Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Asimos »

Παρε Κουτρουμπαουερ, ποτεντσιαλ ηλικια και μουσι απο Άγιο Ορος.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

μερικα χρησιμα λινκ για πιθανους λαθραναγνωστες

http://www.kitrinomavro.com/board/
http://www.forum.aek.com/
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ξεχειλωσατε.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

axristeas έγραψε:μερικα χρησιμα λινκ για πιθανους λαθραναγνωστες

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εμ...μια δυο....
Ο Πλατανιάς έκλεισε τον Πετρόπουλο.Ακομα ένας που θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα χάθηκε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γράφει κάτι ένα μέλος και δώσε 100 ποστ να του υπαγορεύσουν το πώς πρέπει να γράφει ή αν κούρασε. Τσαπίζετε και κουραστήκατε? Άκου κούρασε :lol:. Εγώ συμφωνώ με Παλαιολόγο ότι η Αεκ έχει μια ομάδα πολύ value/money, γιατί είναι όχι 2 φορές αλλά τουλάχιστον 3 φορές μικρότερου μπάτζετ. Διάβασα ότι είναι περίπου στα 8εκ το καθαρα αγωνιστικό μπάτζετ. Εμείς έχουμε 30εκ. Ναι η Αεκ κάνει σχεδόν maximization για τα λεφτά της, αλλά από την άλλη δεν είναι η μόνη ομάδα που το κάνει. Το κάνει ίσως καλύτερα ο Ατρόμητος. Δηλαδή, για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κινήσεις στο επίπεδο της Λίγκας σου, δηλαδή σε συμβόλαια των 100-200Κ, όπου οι παίκτες αυτοί έρχονται με τεράστιο κίνητρο σε μια ομάδα όπως η Αεκ με λαό. Έτσι είμασταν και εμείς προ Σαββίδη. Ο Τσανδάρης πχ έπαιζε με 50,000 συμβόλαιο σαν παίκτης των 500Κ. Το να ψωνίζεις από το πάνω ράφι, δηλαδή να πιέσεις να πάρεις κάτι πάνω από το πρωτάθλημά σου, έχει τεράστια δυσκολία. Αυτό εκτός από εμάς, μόνο ο γαύρος το έκανε, έχοντας τα χρήματα από το Τσουλού. Αν δούμε τι έφερε και αυτός με το αντίστοιχο μπάτζετ, θα καταλάβουμε ότι στα ίδια περίπου κινούμαστε. Δε το λέω για να δικαιολογήσω το γαύρο, ή εμάς τώρα, αλλά κάτι δείχνει και αυτό το δεδομένο.

Από την άλλη όμως πλευρά, θα συμφωνήσω ότι δεν έχει νόημα να ψωνίζεις από τα πετροδόλαρα, τι Κίνες και τις Ρωσίες. Πέρα των χρημάτων, οι παίκτες αυτοί δε με πείθουν για τα κινητρά τους. Μόνο ο Μάτος ήταν σωστός, που όμως και αυτός δεν έπαιρνε τρελά λεφτά στην Ντνίπρο.

Η γνώμη μου για το πώς πρέπει ο ΠΑΟΚ να πορεύεται την έχω ξαναγράψει πολλές φορές:

Θέλει μεγάλες επενδύσεις σε αγορές ηλικιών 17-20 για το μέλλον, και 21-25 για το παρών. Πολλά λεφτά σε αγορές, μικρά ποσά σε συμβόλαια. Τα μεγάλα συμβόλαια σε βαραίνουν πολλές σεζόν (+ 50% εφορία), μειώνουν την μεταπωλητική αξία του παίκτη και αν δε σου βγει ο παίκτης, πρέπει να τον πληρώσεις για να φύγει δανεικός. Μόνο χασούρα έχεις δηλαδή. Επενδύσεις μεγάλες και συμβόλαια στα 300-600Κ κάνουν δυνατά αποδυτήρια με παίκτες φιλόδοξους για το κάτι παραπάνω. Όλοι στα αποδυτήρια βλέπουν ότι τα λεφτά κερδίζονται και δεν χαρίζονται. Αυτό όμως πρέπει να είναι ο κανόνας για όλους. Αν πχ ξαφνικά φέρεις το Σαμπράνο ή Μπέρμπα με 1,5εκ, ενώ η υπολοιπη ομάδα παίρνει 300-600Κ, και ο παίκτης δε σου βγει, τα έκαψες τα αποδυτήρια. Κάπως έτσι στην τελική στο παρελθόν ζητούσαν στις ανανεώσεις τρελά λεφτά οι Κλάους, Μακ, κ.λπ. Βλέπανε τον Κόστα τον Μαντούρο, το Μάρτενς που ξύνανε και πέρνανε παραπάνω και τα αποδυτήρια ανατιναζόντουσαν. Ο ΠΑΟΚ είναι σε τελείως άλλο δρόμο από αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου. Δεν πειράζει, δεν πληρώνω εγώ. Ας κάνουν αυτοί ότι νομίζουν ότι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο σήμερα είναι η συσπείρωση. Ο ΠΑΟΚ θα το πάρει αυτό το πρωτάθλημα. Φέτος δε χάνεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 06 Ιαν 2018, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

