Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Δεν εχω δει παναιτωλικο γενικα αλλα βλεπω οτι παει απο 4ρα σε 4ρα,αρα οσο απλοικο και αν ακουγεται προς τι το ενδιαφερον για στοπερ του?
Υ.Γ Επειδη πολλα γραφτηκαν για Μακ,να θυμισω πως ο παικτης ειναι δανεικος,δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και ενδεχομενη αγορα θα κοστισει ακριβα.Για εναν δικο μας παικτη μπορω να δεχτω μια λογικη που λεει δωσε χρονο,για εναν δανεικο μηπως δεν εχει λογικη αυτο?
Υ.Γ Επειδη πολλα γραφτηκαν για Μακ,να θυμισω πως ο παικτης ειναι δανεικος,δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και ενδεχομενη αγορα θα κοστισει ακριβα.Για εναν δικο μας παικτη μπορω να δεχτω μια λογικη που λεει δωσε χρονο,για εναν δανεικο μηπως δεν εχει λογικη αυτο?
- Evgenios1978
Κατι τετοιο πιστευω οτι θα θελαμε τελικα?????
https://www.transfermarkt.com/cristhian ... eler/59323
https://www.transfermarkt.com/cristhian ... eler/59323
Από πιτσιρικάδες σέντερ μπακ, κορυφαίος είναι ο Πασαλίδης της Τριπολιτσάς, που είναι και ΠΑΟΚτσάκι από Κορδελιό.
Τι εννοείς παρά το ύψος του είναι πολύ δυνατός. Το ύψος, που σημαίνει δυνατότητα για περισσότερα κιλά και πολλά άλλα, βοηθάει κατά πολύ στη δύναμη. Που να συγκριθεί ο Χατσερίντι πχ με τον Κάτσε... Απο κει και πέρα μετράει η μυϊκή μάζα , το πόσο γυμνασμένος είναι, οστά κ.λπ. Αν πχ ο Βαρέλα είχε το 1,98 ύψος του Χατσερίδη, θα ήταν Γίγαντας σε δύναμη. Η πρότασή σου είναι λάθος. Το θέμα είναι πόσο δυνατός είναι στο αντίστοιχο ύψος. Είναι σαν το Μαλεζά, ή σαν τον Ντρογμπά πχ? Εμένα πάντως η κοψιά του μου θυμίζει πολύ Μπαλάφα. Ελπίζω να ξέρει μπάλα και να μην είναι μόνο μπόι.Petros1988 έγραψε:Πολύ καλά σχόλια ακούω για τον Χατσεριδη χωρίς να τον έχω δει όποιον έχω ρωτήσει που ασχολείται με Ουκρανία μου είπε τα καλύτερα.Κτηνος! Παρόλο το ύψος του και υπερβολικά δυνατός!
Φυσικά και είναι μια σπουδαία μεταγραφή αν γίνει. Πολύ πιθανόν να είναι μια κλάση πάνω από Μολέντο. Όμως αξίζει να επιβαρύνεις το μπάτζετ με 1,5εκ συμβόλαιο για Κ.αμυντικό? Επίσης πόσο χρόνο προσαρμογής θα θέλει? Θα βοηθήσει φέτος για το πρωτάθλημα ή θα χαλάσει τις ισορροπίες και θα γκελάρουμε μέχρι να στρώσει?
Ένα άλλο είναι ότι εμείς θέλουμε παίκτες που να θέλουν να έρθουν με λιγότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ και όχι το αντίθετο. Μόλις διάβασα ότι η προσφορά από Ουκρανία είναι 1,25εκ, και για αυτό από μας θέλει παραπάνω, έβαλα τα γέλια. Μιλάμε για μια χώρα αστεία σε ομορφιά και ζωή. Κανένας νορμάλ δε θα έλεγε όχι στην Ελλάδα με τα ίδια λεφτά, πόσο μάλιστα αν μιλάμε για ομογενή. Ήθελα να ακούσω ότι 1,25 του δίνουν οι Ουκρανοί, αλλά προτιμάει Ελλάδα με 1εκ για μια αλλαγή στην καριέρα του και μια νέα εμπειρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 09 Ιαν 2018, 11:44, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Δικαιολογημενα παντως καποιοι φιλοι οταν διαβαζουν πως αλλοι θελουν αριστερο μπακ,στοπερ,επιθετικο και αμυντικο χαφ, λενε μα ειναι δυνατον να θελουμε 4 παικτες παλι?Ποτε επιτελους θα δεσει η ομαδα και αναρωτιεμαι γιατι φτασαμε στο σημειο να θελουμε παλι 4 παικτες.Εχουμε και λεμε,
αριστερο μπακ:Στο ακουσμα του Λεβεκ το καλοκαιρι οι περισσοτεροι απο εμας δαγκωθηκαν, οταν ανετρεξαν στο βιογραφικο του και αναρωτηθηκαν ειναι δυνατον? Και ομως ηταν δυνατον και καπως ετσι βρεθηκαμε να ψαχνουμε παλι αριστερο μπακ.
