Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τον Μιραλάς έχουμε και λέμε (φέτος):
5 εμφανίσεις στην Premier league με μέσο όρο 27 λεπτά.
3 εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa league με μέσο όρο 54 λεπτά.
4 εμφανίσεις στους ομίλους του Europa league με μέσο όρο 62 λεπτά, όπου είχε και 2 ασίστ
1 90λεπτο στο EFL cup προφανώς με κάποιον κατώτερο αντίπαλο.
Συνολικά 2 ασίστ φέτος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το ρισκο να γραφτουν παλι ενα σκασμο ανοησιες εγω θα πω για την συνεχεια του πρωταθληματος πως ο γαυρος εδω και λιγο καιρο εχει ρολαρει επιθετικα.Εχει μια τριαδα παικτων με σταθερα ανεβασμενη αποδοση και σε αυτη θα προσθεσει τον Μιραλας και οπως εχω γραψει και αλλες φορες η επιθεση θα δωσει φετος το πρωταθλημα.Εμεις αντιστοιχα ενω ειμαστε ανωτεροι αμυντικα και θα γινουμε ακομα καλυτεροι αν ειναι γερος ο Αζεβεδο, μπροστα εχουμε αρκετα ΑΝ.Περιμενουμε τον Πριγιο να ανεβει στα εκτος και παρεα του ο Βιερινια να αρχισει να απειλει εκτος απο το να δημιουργει.Περιμενω ισως και τον Μακ,ο Λημνιος εχει δρομο μπροστα του και ο Καμπος επουδενι δεν μπορει να γινει σταθερα.Αυτος που μοιαζει ευτυχως να σταθεροποιειται ειναι ο Πελκας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Όταν λες εδώ και λίγα ματς βάζω με το μυαλό μου 4-5 ματς.
Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσα γκολ έχει βάλει ο γαύρος και πόσα εμείς.
Δε νομίζω να έχουμε λιγότερα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Συμφωνω Τζος, δυστυχως.

Λεω δυστυχως γιατι τον γαυρο τον περιμενα χειροτερο απο αυτα που ειχα δει στην αρχη αλλα δειχνει ειδικα στην επιθεση του να βρισκει λυσεις.

Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα οπως βλεπω εγω τους τρεις (Εμας, αεκ και γαυρο) οτι τους εχουμε στην Τουμπα και παραλληλα και οι τρεις, εκτος τον καλο ατρομητο.

Μαχαιρι στα δοντια και συνεχιζουμε ειναι η φαση.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η αντικατάσταση του Σερ Τάκης και η έλευση Μιραλάς σηματοδοτούν ένα ντου από μεριάς του χοντρού για το πρωτάθλημα.
Και ναι, η έλευση Μιραλάς είναι σημαντική κίνηση.
Επίσης, έχει δίκιο ο joshua, ο δαφνομπουκωμένος έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, με Μαρίν και τον Ιρανό και ελπίζει να κολλήσει τον Μιραλάς στην όλη εξίσωση.
Από την άλλη, κι εμείς δείχνουμε να βρίσκουμε ρυθμό και να γινόμαστε πιο κυνικοί.
Βαθμοθηρία ώς το τέλος και βλέπουμε.
Το ότι δεν πωλείται ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ θετικό και ελπίζω να ανέβει και ο Αντελίνο.
Θα ήθελα πάντως έναν εξτρέμ φόβητρο, διότι έχουμε μπόλικους ποσοτικά αλλά δεν κάνει κάποιος εξ αυτών την τρελή διαφορά.
Κι η άμυνα πάντως μπορεί να δώσει τον τίτλο, ιδίως αν μας οδηγήσει σε δύο νίκες μισό-μηδεν στα δύο εντός έδρας ντέρμπι με τους συνδιεκδικητές.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο τίτλος έχει πια φαβορί, το γάβρο κι εμάς, με όλους τους κ-λογλείφτες τού λεκανοπεδίου να έχουν ξεσαλώσει και πάλι υπέρ τού πρώτου.

