http://to10.gr/anonymous/89238/ine-poll ... n-kirikes/Hermann έγραψε:Που το είδες φίλε; Αγαπάμε ΝάπολιAthens έγραψε:προταθηκε ο κιρικες αλλα ειναι πολλα τα λεφτα εστω και σαν δανεικος
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
αυτο με προβληματιζει διοτι ο ΠΑΟΚ εχασε βαθμους απο την δυστοκια των επιθετικων του, εκει στα εκτος θα ηθελα εναν φακουντο περειραjoshua έγραψε:Στα περι επιθετικου να θυμισω μονο πως στα εκτος εδρας παιχνιδια στα οποια νομιζω πως οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι θα κριθει το πρωταθλημα ο Πριγιοβιτς αλλα και ο Κουλουρης πλην ενος πεναλτι εχουν ΜΗΔΕΝ γκολ ενδεικτικο εκτος των αλλων και του τροπου παιχνιδιου του Σερβου κατι που οδηγησε αλωστε τον Λουτσεσκου να τον καθισει στον παγκο αλλα ναι δεν χρειαζομαστε επιθετικο.
ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ 234 ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ 50 ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;!
Μαγκες ο Κιρικες παιρνει 60 χιλιάρικα τη βδομάδα. 240 το μήνα οπότε ο χρόνος πάει κοντά 3Μ. 

- navigator11
Όπως μπορεί να γεμίζει ύμνους το φόρουμ για τον χανουμομαζουτ, παλιότερα για την π@υστρ@σουηδέζα, χλευασμό για τον Τζάλμα, βρισιές για τον Λουτσέσκου, γιατί έχεις ντιμ θέμα με τις καυστικές τοποθετήσεις άλλων μελών; Προς τι αυτός ο ανένδοτος αγώνας προάσπισης της "αλήθειας", που σε βρίσκει σύμφωνο;
- Παλαιολόγος
παλι υπερβολες διαβαζω
ενω επιμενετε στις βρισιες,στις ειρωνειες και στις διαστρεβλωσεις
για ενα λεπτο προσπαθειστε να απαντησετε ομορφα οπως προσπαθω εγω να κανω τοσο καιρο εδω μεσα!
ο μασουντ το λεω για πολλοστη φορα δεν ειναι το ζητημα και δεν ειναι υπερπαιχταρας
ειναι ενας καλος ισως και πολυ καλος παιχτης,παιχτης ομως που θα βοηθησει αμεσα(το εκανε μολις σημερα!) και με εξαιρετικη αποδοση τιμη 70 χιλιαρικα τον πηρανε
καποιοι εδω αναρωτιοντουσαν που θα βρουμε τα λεφτα,που θα χωρεσει κ.λπ
οπως σωστα μεσα στις ειρωνειες σου υπενθυμισες,ελεγα (ΠΡΙΝ τον αγορασει)πω ςη κουλα ψαχνει τετοιους παιχτες,παρτης τον και μην τον χρησιμοποιησεις,στειλτην να ψαχνει στο εξωτερικο να αργησει να ενσωματωθει ,να αυξηθουν οι πιθανοτητες της για γκελες,το πα πολλες φορες γιατι διαστρεβλωνετε διαρκως οσα λεω.εγω ομως προσθετα παρολαυτα θα μας βοηθησει διοτι αν και πιστευουμε πως εχουμε καταπληκτικα χαφ,εγω θεωρουσα μονο τον πελκα τον παιχτη που εχει ολο το πακετο και μπορει να βοηθησει αμεσα(ο ελ καντουρι αλλωστε ειναι τραυματιας και ακομα προσαρμοζεται).συνεπως θα μας βοηθουσε.ποσο; αγνωστο,αλλα δεν εχασε η βενετια βελονι.70 χιλ.
