10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Ρεσυ ντιμ τε χουμε ξαναπεί αυτο που κάκιστα σου γίνε λογω σαλπι σ εχουν θολώσει τελειως
- desperando
- Επικοινωνία:
Ντιμ άλλα ντ άλλα της Παρασκευής το γάλα.
Υγ όσο σκέφτομαι ότι για πάρτη σου παράτησαν το φόρουμ παιδια όπως ο φρουρός ή ο μαρλευ,όταν αυτοί που σήμερα συνεχώς κατηγορείς άπλωσαν μια τεράστια ασπίδα γύρω σου,μου γυρνάει τα μυαλά και θυμώνω με τους μοντ
Υγ όσο σκέφτομαι ότι για πάρτη σου παράτησαν το φόρουμ παιδια όπως ο φρουρός ή ο μαρλευ,όταν αυτοί που σήμερα συνεχώς κατηγορείς άπλωσαν μια τεράστια ασπίδα γύρω σου,μου γυρνάει τα μυαλά και θυμώνω με τους μοντ
Που κολλαει ο σαλπι? ρε τι σκαλωμα εχετε φαει? Επειδη δεν θεωρω καλο παικτη τον καμπος, ειναι λογω σαλπι?MANIAKOS έγραψε:Ρεσυ ντιμ τε χουμε ξαναπεί αυτο που κάκιστα σου γίνε λογω σαλπι σ εχουν θολώσει τελειως

δηλαδη τον λημνιο που θεωρω οτι πρεπει να παιζει και μολις τραυματιστηκε ο καμπος ανασανε η πλευρα, ειναι λογω... σαλπι?

καλα ντεσπε αστο, οτι ναναι. Μαλλον θα εισαι το πρωτο μ ιγκνορ οποτε σ συνιστω να κανεις το ιδιο αφου σε χαλαω
- kataramenos5
Dim ειλικρινα ρε παλικαρι μου στο λενε ενας στο λενε δυο, στο λενε τρεις, να στο πω κι εγω και βαλτο λιγο στο μυαλο σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ( γιατι ΠΑΟΚτσακι εισαι) στραβα αρμενιζεις. Δεν πανε ολοι οι αλλοι λαθος. Αντε οι αλλοι κλαιν, ανθρωποι οπως ο Ναβι δεν εχει τιποτα μαζι σου. Σκεψου το λιγο.Dimg4 έγραψε:Που κολλαει ο σαλπι? ρε τι σκαλωμα εχετε φαει? Επειδη δεν θεωρω καλο παικτη τον καμπος, ειναι λογω σαλπι?MANIAKOS έγραψε:Ρεσυ ντιμ τε χουμε ξαναπεί αυτο που κάκιστα σου γίνε λογω σαλπι σ εχουν θολώσει τελειως![]()
![]()
δηλαδη τον λημνιο που θεωρω οτι πρεπει να παιζει και μολις τραυματιστηκε ο καμπος ανασανε η πλευρα, ειναι λογω... σαλπι?![]()
καλα ντεσπε αστο, οτι ναναι. Μαλλον θα εισαι το πρωτο μ ιγκνορ οποτε σ συνιστω να κανεις το ιδιο αφου σε χαλαω
Ρε κατ, απλα πες μου που κολλαει ο σαλπι με το οτι δεν θεωρω καλο παικτη τον καμπος?
ελα ντε! που κολλάει; στο λεω κι εγώ πάντως, που κι εγώ δεν εχω τίποτα μαζίσου, ίσα ίσα κι εγώ σε είχα υπεραπιστεί τότε δυναμικά! Παρτο αλλιώς,φιλικά
Εγω θελω τον Λημνιο βασικο αντι του καμπος. Και για αυτο ο σαλπι μαλλον κολλαει. Φιλικα, υποδειξεις στον εαυτο του ο καθενας 

- ΑποστόληςΑ
- aspromaura ioannina
Ελα ρε Ντιμ ψυχραιμησε μια πλακα καναμε να πουμε!Dimg4 έγραψε:Καλα, εδω να εισαι στο επομενο ματς... μη χαθειςaspromaura ioannina έγραψε:γιατι δημιουργησες εφιαλτες στον Dim
Δώσε πόνο Τζάλμαρε...Σκίζε πλεχτά και καλσόν (των αντιπάλων) και θα χουμε αβέρτα γέλια εδώ μέσα...

- desperando
- Επικοινωνία:
- back in black
- White Ranger
'Ωρες-'Ωρες λέω ωραίος παίχτης λέω αλλά ώρες-ώρες μην πω είσαι για να παίζεις στην Κέρκυρα.
Όπως είπε και εδώ ένας φίλος απλά 'τραγικός'.
Όπως είπε και εδώ ένας φίλος απλά 'τραγικός'.