Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα οι αρδ ολοι λεγανε οτι ο μολεδο συμφωνησε με την ζελα να αρει καποια λεφτα τωρα χωρις να κανει προσφυγη...επισης λεγανε οτι ο μολεδο θα φυγει σιγουρα τν γεναρη..παιρνοντας ως δεδομενα αυτα τα 2 σημερα μετα την προταση μας ξαφνικα βγαινει μια ρελανς της ιντερ η οποια λεει πτι θα παρει τον μολεδο ΕΛΕΥΘΕΡΟ το καλοκαιρι...δλδ τριχες κατσαρες...η εγραφαν μαλακιες περι "συμβιβασμου" ζελας μολεδο η δν ηξερε κανενας τι τους γινεται...
Ελπίζω να τα βρούμε με τον παίκτη γρήγορα. Ο βάζελος είναι λογικό να προτιμάει την πώληση παρά την ελεύθερη μεταγραφή στη Βραζιλία. Εμείς μέχρι τώρα δίνουμε Ρώσικα/Κινέζικα συμβόλαια σε παίκτες τύπου Κάνιας. Νομίζω ότι για το Μολέντο, που απέδειξε την αξία του, δε θα πρέπει να κολλάμε και πολύ. 700Κ μισθός είναι μια χαρά. Εδώ ο Σαμπράνο έπαιρνε τα διπλά σχεδόν. Θα είναι τεράστιο λάθος να χαθεί ο παίκτης τώρα που ο βάζελος συμφώνησε. Λογικά θα υπάρχει και μια διαπραγμάτευση στα ανταλάγματα, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι εύκολο. Κωσταντινίδης και Κάτσε είναι οι σίγουροι, και ίσως δοθεί και ένας 3ος. Για τον Κουλούρη, εφόσον ο προπονητής μας τον πιστεύει, καλώς απαντήσαμε αρνητικά στον δανεισμό. Νομίζω ότι η δήλωση Λουτσέσκου: δε θέλουμε να χαλάσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα, δείχνει και την σωστή απόφαση για λίγες μεταγραφές. Κάπως ετσι δε νομίζω να πάμε για φορ και να κρατάμε τον Κουλούρη, που έχει βρει ρυθμό στον ΠΑΟΚ.
Μολέντο = πρωτάθλημα φέτος. Άποψή μου. Η δύναμη - ύψος που κερδίζουμε στις στημένες φάσεις είναι τεράστιο εφόδιο ώστε χωρίς φόβο να χρησιμοποιείται ο Πέλκας ή ο Μπίσεσβαρ. Επιθετικά είναι πολύ καλός στις κεφαλιές ο Μολέντο και δίνει πολλά γκολ.
Μολέντο = πρωτάθλημα φέτος. Άποψή μου. Η δύναμη - ύψος που κερδίζουμε στις στημένες φάσεις είναι τεράστιο εφόδιο ώστε χωρίς φόβο να χρησιμοποιείται ο Πέλκας ή ο Μπίσεσβαρ. Επιθετικά είναι πολύ καλός στις κεφαλιές ο Μολέντο και δίνει πολλά γκολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 05 Ιαν 2018, 19:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- aspromaura ioannina
Σοβαρα τωρα. Θελετε να δωσουμε 3-4 παιχτες μας στον βαζελο (αρα και χειρα βοηθειας) και ολα αυτα πρωτον για εναν παιχτη και δευτερον για να ικανοποιησουμε την υπεροψια μας απεναντι τους? Αντι να τον αφησουμε να σαπισει?!?!
Εγω λεω να στειλουμε Μπισεσβαρ, Κανιας,Κρεσπο για να δωσουμε και εμφαση στο ποσο πανισχυροι ειμαστε.. περιεργα πραγματα.
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΛΑΓΟ!
Εγω λεω να στειλουμε Μπισεσβαρ, Κανιας,Κρεσπο για να δωσουμε και εμφαση στο ποσο πανισχυροι ειμαστε.. περιεργα πραγματα.
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΛΑΓΟ!
Δηλ. συγνώμη ο παίκτης είναι απλήρωτος, θα μείνει άλλο ένα 6μηνο χωρίς χρήματα για να πάει στην Βραζιλία το καλοκαίρι...??Εϊναι δυνατόν??
