29.Róbert Mak
- White Ranger
Re: 29.Róbert Mak
Μάστορα ΜΑΚ αν θες να κάτσεις που δεν το βλέπω με τέτοιες εμφανίσεις γιατί μια έτσι είσαι και μια γιουβέτσι θέλω ματς αποδόσεις σαν τον Βάζελο.
-
john4serres
Βέβαια. Έχει χάσει πολύ σε εκρηκτικότητα. Φαίνεται πολύ στο πρώτο βήμα όποτε πάει να επιταχύνει.
- Petros1988
Λέγανε για τον Μπισεσβαρ ότι έχει κιλά και ότι δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 60 λεπτά κ.τ.λ αλλά αυτός ο Μακ είναι τραγικός έχει βάλει κιλά μετά το 40 έχει σκάσει. Μου θυμίζει παίκτη που παίζει στα Αραβικά ημηρατα!Έλεος Ρόμπερτ!
- ΑποστόληςΑ
Ρόμπερτ, βασικά και στα ¨καλά¨ σου, δε σε πολυπήγαινα προσωπικά γιατί έδινες εντύπωση αρχιατομίσταρου και ήσουν και χασογκόλης.
Αλλά γούσταρες το παιχνίδι γ@μώ το φελέκι μου.
Τι εμφάνιση σαν του Γιώργαρο τον Τουρσουνίδη στα τελειώματά του είναι αυτή; Στενοχωρέθηκα, ειλικρινά, γιατί είσαι καλή φατσούλα.
ΣΥΝΕΛΘΕ!!!
Αλλά γούσταρες το παιχνίδι γ@μώ το φελέκι μου.
Τι εμφάνιση σαν του Γιώργαρο τον Τουρσουνίδη στα τελειώματά του είναι αυτή; Στενοχωρέθηκα, ειλικρινά, γιατί είσαι καλή φατσούλα.
ΣΥΝΕΛΘΕ!!!
Αν δεν είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ και αν δεν πρόσφερε τόσα στην πρώτη του θητεία, με τέτοια εικόνα θα ειχε πεταχτεί στον Θερμαικό. Τώρα είναι στο απειρόβλητο και δεν ξέρω γιατί! ( αν και τον συμπαθώ πολύ)
- Petros1988
Αν φύγεις το καλοκαίρι στη θέση σου θα ρθει Πεντρο Ενρικε η Ουαρντα αλλά γιατί να είσαι τόσο χάλια δεν μπορώ να το εξηγησω.Οταν έφυγες είχες έκρηξη με τη μπάλα στα πόδια που πήγε? Είχες ταχύτητα και τριπλά στο ένας με έναν που πήγαν αυτά? Το γκολ δεν το είχες αλλά δε σε πήραμε να βάζεις γκολ έχουμε άλλον εκεί για γκολ από σένα θέλουμε ασίστ και να τρύπας τις άμυνες!Τι φταιει? Είσαι έτσι εδώ και 7 μήνες!
Γιατι αραξε την αγκυρα του φιλε μου.Εκανε ενα καλο συμβολαιο,ειναι σε ωραια πολη με την οικογενεια του,καλοπερναει και στο επαγγελματικο κανει τα απολυτως ελαχιστα. Και δεν ειναι ο μονος,το καλοκαιρι ηδη διωξαμε εναν τετοιον.
Εγω προσωπικα σαν οπαδος περισσοτερο αντιπαθω τους αντι-επαγγελματιες που ερχονται για τουρισμο και διακοπες. παρα παικτες μετριους που προσπαθουν.
Εγω προσωπικα σαν οπαδος περισσοτερο αντιπαθω τους αντι-επαγγελματιες που ερχονται για τουρισμο και διακοπες. παρα παικτες μετριους που προσπαθουν.
-
Dimg4
Αν μπορουσαμε να φερουμε ενρικε τωρα θα ειχε φυγει πακεταρισμενος αλλα προφανως θα μεινει ως τον ιουνιο.
Ετσι ειναι.Για την ακριβεια με Βιερινια-Ενρικε στα ακρα αυτη τη στιγμη θα πετουσαμε φωτιεςDimg4 έγραψε:Αν μπορουσαμε να φερουμε ενρικε τωρα θα ειχε φυγει πακεταρισμενος αλλα προφανως θα μεινει ως τον ιουνιο.
-
john4serres