Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι μπροστα στην βαθμολογια οταν θα φτασουμε στα ντερμπι στην Τουμπα και με νικες να τους ξεπερασουμε ακομα πιο πολυ. Αν περιμενουμε να τους προσπερασουμε στα ντερμπι,τοτε το πρωταθλημα ξεχαστε το
- Sick Bastard
Αποστόλη μου, δεν λέμε το ίδιο, για να μην σου πω ότι λέμε και το αντίθετο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ίδιο λέμε: Άλλοι έκαναν γκέλες εντός, εμείς κάναμε μόνον εκτός. Το να λέμε τι κρίμα που χάσαμε εκείνους τους βαθμούς ισχύει για όλους και όχι μόνον για εμάς. Το θέμα είναι αν έχουμε βελτιωθεί από τότε και αυτό θα φανεί στα προσεχή παιχνίδια.
Σίγουρα δεν θα έχουμε Leovac και Zambrano που ήταν κακοί στα δύο εκτός έδρας derbies.
Το πρώτο μας διπλό, το κάναμε τον Δεκέμβριο, αυτό πληρώνουμε. Οι δύσκολες έδρες για τους άλλους, περάσαν όλες, οι σχεδόν όλες, κάπου έχασαν βαθμούς κάπου κέρδισαν, το σημαντικό είναι ότι αυτοί τα έχουν πίσω τους και μας περνάνε κι εμείς μπροστά μας και ήμαστε 3οι.
Συγνώμη αλλά στο τελευταίο διαφωνώ
Η ΑΕΚ έχει να περάσει από Καραΐσκάκη, Περιστέρι και Τούμπα, δηλαδή τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε τελειώσει με τους 2 και πιθανότατα όταν πάμε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος να είναι αδιάφορος.
Ο Ολυμπιακός έχει πάνω κάτω τα ίδια εκτός με εμάς, με την τεράστια διαφορά πως τον έχουμε στη Τούμπα αλλά και το ότι πάει στο Περιστέρι αρκετά νωρίτερα και άρα με πιο ενδιαφερόμενο Ατρόμητο
Το παιχνίδι στη Τρίπολη είναι για εμάς το πιο κομβικό, γιατί είναι μεταξύ των ντέρμπι, και αυτό με τα Γιάννενα πιο πριν. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα έχει παραδώσει πνεύμα
Η ΑΕΚ έχει να περάσει από Καραΐσκάκη, Περιστέρι και Τούμπα, δηλαδή τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε τελειώσει με τους 2 και πιθανότατα όταν πάμε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος να είναι αδιάφορος.
Ο Ολυμπιακός έχει πάνω κάτω τα ίδια εκτός με εμάς, με την τεράστια διαφορά πως τον έχουμε στη Τούμπα αλλά και το ότι πάει στο Περιστέρι αρκετά νωρίτερα και άρα με πιο ενδιαφερόμενο Ατρόμητο
Το παιχνίδι στη Τρίπολη είναι για εμάς το πιο κομβικό, γιατί είναι μεταξύ των ντέρμπι, και αυτό με τα Γιάννενα πιο πριν. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα έχει παραδώσει πνεύμα
Τελικα ισως η αποφαση να δωσουμε τον ουαρντα στον ατρόμητο οπως και τους υπολοιπους σε μικρότερο βαθμο να αποδειχθεί η καλυτερη κινηση που εχουμε κανει ως τωρα. Εμεις εχουμε να αντιμετωπίσουμε εναν ατρόμητο που χωρις ουαρντα ειναι αλλη ομαδα και οι υπολοιποι εναν ατρόμητο που μασάει σίδερα.
Παντως εγω δεν ξεγράφω και την αεκ που πολυ την εχουν ξεγραμμένη και ουτε ειμαι σιγουρος οτι θα νικησουμε στην τουμπα σε ολα τα ντέρμπι. Να πω την αληθεια φοβαμαι μην ζηςουμε κατι ανάλογο οπως με αεκ στο ΟΑΚΑ.
Παντως εγω δεν ξεγράφω και την αεκ που πολυ την εχουν ξεγραμμένη και ουτε ειμαι σιγουρος οτι θα νικησουμε στην τουμπα σε ολα τα ντέρμπι. Να πω την αληθεια φοβαμαι μην ζηςουμε κατι ανάλογο οπως με αεκ στο ΟΑΚΑ.
καλα μην τρελαινεστε με το τι κανουν οι αλλοι, ετσι οπως παιζουμε εκτος εδρας πως το εχετε σιγουρο πως δε θα γκελαρουμε ανετα? Μην τυφλωνεστε απο την 5αρα που ηρθε αφου 1 ημιχρονο ειμασταν για φαπες.
Επιθετικα ειμαστε πολυ κακοι ακομα και θα τεσταριστει πλεον αμεσα
Επιθετικα ειμαστε πολυ κακοι ακομα και θα τεσταριστει πλεον αμεσα
- ΑποστόληςΑ
Πολλές υπερβολές διαβάζω. Για φάπες σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος. Βάλαμε γρήγορο γκολ και επαναπαυθήκαμε. That's all.