στοπερ: Ενα κενο που ειχαν επισημανει οι παντες ,φτασαμε τελευταια μερα των μεταγραφων για να το καλυψουμε, προσφεροντας μαλλον γη και υδωρ για να τα καταφερουμε και δεν περασαν παρα 1-2 μηνες για να κρινουν οι ιδιοι που τον επελεξαν, οτι ειναι προβληματικος και ασυμφορος.Φτου και απο την αρχη αναζητηση στοπερ.
Επιθετικος: O Λουτσεσκου σχεδον απο την αρχη εσπευσε να υπερασπιστει τον Κλαους,η σχεση ομως του οποιου με την ομαδα ειχε χαλασει, μαλλον χωρις γυρισμο και μοιραια ηρθε η αποχωρηση με αποτελεσμα ο Ρουμανος να σπευσει να ζητησει μια μεταγραφη, αυτη του αντικαταστατη του που ποτε δεν εγινε.
Αμυντικο χαφ : Οι περισσοτεροι και εδω μεσα, ζητουσαν 6ρι απο περσι τον Γεναρη,επιθυμια που εγινε ακομα πιο εντονη το καλοκαιρι και οταν ξαφνικα αποκτηθηκαν Μαουριτσιο και Ελ Καντουρι,2 πανακριβοι ποδοσφαιριστες η αγωνια των περισσοτερων ηταν αν ο πρωτος ειναι 6ρι και ο δευτερος 8ρι,ετσι ωστε να χωρεσουν μαζι σε θεσεις που πονουσαμε, καθως ο κορυφαιος περσι παικτης ηταν ο Μπισεσβαρ, ο πιο ελπιδοφορος ελληνας,ο Πελκας,αλλα και ο Ουαρντα, καλυπταν την θεση στο 10 και ομως οπως προεκυψε στην πορεια,ουτε 6ρι ηταν ο βραζιλιανος και ο μαροκινος περασε το πρωτο μισο στο 10 αφηνοντας και παλι πισω το κενο στο 6 και δημιουργοντας μια υπεραριθμια στην μεσοεπιθετικη γραμμη που εφερε τον Μπισεσβαρ στην εξεδρα και αν προσθεσεις σε αυτα την ελευση 2 εξτρεμ,τον Ενρικε στην Καραμπαχ και τον Ουαρντα στον ατρομητο.Παρανοια θα πει καποιος.
Συμπερασμα για μενα προσωπικα.Δεν ξυπνησαμε μια μερα και ζητησαμε αλλους 4 παικτες.Τα κενα υπαρχουν τουλαχιστον απο το καλοκαιρι και εκτος των αλλων προσκρουσαν και πανω σε αλλα ζητηματα οπως η υπεραριθμια σε συγκεκριμενες θεσεις που προεκυψε λογω αστειου σχεδιασμου γιατι μονιμως βαδιζουμε χωρις σχεδιο αλλα βαση ορεξεων.
αριστερο μπακ:Στο ακουσμα του Λεβεκ το καλοκαιρι οι περισσοτεροι απο εμας δαγκωθηκαν, οταν ανετρεξαν στο βιογραφικο του και αναρωτηθηκαν ειναι δυνατον? Και ομως ηταν δυνατον και καπως ετσι βρεθηκαμε να ψαχνουμε παλι αριστερο μπακ.
στοπερ: Ενα κενο που ειχαν επισημανει οι παντες ,φτασαμε τελευταια μερα των μεταγραφων για να το καλυψουμε, προσφεροντας μαλλον γη και υδωρ για να τα καταφερουμε και δεν περασαν παρα 1-2 μηνες για να κρινουν οι ιδιοι που τον επελεξαν, οτι ειναι προβληματικος και ασυμφορος.Φτου και απο την αρχη αναζητηση στοπερ.
Επιθετικος: O Λουτσεσκου σχεδον απο την αρχη εσπευσε να υπερασπιστει τον Κλαους,η σχεση ομως του οποιου με την ομαδα ειχε χαλασει, μαλλον χωρις γυρισμο και μοιραια ηρθε η αποχωρηση με αποτελεσμα ο Ρουμανος να σπευσει να ζητησει μια μεταγραφη, αυτη του αντικαταστατη του που ποτε δεν εγινε.
