giapas έγραψε:Η γνώμη μου είναι πως το τo τωρινό ροστερ είναι αρκετό , αν δουλευτεί σωστά και δεν υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί , να φέρει επιτυχίες.
Θεωρώ ότι αν έρθει περιφερειακός επιθετικός δε θα βρει θέση στην ομάδα μας , εκτός κι αν είναι πολύ πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες. Και πάλι όμως , με δεδομένο ότι ο προπονητής παίζει με έναν επιθετικό , πως θα βρεθεί θέση ; Nα τρώει πάγκο ο Πριγιο ; Να παίζουν μαζί βγάζοντας ποιόν από το κέντρο/εξτρεμ ; Είναι πιθανότερο να διαταραχθεί η τωρινή ισορροπία και χημεία παρά να βγάλεις κέρδος σε 15 ματς. Ο Πρίγιο είναι από τους καλύτερους παίκτες και το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Ο Λημνιός -καλώς- ψήνεται σε τέτοιες συνθήκες. Ο Βιερίνια ήρθε μετά από μια τεράστια επένδυση και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στα εξτρεμ. Καντουρί και Πέλκας θα βοηθήσουν πολύ πίσω από το φορ. Μακ περιμένουμε βελτίωση , το ίδιο και από Κάμπος. Κι έχεις Μυστακίδη , Κουλουρη και Μπις. Μιλάμε για παίκτες που αν βρουν ρόλο και δέσουν , αποτελούν λύσεις πρώτης γραμμής για την Ελλάδα.
Aυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μια χαρά και η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του προπονητή και των παικτών ώστε να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο. Ειδικά μεσοεπιθετικά υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Το καλοκαίρι μπορεί να αξιολογηθεί πάλι αν χρειάζεται ο Μακ , αν θέλουμε το Τζαλμα ή κάτι διαφορετικό , τι θα γίνει με Ενρικε.
Ο πιο σίγουρος τρόπος να τα κάνεις σαλάτα είναι να μπερδέψεις πολλά υλικά. Χαίρομαι απίστευτα που οι υπεύθυνοι της ομάδας φαίνεται να μη κινούνται με επιπολαιότητα. Αυτό που γίνεται στο φόρουμ είναι τρομερά ανεύθυνο με τις προτροπές πάρε και πάρε και πάρε. Από την άλλη λες οπαδοί είμαστε , έχουμε το ακαταλόγιστο.
Και κάτι τελευταίο , εγώ δεν έχω καμία ψύχωση με το τίτλο . Η ομάδα είναι άγουρη για τίτλο και η λογική συνέχεια των πραγμάτων δείχνει πως ότι και να γίνει φέτος , αν δεν αλλάξουμε πάλι τα πάντα το καλοκαίρι , του χρόνου είμαστε πρώτο φαβορί.Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει κι όχι για να ψάχνει ένα ξεροκόκκαλο σα ζητιάνος. Η ομάδα θα φτιαχτεί όπως πρέπει να φτιαχτεί μετά από αξιολόγηση του υλικού και θα συνεχίσουν να γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Η σύνεση και η ισορροπία θα φέρει επιτυχίες
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δε θα άλλαζα ούτε κόμμα.