Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ο Γιώργης κάνει λαικ πάντως στις φωτογραφίες του Μολέδο από τον Αύγουστο. Χθες τα βλεπαGoMaRoS έγραψε:
- PaokPatraG4
Το τι κλάμα πέφτει με τους χαβουζοαρδ δεν λέγεται....Κερνάω και Τεντούρα για την χώνεψη εάν κλείσει ο Μολεδο τελικά....
Οι φωτογραφίες μπορεί να ανέβηκαν τον Αύγουστο και τα λαικ να έγιναν τώρα.Hermann έγραψε:Ο Γιώργης κάνει λαικ πάντως στις φωτογραφίες του Μολέδο από τον Αύγουστο. Χθες τα βλεπαGoMaRoS έγραψε:
Του στελνει και "γεια σου κουκλε, κανε με αδδ, ειμαι βλοκ"?
Ελπίζω ναναι παπαριες των πρασινων αρδ, τα περι δηλωσεων μολεδου ή οτι περιμενουμε το ναι του παικτη..
Αλλιως κανε μας τη χαρη κουκλιτσα μου κ τραβα στο μπραζιου..που αντι να παρακαλας ναρθεις με 300 παραπανω το χρονο κ ευρωπαικη προοπτικη, κανεις κ κονξες..
Ελπίζω ναναι παπαριες των πρασινων αρδ, τα περι δηλωσεων μολεδου ή οτι περιμενουμε το ναι του παικτη..
Αλλιως κανε μας τη χαρη κουκλιτσα μου κ τραβα στο μπραζιου..που αντι να παρακαλας ναρθεις με 300 παραπανω το χρονο κ ευρωπαικη προοπτικη, κανεις κ κονξες..
Εγω χθες ειδα τα likes, πιστευω τον ειχε ηδη follow και εκανε unfollow για να τον ξαναακολουθησειMīngus έγραψε:Οι φωτογραφίες μπορεί να ανέβηκαν τον Αύγουστο και τα λαικ να έγιναν τώρα.Hermann έγραψε:Ο Γιώργης κάνει λαικ πάντως στις φωτογραφίες του Μολέδο από τον Αύγουστο. Χθες τα βλεπαGoMaRoS έγραψε:
- PaokPatraG4
Εγω Τεντούρα έχω....Ο Γιώργης θα κεράσει Σουρωτή!!!!!GoMaRoS έγραψε:Σουρωτη για την χωνεψη
'Οταν σκέφτομαι μεμονωμένα τον παίχτη Μολέδο μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Όταν σκέφτομαι ότι θα μπει σε μια ομάδα που ήδη 7 βασικοί της είναι πάνω από 30 αναρωτιέμαι πόσο θα στοιχίσει φέτος και κυρίως μακροπρόθεσμα αυτή η ομάδα μίας χρήσης (1-2 ετών) που δημιουργείται κι αν τελικά θα αξίζει τον κόπο ακόμα κι αν έρθει το πρωτάθλημα. Κι αυτή τη στιγμή είμαι στο 50-50. Δεν έχω αμφιβολία πάντως ότι τα πάντα για την κοινή γνώμη της ομάδας θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Κάποιοι λίγοι σαν εμένα που δεν θεωρούν αυτοσκοπό το πρωτάθλημα χωρίς ομάδα προοπτικής θα θέλαμε μια λιγάκι πιο ψαγμένη επιλογή, πιο ποδοσφαιρική με τη μοντέρνα της έννοια. Όπως και με τον Αζεβέδο.
Καταρχήν χαιρετώ την παρέα!
Καλή Χρονιά με πρωτάθλημα επιτέλους για τον ΠΑΟΚ.
Σας διαβάζω κάθε μέρα αν και δεν γράφω συχνά.
Σήμερα μπήκα να γραψω κάτι που δεν το είδα να το λέτε.
Ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει με Moledo έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι ο νέος Τ.Δ. Γιώργης Σαββίδης κάνει σκάουτινκ στο ΠΑΟΚμανια και φέρνει αυτούς που ζητάτε.