το ζητημα ειναι πως κινουμαστε
φερνουμε παιχτες που τοσο το βιογραφικο τους οσο και οι ιδιοι (π.χ ζεβεδαιος) μας λενε πως δεν ειναι ετοιμοι!οταν και γομαστε για ΑΜΕΣΗ βοηθεια σε θεσεις που εχουμε κενα,να απελευθερωσουμε επιτελους βιερινια μπροστα να δουμε ισως καμια μπουκα(μαζι με του ελπιδοφορου λημνιου)
αντι να ψαχνουμε να δουμε αν υπαρχουν παιχτες υψηλου επιπεδου με θητεια στο ελληνικο πρωταθλημα για αμεση ενταξη,παμε και επιμενουμε σε υπερτιμημενα συμβολαια της ανατολης(ακουω τωρα για 1.5 καποιον χατσεριδη)που αγνωστο ποτε θα ενταχθουν
εδω δεν λεμε θα κανουν προετοιμασια...
που ειδες ποσους εφερες καλοκαιρι και μετα απο ποσους μηνες ποσοι πραγματικα βοηθησαν
λημνιος(τον ειχαν για δανεικο)πασχαλακη βιερινια μετα απο καιρο σε δευτερο πλανο μακ ποσοι αλλοι ανταποκριθηκαν;σαφως του χρονου θα ειναι πολυ καλυτεροι,διοτι ειναι ταλαντουχοι(και ο μαουριτσιο και ο ελ καντουρι,ο ζαμπρανο μας τελειωσε).Αλλα το ζητημα αυτης της μεταγραφικης ειναι να βρεις καλους παιχτες αμεσης ενταξης.
και περιμενουμε απο ουρανοκατεβατους αμεση βοηθεια μεσουσης της σεζον;οταν μετα απο τοσους μηνες βλεπουμε πως δυσκολευονται οι χειμερινες μεταγραφες μας απο αλλα πρωταθληματα;
μα ειναι ορθολογισμος ποδοσφαιρικος αυτος;
ειναι ορθολογικο να αδιαφορεις για δευτερη μετγραφικη σεζον για τον κοφτη και τον φορ;
για ενα λεπτο προσπαθειστε να απαντησετε ομορφα οπως προσπαθω εγω να κανω τοσο καιρο εδω μεσα!
ο μασουντ το λεω για πολλοστη φορα δεν ειναι το ζητημα και δεν ειναι υπερπαιχταρας
ειναι ενας καλος ισως και πολυ καλος παιχτης,παιχτης ομως που θα βοηθησει αμεσα(το εκανε μολις σημερα!) και με εξαιρετικη αποδοση τιμη 70 χιλιαρικα τον πηρανε
οπως σωστα μεσα στις ειρωνειες σου υπενθυμισες,ελεγα (ΠΡΙΝ τον αγορασει)πω ςη κουλα ψαχνει τετοιους παιχτες,παρτης τον και μην τον χρησιμοποιησεις,στειλτην να ψαχνει στο εξωτερικο να αργησει να ενσωματωθει ,να αυξηθουν οι πιθανοτητες της για γκελες,το πα πολλες φορες γιατι διαστρεβλωνετε διαρκως οσα λεω.εγω ομως προσθετα παρολαυτα θα μας βοηθησει διοτι αν και πιστευουμε πως εχουμε καταπληκτικα χαφ,εγω θεωρουσα μονο τον πελκα τον παιχτη που εχει ολο το πακετο και μπορει να βοηθησει αμεσα(ο ελ καντουρι αλλωστε ειναι τραυματιας και ακομα προσαρμοζεται).συνεπως θα μας βοηθουσε.ποσο; αγνωστο,αλλα δεν εχασε η βενετια βελονι.70 χιλ.
