Kostas_Peraia4 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι ή να το έχει μάθει από κάποια αξιόλογη πηγή, φήμες (των φημων) έλεγαν για Μπαμπακαρ, αλλά έχει πάνω από μηνα
Σιγά τον πελάτη
Kostas_Peraia4 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι ή να το έχει μάθει από κάποια αξιόλογη πηγή, φήμες (των φημων) έλεγαν για Μπαμπακαρ, αλλά έχει πάνω από μηνα
Θελω εναν βασικο για τα εκτος,που στα εντος θα παιζει διπλα στον Πριγιοβιτς.Ο Μακ αν θυμαμαι καλα επαιζε ως δευτερος φορ,δεν θυμαμαι να παιζει κορυφη.Δεν θεωρω τοσες αλλαγες την αποκτηση ενος παικτη,τωρα αν πρεπει να μεινει στον παγκο ο Καντουρι δεν φταιω εγω που πηραμε 2 οκταρια,οσο για τον Μακ,με τετοιο πρωτο γυρο,οταν μιλανε για δανεικο παικτη,οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν με πειραζει να μεινει παγκο.Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν κοιταμε το μελλον αλλα οπως λεει και ο Γιωργης το πρωταθλημα ειναι μονοδρομος.Ε αυτο απαιτει θυσιες.Εγω θα πω πως ηδη ειμαστε το αουτσαιντερ και επιπλεον αν δεν αποκτηθει τετοιος παικτης οι πιθανοτητες μας ελαχιστοποιουνται.desperando έγραψε:Ok με καλυψες Τζος
Άρα δηλαδή θες έναν βασικό για μπροστά και να μείνουν στον πάγκο κάποιοι εκ των πριγιοβιτς,Πέλκα, Βιερίνια,Μακ, καντουρι.
Όταν λες ότι ο Μακ δεν μπορεί κορυφή να έχει αυτόν τον ρόλο που ζητάς δεν το καταλαβαίνω.
Προπερσι κάπως έτσι δεν έβαλε τα 20 γκολ?
Από την άλλη θεωρείς σωστό μεσούσης της σεζόν πάλι τόσες αλλαγές?
https://www.transfermarkt.com/khouma-ba ... ler/124902sn0ufel4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι ή να το έχει μάθει από κάποια αξιόλογη πηγή, φήμες (των φημων) έλεγαν για Μπαμπακαρ, αλλά έχει πάνω από μηνα
O Πρίγιοβιτς θα παίξει Μουντιαλ και έχει ήδη 12 γκολ στην ομάδα μας.joshua έγραψε:Θελω εναν βασικο για τα εκτος,που στα εντος θα παιζει διπλα στον Πριγιοβιτς.Ο Μακ αν θυμαμαι καλα επαιζε ως δευτερος φορ,δεν θυμαμαι να παιζει κορυφη.Δεν θεωρω τοσες αλλαγες την αποκτηση ενος παικτη,τωρα αν πρεπει να μεινει στον παγκο ο Καντουρι δεν φταιω εγω που πηραμε 2 οκταρια,οσο για τον Μακ,με τετοιο πρωτο γυρο,οταν μιλανε για δανεικο παικτη,οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν με πειραζει να μεινει παγκο.Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν κοιταμε το μελλον αλλα οπως λεει και ο Γιωργης το πρωταθλημα ειναι μονοδρομος.Ε αυτο απαιτει θυσιες.Εγω θα πω πως ηδη ειμαστε το αουτσαιντερ και επιπλεον αν δεν αποκτηθει τετοιος παικτης οι πιθανοτητες μας ελαχιστοποιουνται.desperando έγραψε:Ok με καλυψες Τζος
Άρα δηλαδή θες έναν βασικό για μπροστά και να μείνουν στον πάγκο κάποιοι εκ των πριγιοβιτς,Πέλκα, Βιερίνια,Μακ, καντουρι.
Όταν λες ότι ο Μακ δεν μπορεί κορυφή να έχει αυτόν τον ρόλο που ζητάς δεν το καταλαβαίνω.
Προπερσι κάπως έτσι δεν έβαλε τα 20 γκολ?
Από την άλλη θεωρείς σωστό μεσούσης της σεζόν πάλι τόσες αλλαγές?