνεπάγεται και ΠΟΛΥ χαμηλότερο κόστος της μεταγραφής
( Θέλω να πιστεύω ότι δε θα δώσουν μισό εκατομμύριο για δανεισμό εξαμήνου...)
Όπως βεβαίως και οι κάτσε Κωνσταντίνος/νιδης Δανεικοί!!
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Aυτα γραφουν. Αν ηθελε να παει θα ειχε παει. Προφανως μετα το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ αλλαξε γνωμη και μετανιωσε που υπεγραψε (;) προσυμφωνο εκει.Mīngus έγραψε:Ποια λύση με την Ιντερνασιονάλ ρε; Αφού εκεί ήθελε να πάει εξαρχής. Τι είναι αυτά που γράφουνε θε μου για να μας το περάσουνε αναίμακτα.
Τελος παντων ας τελειωσει το θεμα.
Γελαω με κατι σχολια σε αρθρα στα σαιτ που βριζουν τον Μιχελ, που δεν συμφωνησε πρωτα με τον παικτη κτλ κτλ.
Οταν γινεται κατι κακο πλεον θα ειναι τεχνικος διευθυντης ο Μιχελ και οταν γινεται κατι καλο ο μικρος Σαββιδης;
- sourmenetes
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 28943
- Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
- Τοποθεσία: sourmena
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Τι αναιμακτα;;;Mīngus έγραψε:Ποια λύση με την Ιντερνασιονάλ ρε; Αφού εκεί ήθελε να πάει εξαρχής. Τι είναι αυτά που γράφουνε θε μου για να μας το περάσουνε αναίμακτα.
Λυση μπορει να σημαινει οτι δε θα παει εκει...
Ας δουμε τι θα γινει πρωτα...
- sourmenetes
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 28943
- Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
- Τοποθεσία: sourmena
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Καποιοι λεγανε για τα εξαμηνα που δινει η αεκ και τι καλα που δοκιμαζει παικτες αν τις κανουν,για να τους δω τωρα...
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μακαρι να γινόταν να τους έχουμε σαρώσει βαθμολογικά. Στο παράδειγμα σου βάλε κ τον Ατρόμητο, εκει και εαν έχουν μικρό μπατζετ. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί οπαδος της ΑΕΚ στην διαφορά της με τον Αυρομητο. Δεν λέω πως είμαστε καλα κ δεν επρεπε να έχουμε διαφορά. Απλά λέω πως ειναι μεσουσης της περιόδου. Και μέχρι τέλους τα μπατζετ θα κάνουν την διαφορά. Και απέναντι στην ΑΕΚ κ απέναντι στον Ατρόμητο.vs40 έγραψε:Αυτό θα το δεχόμουν αν η μία ομάδα είχε 10εκ μπάτζετ και η άλλη 15εκ. Όταν όμως η μία έχει 8εκ και εμείς επίσημα 30εκ, ε καταλαβαίνεις ότι η διαφορά ποιότητας πρέπει να φανεί και στο χόρτο. Η διαφορά θα έπρεπε να είναι όση έχει η Αεκ από τις ομάδες που πέφτουν (σε ποιότητα - ή αντε μέχρι το επίπεδο των μεσαίων ομάδων).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 10 Ιαν 2018, 13:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ρε ο παίκτης μπούχτησε μακρυά αό την οικογένειά του. Όταν εδώ και χρόνια έχεις υποσχεθεί στη γυναίκα και στα παιδιά σου ότι το καλοκαίρι του 2018 επιστρέφω, κοιτά να την κρατήσεις. Το πάνο του ήταν προφανώς αυτό. Για αυτό και έκλεισε προσύμφωνο να πάει το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Όμως για ένα εξάμηνο δε θα έχει πρόβλημα να έρθει σε εμάς αν είναι να λύσει το πρόβλημα δύο μεγάλων ομάδων. Εφόσιον ο βάζελος θέλει διακαώς να τον δώσει, θα φύγει. Εγώ βλέπω σωστή κίνηση να τον πάρουμε και ήδη έγραψα τα θετικά της υπόθεσης.