Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Το πως μου αρέσει που οι βάζελοι παρακαλάνε να κλείσει ο Μολέδο σε εμάς για να πάρουν περισσότερα, δεν περιγράφεται. Που και πάλι, δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό είναι.
- Παλαιολόγος
ερθει δεν ερθει ετσι κι αλλιως την καλυτερη αμυνα ειχαμε
αριστερο μπακ,κοφτης και φορ ηταν τα κενα μας
τοοσ το δεξι μπακ οσο ο στοπερ ειναι κενα σε περιπτωση ο μη γενοιτο τραυματισμου.οχι βασικα δηλ κενα.
τοοσ το δεξι μπακ οσο ο στοπερ ειναι κενα σε περιπτωση ο μη γενοιτο τραυματισμου.οχι βασικα δηλ κενα.
- ΑποστόληςΑ
Κατ' εμέ πιθανόν να υπάρχει και τηλεφώνημα από ψηλά για να βοηθήσει ο Ιβάν στη διάσωση του ΠΑΟ. Εξ ου και τα υψηλά ανταλλάγματα. Αν ο Ιβάν πάρει έναν παίκτη που τον θέλει ο ΠΑΟΚ (τεχνικό τημ αλλά και οπαδοί) τότε δεν τον ενδιαφέρει να δώσει κάτι παραπάνω, εφόσον αυτό θα έχει αντίκτυπο στα (πολύ ακριβότερα) επιχειρηματικά του σχέδια στην Ελλάδα.Παλαιολόγος έγραψε:800 xl ευρω υπο τετοιες συνθηκες ειναι ξεκαθαρα κινηση φιλανθρωπιας και καλης θελησης απο τον σαββιδη
πουθενα δεν θα βρισκαν αυτα τα λεφτα
τωρα για παιχτες που λενε
δεν θελω να δοθουν ουτε ο κατσε ουτε ο κωνσταντινιδης(αλλωστε αν γινει αυτο ανεβαινει το συνολικο ποσο πανω απο 1 μυριο,κατι τελειως τραβηγμενο)
καθοτι ειναι καλοι παιχτες και οι δυο,ιδιως αν παιξουν με εμας θα σκυλιασουν με τοσα χουνερια που τους καναμε
Εννοείται οτι υπάρχει κ αλλος στοπερ στη λιστα και η προσφορά προς Μολεδο λειτουργεί κ ως διαπραγματευτικο ατου.
Με αυτά κ αυτά ξεχάσαμε τον Ζεβεδαιο. Τι γίνεται θα ερθει αύριο αυτή η ψυχή να δει την νέα του ομάδα;
Άσχετο: Τα γαυρακια του Πειραιά ποιον είχαν πατέρα; Τον Ασεβέδο;
Άσχετο: Τα γαυρακια του Πειραιά ποιον είχαν πατέρα; Τον Ασεβέδο;
Kanένας εγωισμος. Βρες μου ένα λόγο να πάρω εναν ποδοσφαιριστη 30+ ετων με 1εκ που το καλοκαιρι μπορω να τον παρω τζαμπα, ενω με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω εναν νεοτερο και πολυ καλυτερο.logios έγραψε:Ο εγωισμός σου είναι πάνω από το καλό της ομάδος.Rizla έγραψε:Ανεβα μωρη μπατιρω ιντερνασιοναλ καμια 200ρια χιλιαδες μπας και σωθουμε...
Καλλίτεροι σίγουρα υπάρχουν, καταλληλότερος αυτήν την στιγμή όχι.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και να δώσω κι ανασα στον τραβελοβαζελο.
Μετά τον αριστερό μπακ η μεγαλύτερη ανάγκη είναι ο στόπερ. Και μετά ο φορ και ο αμ. χαφ (κόφτης). Τρώει πριν το ματς με τον γαύρο κόκκινη ο Κρέσπο και έχει θλάση ο Βαρέλα. Με τον Πούγγουρα και τον Μαλεζά θα παιξεις;;; Για να πας για πρωτάθλημα θέλεις 4 μάχιμους σέντερ μπακ.Παλαιολόγος έγραψε:ερθει δεν ερθει ετσι κι αλλιως την καλυτερη αμυνα ειχαμε
Βρες απο τις μεταγγραφες που εγιναν τωρα το χειμωνα, αμυντικο με 1 εκετομμυριο..να αξιολογησουμε τη περιπτωση Μολεδο.Καλυτερο δεν προκειται να βρεις.Rizla έγραψε:Kanένας εγωισμος. Βρες μου ένα λόγο να πάρω εναν ποδοσφαιριστη 30+ ετων με 1εκ που το καλοκαιρι μπορω να τον παρω τζαμπα, ενω με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω εναν νεοτερο και πολυ καλυτερο.logios έγραψε:Ο εγωισμός σου είναι πάνω από το καλό της ομάδος.Rizla έγραψε:Ανεβα μωρη μπατιρω ιντερνασιοναλ καμια 200ρια χιλιαδες μπας και σωθουμε...
Καλλίτεροι σίγουρα υπάρχουν, καταλληλότερος αυτήν την στιγμή όχι.
Και να δώσω κι ανασα στον τραβελοβαζελο.
Απο περιεργεια κατσε να δεις τις μεταγγραφες κεντρικων αμυντικων στο transfermarkt
Για να παρεις πρωταθλημαααα!!! Και είναι 30 .. σε λίγο Καπή θα τον βγάλετε ...
Εχει κουράσει τόσο πολύ και δεν τελειώνει κιόλας για αύριο θα πάει σιγουράκι....
Ο τοσκιτσης λέει ότι είναι κοντά σε Βραζιλία Κ πιο μακριά από εμάς ..
Χθες το βράδυ τέτοια ώρα βγήκε, πότε πρόλαβε να κουράσειTheCursed έγραψε:Εχει κουράσει τόσο πολύ και δεν τελειώνει κιόλας για αύριο θα πάει σιγουράκι....
αντε να τελειωνουμεDemir έγραψε:Ο τοσκιτσης λέει ότι είναι κοντά σε Βραζιλία Κ πιο μακριά από εμάς ..
Den ξερω τι λέει το τρανσφερμαρκ, εγω γραφω αυτα που βλεπουν τα ματακια μου και ο φαλακροςtzoker έγραψε: Βρες απο τις μεταγγραφες που εγιναν τωρα το χειμωνα, αμυντικο με 1 εκετομμυριο..να αξιολογησουμε τη περιπτωση Μολεδο.Καλυτερο δεν προκειται να βρεις.
Απο περιεργεια κατσε να δεις τις μεταγγραφες κεντρικων αμυντικων στο transfermarkt
με κοστος κτησης πάνω απο 1μυρριο ειναι υπερτιμολογηση εποχης Λαλιωτη...
Οχι οτι θα τα δωσω απ την τσέπη μου αλλα για το γαμωτο και οτι θα βοηθησουμε το πουστρολαγουδακι