9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη και σε παιχνίδι που ήταν κακός, σκόραρε δις. Αυτό δείχνει πόσο Killer είναι. Από την άλλη ο μικρός Ευθύμης, κάνει περισσότερη δουλειά, τρώει πιο πολύ ξύλο, αλλά ΔΕΝ. Εύχομαι να βελτιωθεί στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

navigator11 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δυστχως κ λεω δυστυχως με καλη πρόταση 7-8 δε μπορεις να ρισκάρεις να μην τον δώσεις σαν ιβαν..αν υπαρχει τετπια πρόταση θεωρώ επιχειρηματικά θα φυγει

Εμπιστοσύνη για αντικατάσταση δεν τους εχω παντως λογικα σε γνωστούς παλι θα κινηθούν
... Μάντζιο; Ναζλίδη; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Με αποαγοητευσε φετος ο θεωμας
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το έχω απο σίγουρη πηγή!

Μου το αποκάλυψε ο φούρναρης της γυναίκας του Παντέλου που την ακουσε να μιλάει στο τηλέφωνο με την αδερφή του Ζήση, που παίζει συμπαίχτρια στην μπιριμπα με την γυναίκα του Μίχελ.

Θα πουλήσουμε Πριγιο και θα φέρουμε Κεζμαν!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Σπύρο τον Dim τον έχω βάλει σε ignore mode και δεν βλέπω πλέον τα posts του, που είναι αδιάφορα για μένα...
Είμαι περίεργος να δω αν έπεσα έξω και μακάρι να ναι έτσι...Το post όμως του υιού Σαββίδη δεν μου λέει κι αμάν αμάν αυτό που ισχυρίζεσαι, αφού δεν νομίζω (και καλά κάνει) να μας δώσει κι αναφορά για το πόσα πουλήθηκε...
:lol:
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

O Σαββίδης JR. είπε <δεν πουλιέται>.
Άντε να δούμε...
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη και σε παιχνίδι που ήταν κακός, σκόραρε δις. Αυτό δείχνει πόσο Killer είναι. Από την άλλη ο μικρός Ευθύμης, κάνει περισσότερη δουλειά, τρώει πιο πολύ ξύλο, αλλά ΔΕΝ. Εύχομαι να βελτιωθεί στο μέλλον.
Ακόμα πιο χαρακτηριστική είναι η φάση που πλασάρει με την μία στο Α΄ημίχρονο, εκεί που γλυστράει ο Τζαλμά στο ριμπάουντ.
Ο άνθρωπος (σε αντίθεση με τον Κουλούρη) ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ γιατί πολυ απλά έχει ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ στο μυαλο του συνεχεια πως να τελειωνει τις φασεις με την μια και χωρις πολλα πολλα. Ουτε κοντρολ, ουτε τριπλες ουτε τπτ....μα στο δεξι....μα στο αριστερο....μα στο κεφαλι....μα στο μπουτι....θα σουταρει για γκολ.....

Αντιθετως ΕΞΩ απ την περιοχη...κλαφτα Χαραλαμπε...χαρακτηριστική η φαση στο Α' που περναει ωραια τον Ζαραδουκα απο αριστερα, μπαινει μεσα στην περιοχη και απλα δεν ξερει τι να την κανει....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χαζά - χαζά έφτασε ήδη τα 12 γκολ φέτος: 8 στο πρωτάθλημα, δύο στην Ευρώπη και δύο στο κύπελλο. Όλα στη Θεσσαλονίκη.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πρίγιο ο Σαλονικιός ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άραγε στα εκτός έδρας πάει μαζί του και το Μαρινάκι? :?
Μην τυχόν και είναι εστιασμένο στο κεχρί το θέμα του και δεν το χουν χαμπάρι, γι αυτό ρωτάω... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Το πάω εδώ:
trelopaoki444 έγραψε:Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω μερικους. Ειναι δυνατο να συζηταμε για το αν ο Πριγιοβιτς μας κανει ρε μαγκες? Ο ενας λεει ειναι αργος ο αλλος δε σκοραρει στα εκτος ο αλλος ασχολειται συνεχεια με την κοτσιδα κλπ. Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω.
Εγω βλεπω οτι ο τυπος ειμαι με διαφορα το πιο παραγωγικο φορ του ΠΑΟΚ τα τελευταια τουλαχιστο 20 χρονια. Εχει ενα γκολ ανα 3,5 τελικες κ μεις λεμε δε μαρκαρει? Μη σωσει κ μαρκαρει ποτε του. Δηλαδη αν φερουμε φορ που μαρκαρει που κανει ασιστ κ που εχει ενα γκολ ανα 3 τελικες μπορει να πει καποιος ποσο θα κοστιζει?
Δε μπορω να καταλαβω πραγματικα τοσο πολυ επηρρεαζομαστε ρε.φ□υστη απο τα αρδ? Αγαπηστε λιγο την ομαδα μας. Διεκδικουμε πρωταθλημα, εχουμε ιστορικη ευκαιρια να το σηκωσουμε, τελευταια χρονια της Τουμπας οπως την ξερουμε κ μεις ασχολιομαστε με φιφες. Ολοι ειναι παιχταραδες ρε στην ομαδα. Κ ο Κουλουρης με το Σαχοφ κ ο Μπισε και ο Πριγιο κ ΟΛΟΙ . Βγαλτε λιγο αγαπη ρε για την ομαδα. Παμε να το παρουμε ρε κ γκρινιαξτε μετα.ρε μαγκες
1:2,7 έχει αδερφέ ο Πρίγιο. Και να αγιάσει ο στόμας σου!
Τα ίδια έγραφα και με Κλάους όταν είχε 1:3 και μας έφταιγε που δεν έτρωγε το φαγητό του και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Ελπίζω να ΜΗΝ έμαθε ελληνικά ο Πρίγιο.. ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μας κάνει, αλλά μέχρι να κάνει την επαφή που θα τη στείλει στο πλεχτό, να το πω ωμά και υπερβολικά, δεν βλέπεται.
Πάσα δε σταυρώνει ούτε με αίτηση, σπάσιμο μπάλας δεν κάνει ποτέ σωστά, μονομαχίες κερδίζει όταν ο αντίπαλός του είναι εκτός αγώνα ξερω γω. Υπερβάλω σ αυτό που λέω, απλά θέλω να καταδείξω την διαφορά μεταξύ της εκτελεστικής του δεινότητας και της υπόλοιπης προσφοράς του. Τουλάχιστον ο Κλάους 6-7 ασσίστ τις έδινε όταν ακόμα δεν είχε εγκαταλείψει το άθλημα. Δεν θέλω ασσίστ απ τον Πρίγιο, να πετύχει συμπαίχτη θέλω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Κλαους πριν αποφασισει οτι ειναι πρωτα celebrity και μετα ποδοσφαιριστης ηταν τουλαχιστον ισαξιος του Πριγιοβιτς ,ΑΛΛΑ...
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Μα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι παιδια οκ δεν ειναι ο λεβαντοφσκι που ολοι θελαμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μιας κι έπιασες τους Πολωνούς, δεν είναι καν Μιετσελ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”