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα παιδιά. Το πρωτάθλημα αυτό μας αλλάζει επίπεδο. Μη μας νοιάζουν τώρα τα Ευρώ και τίποτα άλλο πέραν του πρωταθλήματος. Ναι είμαστε ασχετοι στον εντοπισμό παικτών κ.λπ. It is what it is. Στηρίζουμε αυτό που έχουμε σήμερα και πάμε όλοι για το πρωτάθλημα. Αν είναι δυνατόν τώρα να γκρινιάξετε που θα πάρουμε το 2ο καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος μετά από το Βαρέλα, και τον καλύτερο σε παραγωγή γκολ.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα παιδιά. Το πρωτάθλημα αυτό μας αλλάζει επίπεδο. Μη μας νοιάζουν τώρα τα Ευρώ και τίποτα άλλο πέραν του πρωταθλήματος. Ναι είμαστε ασχετοι στον εντοπισμό παικτών κ.λπ. It is what it is. Στηρίζουμε αυτό που έχουμε σήμερα και πάμε όλοι για το πρωτάθλημα. Αν είναι δυνατόν τώρα να γκρινιάξετε που θα πάρουμε το 2ο καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος μετά από το Βαρέλα, και τον καλύτερο σε παραγωγή γκολ.
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Η Αεκ έχει 8εκ μπάτζετ και ο Ατρόμητος 6εκ. Αυτό λέω: πολύ μικρή διαφορά που αποτυπώνεται στο χορτάρι. Επίσης ο Ατρόμητος είναι η πετυχημένη εξαίρεση. 6εκ έχει και ο Αστέρας και δεν πάει τόσο καλά. Επίσης μια στα 20 χρόνια κάνει και η Λέστερ ένα θαύμα στην Αγγλία. Η ουσία είναι τι γίνεται συνήθως. Η σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και Αεκ δεν αφορά μόνο μια σεζόν (την αντίστοιχη εξαίρεση), αλλά τις σεζόν με μεγαλομέτοχο Ιβάν.northend4 έγραψε:Μακαρι να γινόταν να τους έχουμε σαρώσει βαθμολογικά. Στο παράδειγμα σου βάλε κ τον Ατρόμητο, εκει και εαν έχουν μικρό μπατζετ. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί οπαδος της ΑΕΚ στην διαφορά της με τον Αυρομητο. Δεν λέω πως είμαστε καλα κ δεν επρεπε να έχουμε διαφορά. Απλά λέω πως ειναι μεσουσης της περιόδου. Και μέχρι τέλους τα μπατζετ θα κάνουν την διαφορά. Και απέναντι στην ΑΕΚ κ απέναντι στον Ατρόμητο.vs40 έγραψε:Αυτό θα το δεχόμουν αν η μία ομάδα είχε 10εκ μπάτζετ και η άλλη 15εκ. Όταν όμως η μία έχει 8εκ και εμείς επίσημα 30εκ, ε καταλαβαίνεις ότι η διαφορά ποιότητας πρέπει να φανεί και στο χόρτο. Η διαφορά θα έπρεπε να είναι όση έχει η Αεκ από τις ομάδες που πέφτουν (σε ποιότητα - ή αντε μέχρι το επίπεδο των μεσαίων ομάδων).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 10 Ιαν 2018, 13:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Petros1988
- Δημοσιεύσεις: 2313
- Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 14:56
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μολεδο! Είναι τελειωμένο! Για 6 μήνες αρχικά με οψιον!Τώρα τι οψιον είναι αυτή θα βγει τις επόμενες ώρες! Στη συμφωνία υπάρχουν μετρητά λιγότερα από 800.000 και Κάτσε Κωνσταντινιδης στο Βαζελο που τους θέλει με κανονική μεταγραφή και όχι μέχρι το καλοκαίρι! Μέχρι το βράδυ ανακοινώσεις έρχεται μαζί με Μιχελ και ο Μολεδο στη Θεσσαλονίκη.