Αυτη ειναι δικη σου αναγνωση, υπαρχει και η αλλη οποτε agree to disagree
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς είναι η δική μου άποψη και προφανώς υπάρχουν πολλές. Αυτό που δεν είναι προφανές είναι ότι η δική μου είναι η σωστή...
(κι αυτό δική μου άποψη είναι...)
(κι αυτό δική μου άποψη είναι...)
- ΑποστόληςΑ
Δικαστική μάχη για τον Παναθηναϊκό για το -3!
sdna - 10 Ιανουαρίου 2018, 08:06
Τρεις εκδικάσεις (Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν) προσφυγών υπάρχουν σήμερα για τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει να αποφύγει το -3.
Για σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών του Τοτσέ, του Λέτο και του Εσιέν, οι οποίοι ζητάνε την καταβολή δόσεων που έχει λήξει.
Αν δεν συμβεί αυτό, τότε από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.
Πάντως, από το πράσινο στρατόπεδο υπήρξε επαφή με την δικηγόρο των τριών ποδοσφαιριστών και της ζητήθηκε να μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές ένα ποσό άμεσα της τάξεως των 30.000 ευρώ και για τα υπόλοιπα να υπάρξει διακανονισμός που θα αρχίσει από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά...
Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα με το τριφύλλι να προσπαθεί για την αναβολή των τριών υποθέσεων, ώστε να μην εκδικαστούν και του αφαιρεθούν βαθμοί.
Σήμερα θα εκδικαστεί και η υπόθεση του Βέμερ και αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για την εξόφληση των 490.000 ευρώ σε δόσεις.
sdna - 10 Ιανουαρίου 2018, 08:06
Τρεις εκδικάσεις (Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν) προσφυγών υπάρχουν σήμερα για τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει να αποφύγει το -3.
Για σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών του Τοτσέ, του Λέτο και του Εσιέν, οι οποίοι ζητάνε την καταβολή δόσεων που έχει λήξει.
Αν δεν συμβεί αυτό, τότε από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.
Πάντως, από το πράσινο στρατόπεδο υπήρξε επαφή με την δικηγόρο των τριών ποδοσφαιριστών και της ζητήθηκε να μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές ένα ποσό άμεσα της τάξεως των 30.000 ευρώ και για τα υπόλοιπα να υπάρξει διακανονισμός που θα αρχίσει από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά...
Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα με το τριφύλλι να προσπαθεί για την αναβολή των τριών υποθέσεων, ώστε να μην εκδικαστούν και του αφαιρεθούν βαθμοί.
Σήμερα θα εκδικαστεί και η υπόθεση του Βέμερ και αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για την εξόφληση των 490.000 ευρώ σε δόσεις.
Άδεια ταμεία στον Παναθηναϊκό: Δεν «βγαίνουν» τα έξοδα με Λαμία και η διαμονή στη Λιβαδειά!
Απελπιστική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τα έξοδα του αγώνα με την Λαμία αλλά και της διαμονής στη Λιβαδειά!
Ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια πώληση για να βάλει χρήματα στο ταμείο του, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της.
Σύμφωνα με την «Πράσινη» το ταμείο του Παναθηναϊκού δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει καλά-καλά όλους όσους εργαστούν απόψε στη Λεωφόρο, για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, ενώ υπάρχει δυσκολία ακόμη και για τη διαμονή της ομάδα στη Λιβαδειά το ερχόμενο Σάββατο.
Σδνα
Απελπιστική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τα έξοδα του αγώνα με την Λαμία αλλά και της διαμονής στη Λιβαδειά!
Ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια πώληση για να βάλει χρήματα στο ταμείο του, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της.
Σύμφωνα με την «Πράσινη» το ταμείο του Παναθηναϊκού δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει καλά-καλά όλους όσους εργαστούν απόψε στη Λεωφόρο, για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, ενώ υπάρχει δυσκολία ακόμη και για τη διαμονή της ομάδα στη Λιβαδειά το ερχόμενο Σάββατο.
Σδνα
- navigator11
Συγκίνηση μόνο ...
Βασικά, για τους δύστυχους τους εργαζόμενους, όντως, είναι κρίμα. Πού να το χωρούσε ποτέ ο νους τους ...
Βασικά, για τους δύστυχους τους εργαζόμενους, όντως, είναι κρίμα. Πού να το χωρούσε ποτέ ο νους τους ...
- sourmenetes
- Moderator
Ποιά διαμονή; Με το πρωινό ΚΤΕΛ, και με το βραδυνό πίσω.sn0ufel4 έγραψε:Άδεια ταμεία στον Παναθηναϊκό: Δεν «βγαίνουν» τα έξοδα με Λαμία και η διαμονή στη Λιβαδειά!
Σδνα
- Sick Bastard
Να πάνε σε κανα ξεδονοχείο για βίζιτες αυτά τα ημιδιαμονής πως τα λενε δεν ξέρω ένας φίλος έχει πάει πάνω στο δρόμο είναι.
Νομίζω κάνουν καλές τιμές (στις βίζιτες)
Νομίζω κάνουν καλές τιμές (στις βίζιτες)
- ΑποστόληςΑ