Καταρχην ο ένας είναι ποδοσφαιριστης και ο άλλος φαλακρός.
Ο ενας ειναι διεθνης και ο αλλος φαλακρος.
Ο ενας βασικός στην Ντιναμο κι ο αλλος στον να χαμε να λεγαμε.
Ο Ιβάν αρέσκεται στις υποδομές και τους νεαρούς παίκτες που μπορούν να εξελιχτούν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται ο 19,5 ετών Enea Mihaj του Παναιτωλικού, ύψους 1,86 και διεθνής με τις U-19 και U-21 της Αλβανίας. Δεν ξέρω αν είναι καλός. Το ότι έχει μία συμμετοχή στην U-19 και δύο στην U-21 μιας υποβαθμισμένης ποδοσφαιρικά χώρας δεν τον κάνει απαραίτητα καλό παίκτη. Πολύ πιο πλούσια χαρακτηριστικά έχει ο 20χρονος Αστέριος Δοδοντσάκης που δώσαμε δανεικό στη Σπάρτη.joshua έγραψε:Δεν εχω δει παναιτωλικο γενικα αλλα βλεπω οτι παει απο 4ρα σε 4ρα,αρα οσο απλοικο και αν ακουγεται προς τι το ενδιαφερον για στοπερ του?
Αυτή ήταν η στενοχώρια του Ιβάν, που μας ξέφυγε ο Μαυροπάνος, αλλά κατά την άποψή μου ο Μαυροπάνος ήταν τυχερός που τον είδαν οι Έλληνες scouters της Άρσεναλ. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός, γιατί δεν τον έχω δει, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε τα λεφτά των Άγγλων.mbison έγραψε:Αποστολη, λες αρεσκεται, αλλα δεν "χτυπησε" τον Μαυροπάνο.
Βεβαια δεν ξερω αν oι scouters μας του τον προτεινανε. Αλλα ολο και στην πιατσα θα ακουγοταν το ονομα του πριν κλεισει στην Αρσεναλ
Μπορει να παιξει ο Βιειρινια εκει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Άσχετα από του στόπερ, θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, που θα ξεκουράζει τον Matos αξιοπρεπώς. Ας γυρίσει ο Κίτσιου, ο οποίος (κακώς ) δόθηκε δανεικός γιατί προτιμήθηκε ο Κων/νιδης, αλλά τώρα που δεν υπάρχει Κων/νίδης πρέπει να επιστρέψει. Και αν δεν επιστρέψει τώρα θα το κάνει σίγουρα το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του, επομένως δεν έχει νόημα να αποκτήσουμε άλλον.