φερνουμε παιχτες που τοσο το βιογραφικο τους οσο και οι ιδιοι (π.χ ζεβεδαιος) μας λενε πως δεν ειναι ετοιμοι!οταν και γομαστε για ΑΜΕΣΗ βοηθεια σε θεσεις που εχουμε κενα,να απελευθερωσουμε επιτελους βιερινια μπροστα να δουμε ισως καμια μπουκα(μαζι με του ελπιδοφορου λημνιου)
αντι να ψαχνουμε να δουμε αν υπαρχουν παιχτες υψηλου επιπεδου με θητεια στο ελληνικο πρωταθλημα για αμεση ενταξη,παμε και επιμενουμε σε υπερτιμημενα συμβολαια της ανατολης(ακουω τωρα για 1.5 καποιον χατσεριδη)που αγνωστο ποτε θα ενταχθουν
που ειδες ποσους εφερες καλοκαιρι και μετα απο ποσους μηνες ποσοι πραγματικα βοηθησαν
λημνιος(τον ειχαν για δανεικο)πασχαλακη βιερινια μετα απο καιρο σε δευτερο πλανο μακ ποσοι αλλοι ανταποκριθηκαν;σαφως του χρονου θα ειναι πολυ καλυτεροι,διοτι ειναι ταλαντουχοι(και ο μαουριτσιο και ο ελ καντουρι,ο ζαμπρανο μας τελειωσε).Αλλα το ζητημα αυτης της μεταγραφικης ειναι να βρεις καλους παιχτες αμεσης ενταξης.
και περιμενουμε απο ουρανοκατεβατους αμεση βοηθεια μεσουσης της σεζον;οταν μετα απο τοσους μηνες βλεπουμε πως δυσκολευονται οι χειμερινες μεταγραφες μας απο αλλα πρωταθληματα;
ειναι ορθολογικο να αδιαφορεις για δευτερη μετγραφικη σεζον για τον κοφτη και τον φορ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 06 Ιαν 2018, 21:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αγαπητε Παλαιολογε....Αναφέρομαι σε σενα προσωπικα και αν ειναι ασχημο αυτό ΔΕ ζητάω συγγνωμη....Είσαι τοξικός φίλαθλος.... Βλέπεις καλά σε άλλους και άσχημα σε εμας που αν και δεκτό σαν άποψη είναι κουραστικό όταν γίνεται επαναλαμβανόμενα και κυρίως προς όφελος μιας συγκεκριμενης ομάδας... εμένα και φαντάζομαι πολλους αλλους εδω μέσα μας έχεις κουράσει... Αν αυτός είναι ο σκοπός σου το καταλαβαίνω αλλα δε το επιδοκιμάζω... μακάρι να λογικευτείς και να αλλάξεις ρότα...
Εγώ θα σε έπαιρνα στην ΠΑΕ κουλαΠαλαιολόγος έγραψε:παλι υπερβολες διαβαζω
λημνιος(τον ειχαν για δανεικο)πασχαλακη βιερινια μετα απο καιρο σε δευτερο πλανο μακ ποσοι αλλοι ανταποκριθηκαν;
και περιμενουμε απο ουρναοκατεβατους αμεση ενταξη μεσουσης της σεζον;
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λαθος καταλαβες την τοποποθετηση μ αν νομιζεις οτι εχω θεμα με καυστικοτητες αλλων. Την φιμωση κατακρινω και τα double standardsnavigator11 έγραψε:Όπως μπορεί να γεμίζει ύμνους το φόρουμ για τον χανουμομαζουτ, παλιότερα για την π@υστρ@σουηδέζα, χλευασμό για τον Τζάλμα, βρισιές για τον Λουτσέσκου, γιατί έχεις ντιμ θέμα με τις καυστικές τοποθετήσεις άλλων μελών; Προς τι αυτός ο ανένδοτος αγώνας προάσπισης της "αλήθειας", που σε βρίσκει σύμφωνο;
- potamda
- Bet Guru 2023
Καλά δεν είναι και Τσιγκρίνσκι....gergeo4 έγραψε:ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ 234 ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ 50 ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;!

potamda έγραψε:Καλά δεν είναι και Τσιγκρίνσκι....gergeo4 έγραψε:ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ 234 ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ 50 ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;!

dont feed the trolls reeeeeeee!!!!!!