10.Djalma Campos
- aspromaura ioannina
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
+1Sick Bastard έγραψε:Eξαιρετικός!
Αναλαμπή ή πολύ καλό φορμάρισμα; Θα δείξει.
-
Dimg4
Καλα, εδω να εισαι στο επομενο ματς... μη χαθειςaspromaura ioannina έγραψε:γιατι δημιουργησες εφιαλτες στον Dim
Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το Σάββατο είχε τραγικό 1ο ημίχρονο και απίστευτο 2ο...
Παρόλαυτά, συνήθως παίζει καλύτερα σε παιχνίδια που καίει η μπάλα (βλέπε Αγιαξ, Τελικό κυπέλου κλπ). Νομίζω είναι ο ορισμός του πιό απρόβλεπτου παίκτη.
Παρόλαυτά, συνήθως παίζει καλύτερα σε παιχνίδια που καίει η μπάλα (βλέπε Αγιαξ, Τελικό κυπέλου κλπ). Νομίζω είναι ο ορισμός του πιό απρόβλεπτου παίκτη.
Πράγματι είναι απρόβλεπτος.Εκει που σκουντουφλαει μόνος του σε σχεδόν κενή εστία και χάνει το γκόλ, βάζει δύο γκολαρες από εκεί που δεν το περιμένεις. τακτικά πάντως αν και Αφρικανός είναι καλός,και είναι παίχτης ομάδας. Αν και δεν τον θέλω για βασικό,τον θέλω στο ρόστερ γιατί έχει να προσφέρει
Πολύ καλός χθες και αποτελεσματικός.
Τακτικά βέβαια ήταν καλός όπως και σε όλα τα ματς που ...καίνε (Αγιαξ, Τελικός, Φλωρεντία, κλπ).
Χθες του βγήκε και το γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Τακτικά βέβαια ήταν καλός όπως και σε όλα τα ματς που ...καίνε (Αγιαξ, Τελικός, Φλωρεντία, κλπ).
Χθες του βγήκε και το γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Ήδη στα 4 γκολ φέτος ο Τζάλμα και στις 2 ασσίστ. Πέρυσι είχε 4 γκολ και 2 ασσίστ σε όλη την χρονιά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εσύ μην χαρείς τόσο αν δεν παίξει καλά.Dimg4 έγραψε:Καλα, εδω να εισαι στο επομενο ματς... μη χαθειςaspromaura ioannina έγραψε:γιατι δημιουργησες εφιαλτες στον Dim
- abc_o_ karpouzas
Sera4 έγραψε:προσεξε μη μεινει εκει και φετος
αυτα ειναι παπαριες.....
σημασια εχει που .......επιασε...το ατομικο του ρεκορ
- teo4giannitsa
Το 2ο γκολ το έχει ξαναπροσπαθησει 1 ή 2 φορές και δεν του έκατσε.
Αυτή τη φορά το πέτυχε.
Ελπίζω να είναι ένας ακόμη εφιάλτης για τον αντίπαλο. Γενικά έχουμε παίχτες που μπορούν να μας ξαφνιασουν ευχάριστα.
Αυτή τη φορά το πέτυχε.
Ελπίζω να είναι ένας ακόμη εφιάλτης για τον αντίπαλο. Γενικά έχουμε παίχτες που μπορούν να μας ξαφνιασουν ευχάριστα.
-
Dimg4
Γυρισες απο τον λευκο πυργο για τα 2 γκολ του στη λειβαδια? Τα σκουντουφληματα του μεσα στο γαυρο να χαιρεσαι εσυdesperando έγραψε:Εσύ μην χαρείς τόσο αν δεν παίξει καλά.Dimg4 έγραψε:Καλα, εδω να εισαι στο επομενο ματς... μη χαθειςaspromaura ioannina έγραψε:γιατι δημιουργησες εφιαλτες στον Dim