axristeas έγραψε:μερικα χρησιμα λινκ για πιθανους λαθραναγνωστες

Οτι ναναι. Το τερματισατε. Ποσταρισμα αλλοθρησκων φορουμ για ειρωνια. Και εις ανωτερα σνουφελ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Με όλο τον σεβασμό, θέλουμε στην ομάδα μας παίκτες των 50 και 100 χιλιάδων? Ειλικρινά τώρα...μεταξύ μας...

υγ> 5-0 σβυστά
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Για Μολέδο, αν ανακοινωθει το οτιδήποτε θα ειναι μετα το ματς της ζέλας.
Οσο για την ΑΕΚ , είμαι βέβαιος πως αν ξεκινουσε το πειραμα της σε εμας θα τρωγόμασταν και ο Τρωικός πολεμος θα ηταν παραμυθάκι.
Το εγραψε και άλλος συμφορουμιτης το μπατζετ δεν βγάζει πρωταθλητη αλλα σου δίνει περισσότερες πιθανοτητες.
Να ρωτήσω που ειναι ο υπερπαικτης Χριστοδουλόπουλος;
Αν δεν γινόταν το λάθος Στανόγεβιτς με το υλικό που έχουμε θα ειμασταν τουλάχιστον 10 βαθμούς μπροστά.

Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Ο χοντρός χέστηκε είδε ότι κόβουμε και ράβουμε-η διαιτησία διορθώθηκε 'Πρωτάθλημα δεν" και πήρε Mirallas.

Άντε μετά Azevedo ας έρθει: ο Khacheridi, Natkho και Stancu ή τον 'Ρουμάνο' Rusescu(αλλό στυλ από Κουλούρη/Prijovic) και μέσα Φλεβάρη θα είμαστε 6 πόντους μπροστά από τον gay και την κούλα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

khacheridi-natcho απαντηση στον μιραλλας!ΠΡΕΠΕΙ!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θεωρώ τον Ζαμπράνο μία κλάση καλύτερο από Βαρέλα και Μολέντο. Δυστυχώς το μυαλό του δεν ήταν στον ΠΑΟΚ αλλά στο να βρει κάτι καλύτερο. Επίσης και τα λεφτά ήταν πολλά. Στα του Μολέντο αν κι αυτός επιθυμεί Βραζιλία και όχι ΠΑΟΚ δεν τον θέλω να έρθει μόνο για τα λεφτά γιατί θα του λείπει η φιλοδοξία. Για τον Κίρικες θεωρώ αστείο να έχει γραφτεί .. πολύ απλά αν είχαμε δυνατότητα να τον φέρουμε και να μας επιλέξει δε θα συζητούσαμε περι Μολέντο και λοιπων τώρα...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

gergeo4 έγραψε:khacheridi-natcho απαντηση στον μιραλλας!ΠΡΕΠΕΙ!
Μονο που πρεπει να αφαιρέσεις κ εναν παίχτη απο τους 6 ξένους που θα εχεις....
Αμυντικό χαφ στυλ Ερνανι θέλω κ οχι ενα ακομη 8αρι στο ίδιο στυλ των Τσιμιροτ Μαουριτσιο
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

omerta76 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:khacheridi-natcho απαντηση στον μιραλλας!ΠΡΕΠΕΙ!
Μονο που πρεπει να αφαιρέσεις κ εναν παίχτη απο τους 6 ξένους που θα εχεις....
Αμυντικό χαφ στυλ Ερνανι θέλω κ οχι ενα ακομη 8αρι στο ίδιο στυλ των Τσιμιροτ Μαουριτσιο
:pano:
Νομίζω ο Khacheridi έχει και Ελληνική Υπηκοότητα σαν ομογενής!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΣΑΚΧΟΦ αν χρειαστεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”