Η αεκ δεν παίρνει τίτλο με τίποτε φέτος. Την έχω σίγουρη τρίτη στην κανονική διάρκεια τού πρωταθλήματος και να μου το θυμηθείτε κόντρα σε γάβρο και εμάς θα συντριβεί και θα φαίνεται γι αυτό που είναι, αεκάκι.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μια ομαδα για να ρολαρει επιθετικα ή αμυντικα,δεν αρκουν 3-4 επιθετικοι ή αμυντικοι αντιστοιχα.

Χρειαζεται πλανο και προσπαθεια από ολους.Απλα,ασχετα με το πως πηραν σχεδόν όλα τα προηγουμενα,οι gayροι εχουν την ψυχολογια του πρωταθλητη.Οταν ακουν τη λεξη πρωταθλημα βγαζουν φτερα ενώ η ιδια λεξη βαραινει και αγχωνει τους δικους μας!

Από εμας εξαρτάται,λοιπον,εαν θα τους κοψουμε αυτά τα φτερα.Γιατι εάν κοπουν,στα επομενα χρονια δεν θα μπορουν να σηκωσουν ουτε το βαρος του σωματος τους!!

Γι'αυτο,τους επομενους 4 μηνες,ας αφησουμε την γκρινια,τη μιρλα...ας γεμισουμε την Τουμπα σε κάθε ματς...ας ακολουθήσουμε χωρις πυρσους και παπαριες την ομαδα μας σε κάθε βημα της μεχρι τελους και ας ελπισουμε πως και με λιγη τυχη που παντα χρειαζεται θα ριξουμε τον σερβερ του paokmania!!!!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Όλα εξαρτώνται από εμάς δεν με νοιάζει αν κερδίζει ο γαυρος και η αεκ. 14 ματς μείνανε αν τους κερδίσω στην έδρα μου όλους και εκτός δεν χάσω παραπάνω βαθμούς από αυτούς θα πάρω το Πρωτάθλημα! Η αλήθεια είναι ότι πλέον όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί κάθε απώλεια από δω και πέρα μετραει
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ολοι Θα περασουν απο το περιστερι στον δευτερο γυρο, η κουλα παιζει εκει μετα το παιχνιδι με την ντιναμο, και εκει θα κριθει ο τιτλος. το προγραμμα μας ευνοει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με την ΑΕΛ του Κούγια έπαιζε, που είναι δικηγόρος του Μαρινάκη. Από τον αγώνα αυτόν εγώ δεν βγάζω συμπεράσματα. Θα φανούν στα άλλα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τελικά ο χοντρός έχει ή όχι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο;
Πρέπει ή όχι να παραδώσει τις μετοχές;
Τι σκατά γίνεται, δεν έχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το 5-0 του Σαββάτου, απαντήθηκε απ τους άλλους δύο, σχεδόν το ίδιο εμφατικά.
Ο γαύρος έχει 7 συνεχόμενες νίκες, σερί πρωταθλητισμού χωρίς καμία αμφιβολία.
H κούλα, παρά τις κομβικές της απουσίες και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ισοβαθμεί με μας, μην αφήνοντας τα κενά της να φανούν.
Εμείς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο απ το να νικάμε.
Αν όλα κυλήσουν νορμάλ, η πρώτη κομβική αγωνιστική είναι η 20η όπου εμείς παίζουμε το Σάββατο με τον ΠΑΣ εκτός και ο γαύρος με την κούλα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο πως οι υστερικές υπερβολές, οι κατα φαντασία κυνηγημένοι, οι νικητές με κάθε κόστος πρέπει να έχουν ανατομικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα την εξομοίωση μιας απόλυτα φυσιολογικής λειτουργίας με την πορεία της ομάδας τους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οι βλακειες του πρωτου γυρου, τωρα πληρωνονται.
Οταν ισοφαριζεσαι στο 90 στη λαρισα ( -2 βαθμοι ) και μενεις στο Χ στον απολλωνα σμυρνης ( -2 βαθμοι), αυτα συμβαινουν. Τωρα θα ησουν 3 επανω.
Και δεν μιλαω καν για τα ντερμπι με τους κατω, ουτε για τη λιβαδεια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το χθεσινό 0-3 μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να φανώ κλαψιαρης αλλά στο 65 με 70 μας έκλεψαν γιατί υπάρχει καθαρή παράβαση και πέναλτι στον Ματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”