Αμυντικο χαφ : Οι περισσοτεροι και εδω μεσα, ζητουσαν 6ρι απο περσι τον Γεναρη,επιθυμια που εγινε ακομα πιο εντονη το καλοκαιρι και οταν ξαφνικα αποκτηθηκαν Μαουριτσιο και Ελ Καντουρι,2 πανακριβοι ποδοσφαιριστες η αγωνια των περισσοτερων ηταν αν ο πρωτος ειναι 6ρι και ο δευτερος 8ρι,ετσι ωστε να χωρεσουν μαζι σε θεσεις που πονουσαμε, καθως ο κορυφαιος περσι παικτης ηταν ο Μπισεσβαρ, ο πιο ελπιδοφορος ελληνας,ο Πελκας,αλλα και ο Ουαρντα, καλυπταν την θεση στο 10 και ομως οπως προεκυψε στην πορεια,ουτε 6ρι ηταν ο βραζιλιανος και ο μαροκινος περασε το πρωτο μισο στο 10 αφηνοντας και παλι πισω το κενο στο 6 και δημιουργοντας μια υπεραριθμια στην μεσοεπιθετικη γραμμη που εφερε τον Μπισεσβαρ στην εξεδρα και αν προσθεσεις σε αυτα την ελευση 2 εξτρεμ,τον Ενρικε στην Καραμπαχ και τον Ουαρντα στον ατρομητο.Παρανοια θα πει καποιος.
Συμπερασμα για μενα προσωπικα.Δεν ξυπνησαμε μια μερα και ζητησαμε αλλους 4 παικτες.Τα κενα υπαρχουν τουλαχιστον απο το καλοκαιρι και εκτος των αλλων προσκρουσαν και πανω σε αλλα ζητηματα οπως η υπεραριθμια σε συγκεκριμενες θεσεις που προεκυψε λογω αστειου σχεδιασμου γιατι μονιμως βαδιζουμε χωρις σχεδιο αλλα βαση ορεξεων.
Σωστός. Αν είχαμε μπάτζετ 8εκ σαν την Αεκ, δε θα έλεγα τίποτα. Στα 30εκ να έχει κενά στη Σούπερλιγκ εμένα με κάνει να γελάω. Όμως, it is what it is. Πλέον δεν γκρινιάζω άλλο. Όπως και να έχει φέτος θα το σηκώσουμε!
- Petros1988
Αντε ρε θα σκάσει τίποτα σήμερα?Πέρα απο του Αζεβέντο την ανακοίνωση..!Τικ τακ τικ τακ...
joshua έγραψε:Δεν εχω δει παναιτωλικο γενικα αλλα βλεπω οτι παει απο 4ρα σε 4ρα,αρα οσο απλοικο και αν ακουγεται προς τι το ενδιαφερον για στοπερ του?
Ο Μακ ειναι ειδικη περιπτωση δανεικου,ξερει που ηρθε νιωθει απο ΠΑΟΚ,στη τελικη τωρα που δειχνει οτι βρισκει τον εαυτο του θα τον τελειωσουμε;
Παιχτες που θα μας βοηθησουν να παρουμε τον τιτλο θελουμε,αν θεωρεις οτι ο Μακ περισευει,τι να σου πω διαφωνουμε.
Οσο για τον Μιχαι,δε τον εχω δει καθολου.
Το ιδιο απλοικο ακουστηκε και το δικο μου παραδειγμα με τον Μακ στην κορυφη και εξεφρασες τις ενστασεις σου,και τωρα μου γραφεις για τις τεσσαρες,ειναι δυνατον;

Ασε ήσυχο το F5 Petros1988
. Ως τις 31 Γενάρη μπορεί να περιμένεις. Ο κόουτς είπε είμαστε μια χαρά στους Κ.Αμυντικούς. Θα πάρουμε μόνο για τους ενδεχόμενους τραυματισμούς - τιμωρίες.

Ποιος ειναι στο ΕλΒελ και ανεβασε εικονα απο εκει ο Γιωργης? Προλαβαινω να παω?
Μόνο ένα απλό και (ειδικά για σήμερα) ρεαλιστικό σχόλιο, απευθυνόμενο προς την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.:
"Ο μήνας έχει εννιά".............................
"Ο μήνας έχει εννιά".............................
- sourmenetes
- Moderator
Σε 10 λεπτα ειμαι εκει!!!joshua έγραψε:Ποιος ειναι στο ΕλΒελ και ανεβασε εικονα απο εκει ο Γιωργης? Προλαβαινω να παω?
Για το αν είναι δυνατός ή όχι, δέστε κ την φάση στο 1.07 που παίρνει παραμάζωμα 2 αμυντικούς
https://www.youtube.com/watch?v=N0NJhb9gygQ
https://www.youtube.com/watch?v=N0NJhb9gygQ