Υ.Γ. Να κάνετε καλό ψάξιμο πριν προτείνετε κάποιον, γιατί η ευθύνη θα βαραίνει εσάς!
Καλή Χρονιά με πρωτάθλημα επιτέλους για τον ΠΑΟΚ.
Σας διαβάζω κάθε μέρα αν και δεν γράφω συχνά.
Σήμερα μπήκα να γραψω κάτι που δεν το είδα να το λέτε.
Ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει με Moledo έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι ο νέος Τ.Δ. Γιώργης Σαββίδης κάνει σκάουτινκ στο ΠΑΟΚμανια και φέρνει αυτούς που ζητάτε.
Υ.Γ. Να κάνετε καλό ψάξιμο πριν προτείνετε κάποιον, γιατί η ευθύνη θα βαραίνει εσάς!
Αυτοί πάντως που χαλάστηκαν απίστευτα από την μεταγραφή μολεντο είναι οι αεκτζηδες πολύ κόμπλεξ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομα να κλεισει ο μολεδος?Δωστε και τον επαγγελματια δημητρη σαλπιγγιδη στα ανταλλαγματα.
Τζωννυ, ο μολεδο εχει ανετα αλλα 2 χρονια, τα στοπερ δν εχουν πρόβλημα σ'αυτη την ηλικια, τουναντιον μαλιστα..
Για αζεβεντου θα συμφωνησω..κυριως λόγω του ιατρικου ιστορικου (σε μια οχι ιδιατερα ευκολη ηλικια), θα'ναι τελειως χαζο το καλοκαίρι να του δωσουμε κανα 2ετες συμβολαιο, λογιζοντας τον ως βασικο αριστερο μπακ (με τα αντιστοιχα χρηματα).
Παντως ειδα 2 παιχνίδια του και μπορω να πω οτι συμφωνω με γομαρο-ντεσπε, καθως ο παίκτης έδειξε σε καλη κατάσταση γενικά κ ιδιαιτερα στο επιθετικο κομματι, στο οποιο θα βοηθησει παρα πολυ.
Ωστοσο, ο προβληματισμος που μου δημιουργηθηκε (χωρις να'χω μεγαλο κ αξιόπιστο δειγμα βεβαια), ειναι το κατα ποσο θα μπορέσει να ανταπεξελθει μπρος-πισω, στις υψηλες εντασεις των ντερμπι.
Και φυσικα, το αν καταφερει να βγαλει μια σειρα αγωνων χωρις προβλήματα..
Μακαρι στην πραξη να αρθουν ολες οι ανησυχίες μας κ να μας βοηθησει στον τιτλο.
Για αζεβεντου θα συμφωνησω..κυριως λόγω του ιατρικου ιστορικου (σε μια οχι ιδιατερα ευκολη ηλικια), θα'ναι τελειως χαζο το καλοκαίρι να του δωσουμε κανα 2ετες συμβολαιο, λογιζοντας τον ως βασικο αριστερο μπακ (με τα αντιστοιχα χρηματα).
Παντως ειδα 2 παιχνίδια του και μπορω να πω οτι συμφωνω με γομαρο-ντεσπε, καθως ο παίκτης έδειξε σε καλη κατάσταση γενικά κ ιδιαιτερα στο επιθετικο κομματι, στο οποιο θα βοηθησει παρα πολυ.
Ωστοσο, ο προβληματισμος που μου δημιουργηθηκε (χωρις να'χω μεγαλο κ αξιόπιστο δειγμα βεβαια), ειναι το κατα ποσο θα μπορέσει να ανταπεξελθει μπρος-πισω, στις υψηλες εντασεις των ντερμπι.
Και φυσικα, το αν καταφερει να βγαλει μια σειρα αγωνων χωρις προβλήματα..
Μακαρι στην πραξη να αρθουν ολες οι ανησυχίες μας κ να μας βοηθησει στον τιτλο.
eorptol1 έγραψε:Αυτοί πάντως που χαλάστηκαν απίστευτα από την μεταγραφή μολεντο είναι οι αεκτζηδες πολύ κόμπλεξ.....
γιατι το λες αυτο βγαζουν χολη??