Δεν νομίζω πως παίζει αυτό το σενάριο...Ο ΠΑΟ καίγεται για χρήματα, δεν έχει πουλήσει κανέναν, δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε για Κουρμπέλη ούτε για Λουντ...αν δεν πάρει χρήματα και από τον Μολέδο από που θα πάρει??
Θα πούνε τους παίκτες να φέρει ο καθένας απο μια βασιλόπιτα και θα ελπιζουν να έχει μέσα 2 ευρώ και όχι ψεύτικη λίρα
Δεν μας νοιαζει που θα βρει λεφτα...να βγαλει την γυναικα του αλαφουζου στο κλαρι...
Οχι θα δωσουμε 1εκ ευρω και 2 παιχτες για το 32χρονο παλτο του βάζελου...δεν είμαστε με τα καλα μας...
Οχι θα δωσουμε 1εκ ευρω και 2 παιχτες για το 32χρονο παλτο του βάζελου...δεν είμαστε με τα καλα μας...
Πιστευετε θα σωθει με 800.000 ο βαζελος ή οι Κατσε και Κων/νιδης θα του φερουν κανα πρωταθλημα του χρονου;
Ο Μολεδο αντικειμενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σεντρε μπακ μετα τον Βαρελα στο ελληνικο πρωταθλημα.
Τον ξερουμε(αλλωστε τον θελαμε και πριν παει στον βαζελο), μας ξερει, θελουμε παικτη εκει και με αυτα τα χρηματα καλυτερο δεν ξερω αν μπορεις να βρεις.
Πιστευετε αληθεια οτι θα αφησουν τον βαζελο να καταστραφει; Και μιλαω κυριως για την πολιτεια.
Δεν θα τους σωσουν τα χρηματα του ΠΑΟΚ.
Ο Μολεδο αντικειμενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σεντρε μπακ μετα τον Βαρελα στο ελληνικο πρωταθλημα.
Τον ξερουμε(αλλωστε τον θελαμε και πριν παει στον βαζελο), μας ξερει, θελουμε παικτη εκει και με αυτα τα χρηματα καλυτερο δεν ξερω αν μπορεις να βρεις.
Πιστευετε αληθεια οτι θα αφησουν τον βαζελο να καταστραφει; Και μιλαω κυριως για την πολιτεια.
Δεν θα τους σωσουν τα χρηματα του ΠΑΟΚ.
Μετα τον Βαρελα το χαος...ειτε σωθει ειτε δεν σωθει δεν με απασχολει οπως πιστευω δεν απασχολει κανεναν.
Το παλτο της βαζελινης μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας...να παει στην ιντερνασιοναλ...
32 χρονων παλτο δεν μας είναι αναγκαίο, έχουμε αρκετα να περασουμε τον υπολοιπο χειμωνα.
Το παλτο της βαζελινης μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας...να παει στην ιντερνασιοναλ...
32 χρονων παλτο δεν μας είναι αναγκαίο, έχουμε αρκετα να περασουμε τον υπολοιπο χειμωνα.
Δηλαδη πραγματικα θεωρεις τον Μολεδο παλτο ρε Ριζλα;
Αν ναι οκ πασο.
Υ.Γ. 30 εγνινε βρε τον Οκτωβρη ο ανθρωπος.
Αν ναι οκ πασο.
Υ.Γ. 30 εγνινε βρε τον Οκτωβρη ο ανθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 05 Ιαν 2018, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχουν βγει ολοι οι αρδ του βαζελου και γραφουνε οτι πολυ μεγαλο μεγεθος για να δεχεται ελεημοσυνες βρε αι στο διαλο μπαρτσελονα του κωλου σας παρακαλαμε κιολας νμζετε εισαι μεγαλη ομαδα κρατα τον μολεντο και μην μας πριζετε τα να μν πω αιντε βοδια τον μπουλο ρε παμε για αλλα βαρεθηκα
Αν δεν ηταν παλτό θα έπαιζε σε αυτον τον βάζελο;DimitrisS έγραψε:Δηλαδη πραγματικα θεωρεις τον Μολεδο παλτο ρε Ριζλα;
Αν ναι οκ πασο.
Γιατι δεν έφυγε όπως η πουστροσουηδέζα; Ουτε στην αραπια δεν τον θέλουνε και θα τον παρουμε εμείς;
Επειδη ειναι καλύτερος του Κουτρουμπη τον κάναμε παιχταρά;