Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από sourmenetes »

PaokPatraG4 έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Αυτό το τόπικ κι εκείνο για τις άλλες ομάδες, είναι ικανά να σε βγάλουν έξω απ' τα ρούχα σου.

Από τη μια ανύπαρκτος προγραμματισμός και ανύπαρκτο πλάνο στις μεταγραφές. Ούτε λίγο ούτε πολύ, φτάσαμε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ να εξαρτάται από τη διάλυση του βάζελου και τις ορέξεις κάποιου μολέντου, ως δε εναλλακτική στα στόπερ να παρουσιάζεται ένας υπερκοστολογημένος ξυλοκόπος. Για τον Ρέι, αρνούμαι να δεχτώ έστω και σαν φήμη ότι υπάρχει πιθανότητα να δοθεί. Αν το σκέφτηκε κάποιος από μέσα, είναι μ@λάκας με περικεφαλαία. Κι ελπίζω να μην πληρωθεί το έγκλημα του παραγκωνισμού του.

Και ποιός διάολος ρωτώ για μια ακόμα φορά θα αποφασίσει για το ρόστερ; Αγωνιστικά ποιός αποφασίζει για αγορές, αποδεσμεύσεις, δανεισμούς, πωλήσεις;
- Στον Μίχελ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
- Στην οικογένεια Σαββίδη δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
- Στον ιό λουτσέσκου δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
- Στον πατέρα λουτσέσκου έχω μεν, δεν ξέρω πόσο καλά και σε ποιό βάθος γνωρίζει τα πράγματα δε.
Έχω πει ότι δεν θα ξαναγραψω σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο τοπικ του φόρουμ γιατί έτσι κ αλλιώς ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται εύκολα...Αλλά επειδή βλέπω ότι έστω κ σαν φήμη ακούγεται η απομάκρυνση και η απαξίωση του καλύτερου τερματοφύλακα στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή εάν όντως γίνει και αυτό τότε σίγουρα κάτι αρρωστημένο συμβαίνει στην ΠΑΕ....Και θα συμφωνήσω με Stalker ότι οι περισσότεροι εκεί ίσως τελικά είναι επικίνδυνοι και όχι άξιοι εμπιστοσύνης....
Πιο αρρωστημενο ειναι αυτο που δημιουργουνε εντυπωσεις και φημες καποιοι χωρις να υπαρχει καμια ενδειξη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα σοβαρα?
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ simba
Ποιό είναι το προσωπικό θέμα του Ρέι; Πότε και από πού προέκυψε; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω κάτι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και γω εδω μεσα το διαβασα απο 3-4 παιδια αλλα δν ξερω παραπανω λεπτομερειες.

αυτο θυμαμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 09 Ιαν 2018, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδιά συγνώμη δεν υπάρχει τίποτα μια αρρωστημένη θεωρία μου ήταν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα?
Τι εννοεις;;;ποια ενδειξη;;;
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

@ Joshua
Ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος πιστεύω ότι σε χρέωσε τη θεωρία. Λάθος κατάλαβες κα τζάμπα εκνευρίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Πασχαλακης από την ώρα που μπήκε η ομάδα δε τρώει γκολ,πιθανόν να μην είναι καλύτερος του Ρευ,πώς όμως να βγει από την 11αδα;
Ο Ρευ η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια έπεσε στην μετριότητα,έφαγε κάποια εύκολα γκολ γι'αυτό βγήκε.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει με το παιδί του και αν οφείλεται σε αυτό η μέτρια απόδοση του, αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι δικαίως έχασε τη θέση του.
Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι θα πουληθεί ούτε ότι απαξιώνεται,επενδύθηκαν πολλά λεφτά επάνω του για να γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

SplashBro22 έγραψε:Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά. Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει δεχτεί 7 γκολ και να παίρνει βασικό τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Και μάλιστα αφού έχει επενδύσει 5 εκατομμύρια στον Ρέι.
Καλα ρε παιδια,αυτα τα νουμερα απο που τα βγαζετε δηλαδη. Σιγα μην επενδυσαμε και 50.

Παντως και γω δεν νομιζω να παρθει αλλος τερματοφυλακας,εκτος αν πουληθει ενας εκ των Πασχαλακη-Ρευ.Κατα πασα πιθανοτητα ακομα μια παπατζα αυτα με Μποικο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως το έχουν βγάλει όλοι οι Βραζιλιάνοι ταυτόχρονα ότι έκλεισε Κ υπογράφει εκεί για 3 χρόνια .. λογικά από την ομάδα τους βγήκε η είδηση ...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αντε να τελειωνουμε με τον φαλακρο να φερουμε το θωρηκτό.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δεν ήξερα για το παιδί του Ρέι, αυτό ναι, ίσως είναι ένα θέμα.
Πάντως νομίζω ότι δεν έφταιγε σε κανένα γκολ που δέχτηκε. Και η θέση του τερματοφύλακα είναι η τελευταία που σκέφτεσαι να αλλάξεις. Μακάρι να ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα έχει το παιδί του.

Υπάρχει ανησυχία γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε ο Πασχαλάκης δεν έχει πιεστεί σε κανένα παιχνίδι. Το 0 στην εστία έχει να κάνει και με τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Και επιπλέον, γιατί έχει φανερά αδυναμία στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Έχει ακουστεί κάτι για τον Αζεβέδο; Ποιος ο λόγος που αργεί η ανακοίνωση, άραγε;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Θα γίνει στο 64ο λεπτό του ματσ :mrgreen: :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

στο 71 κι ακομα τιποτα. Να ανησυχω;
Κλειδωμένο