Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- Petros1988
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αυτό είναι γνωστό που λένε οι Βραζιλίανοι κάτι καινούργιο θα βγει? Ο Παίκτης το ξέρουμε ότι έχει συμφωνήσει με τους Βραζιλιάνους.
ακουσα οτι η τιμωριά του ειναι μονο για το Ουκρανικο πρωτάθλημα οπότε κλαινTheCursed έγραψε:Μαλλον στν ιντερ εκλεισε οχι σε εμας καλυτερα εγω προτιμω τον ουκρανο αλλα με προβληματιζει αυτο για την τιμωρια που λενε μεχρι τς 25 φεβρουαριου.
απο σδνα
¨ Βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν πως η Ιντερνασιονάλ έφτασε σε συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέδο και πλέον θα ασκήσουν πίεση στον Παναθηναϊκό προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί τώρα και όχι το καλοκαίρι στην ομάδα.¨
Πραγματικα ρε.
Αυτη η ανακυκλωση ειναι απιστευτη.
Παντως μαλλον θελουν να τονισουν οτι επελεξε οριστικα την Βραζιλια ο Μολεδο.
Για να δουμε.
Αυτη η ανακυκλωση ειναι απιστευτη.
Παντως μαλλον θελουν να τονισουν οτι επελεξε οριστικα την Βραζιλια ο Μολεδο.
Για να δουμε.
καλα τωρα το πηρανε χαμπαρι οτι εκλεισεο Μολεδο στην ιντερ? εμεις εδω και καιρο γνωριζουμε οτι εχει προσυμφωνο μαζι της....
το τι στο διαολο παιζετυαι κανεις δεν ξερει
το τι στο διαολο παιζετυαι κανεις δεν ξερει
Ο Ουκρανός βέβαια έχει κανονικό συμβόλαιο και είναι πανάκριβος, οπότε μέεεεχρι να τα βρούμε, αν τα βρούμε, με την ομάδα του και μέεεχρι να τα βρούμε και με τον ίδιο 2 βδομαδούλες μες το νερό.
Ο Μολέδος ερχόταν και αύριο.
Ο Μολέδος ερχόταν και αύριο.
Μάλλον ο βάζελος δεν τον αφήνει και τον πιέζει να έρθει σε μας για να κονομήσει, ξέρω γω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τρί 09 Ιαν 2018, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Τουρκια γραφουν πως ο Σαμπλι φερνει τον Μποικο στον ΠΑΟΚ.Ναι οκ το εχουν γραψει 100 φορες αλλα αν το συνδιασεις με τον παραγκωνισμο του Ρει,σημερα στην εντεκαδα ειναι ο Σιαμπανης και το γεγονος πως ο Ρει εχει περαση στην πατριδα του και ο ιδιος εδειξε σημαδια νοσταλγιας,δεν θα μου φανει απιθανο.
Ο βαζελος παρακαλει να ερθει σε εμας.Μεθαυριο εκδικαζονται προσφυγες με την αφαιρεση βαθμων πιο κοντα απο ποτε.
Μποικο τι φαση εχουμε εικονα?joshua έγραψε:Στην Τουρκια γραφουν πως ο Σαμπλι φερνει τον Μποικο στον ΠΑΟΚ.Ναι οκ το εχουν γραψει 100 φορες αλλα αν το συνδιασεις με τον παραγκωνισμο του Ρει,σημερα στην εντεκαδα ειναι ο Σιαμπανης και το γεγονος πως ο Ρει εχει περαση στην πατριδα του και ο ιδιος εδειξε σημαδια νοσταλγιας,δεν θα μου φανει απιθανο.
Αυτό το διάβαζα πρωινές ώρες και απόρησα...joshua έγραψε:Στην Τουρκια γραφουν πως ο Σαμπλι φερνει τον Μποικο στον ΠΑΟΚ.Ναι οκ το εχουν γραψει 100 φορες αλλα αν το συνδιασεις με τον παραγκωνισμο του Ρει,σημερα στην εντεκαδα ειναι ο Σιαμπανης και το γεγονος πως ο Ρει εχει περαση στην πατριδα του και ο ιδιος εδειξε σημαδια νοσταλγιας,δεν θα μου φανει απιθανο.
Πλάκα θα χει να ισχύει και να ήρθε γι᾽ αυτό ο Σαμπλι.
Ούτε καν .. ποιος μποικο ρε ... εδώ έχουμε 4 και έναν να κάθεται θα πάρουμε Κ πμ5ο.. ο σιαμπανης αν δεν παίξει 3-4 ματς μένει ελεύθερος ..
Ειναι παντως δυνατον ρε παιδια να φερεις στοπερ με ενα σκασμο λεφτα που θα αποκτησει δικαιωμα συμμετοχης την μερα του ντερμπι με τον γαυρο? Μαμω την ιντερνασιοναλ στο τετραγωνο!!!
- SplashBro22
Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά. Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει δεχτεί 7 γκολ και να παίρνει βασικό τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Και μάλιστα αφού έχει επενδύσει 5 εκατομμύρια στον Ρέι.
οι ιαματικες ειναι οι καλυτερεςgiliopoulos έγραψε:Εκλεισε μολεδο.(απο καλη πηγη)
Σε λιγο θα βγει και στα σαιτ