Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
proedros φίλε δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ πιο λογικό βλέπω του Κωσταντινίδη που έχει μικρότερο συμβόλαιο και μετά του Κάτσε. Για δανεισμούς πιστεύω ότι ΑΝ δωθεί παίκτης θα έιναι μόνο ένας από όσους έγραψα και όχι όλους μαζί ταυτόχρονα. Πάλι πιο πιθανό βλέπω το σενάριο Λέοβατς, γιατί δεν έχει τεράστιο συμβόλαιο. Πάντως με την επιστροφή του Μυστακίδη και τη μετατόπιση του Βιεϊρίνια στα εξτρέμ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνουμε το Τζαλμά, που είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως έχουμε πάρα πολλούς. Ας πάει Τουρκία μεριά πχ. Έχουμε και το Μπίσεσβαρ που παίζει και αριστερά.. Πρέπει λιγάκι το ρόστερ να ξαλαφρώσει. Αν φύγει ο Κάτσε, ο Κάνιας θα μείνει , μιας που φαίνται να είναι μέσα στα πάνα του προπονητή. Δύσκολο να πάμε και σε αγορά ποιοτικού 6αριού και δε θα ήτανε καλό να γίνουν το Γενάρη πολλές μεταγραφές. Ας δείξουμε πίστη στο υλικό μας που διαθέτει Τσίμιροτ - Μαουρίτσιο και από πίσω Σάκχωφ και Κάνιας, ενώ στο 8 μπορεί και ο Καντουρί.
- aspromaura ioannina
Δεν το πιστευω. Αλλα ετσι και ισχυει και τελικα δωσουμε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περουσιακο στοιχειο μας "ανηκει" στον βαζελο και τον βοηθησουμε εστω στο 0,1% θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και ολιγον τι ξεφτιλες.sn0ufel4 έγραψε:Σδνα λέει ο τοσκιτσης μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε έχουμε προτείνει και ανταλλάγματα ως ελεύθερους τους Κωνσταντινίδη και Κατσε
Μολις ολοκληρωθει η μεταγραφη να στειλουμε τα χαιρετισματα μας με πολλες μπουγατσες στον Αρη το γατα.
Γαμιολες γυρισε ο τροχος για τα καλα.
Γαμιολες γυρισε ο τροχος για τα καλα.
Η κίνηση για Μολέδο είναι πολύ αξιόλογη.
Καλός παίκτης, σταθερός, σοβαρός, καλός και στα επιθετικά καθήκοντα.
Μόνος προβληματισμός : Οτι θα έχουμε δυο βαριά κορμιά στην άμυνα.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν τα όσα γράφονται περί κόστους, ανταλλαγμάτων κλπ ισχύουν, αλλά για μένα αν όντως είναι αλήθεια πως δίνουμε 8 κατοστάρικα ΚΑΙ Κάτσε ΚΑΙ Κων/νίδη, τότε συγγνώμη αλλά υπερβάλλουμε.
Πρώτον, τα λεφτά είναι +60% σε σχέση με όσα γράφεται πως δίνουν άλλες ομάδες για τον παίκτη. Υπερβολή.
Δεύτερον, ο Κων/νίδης πλασάρονταν τόσα χρόνια ως το φοβερό ταλέντο (έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου ως προς αυτό) και τώρα θα πας να τον δώσεις τζάμπα σε ελληνική ομάδα; Ποιος μας εγγυάται οτι ο βάζελος δεν θα ορθοποδήσει του χρόνου και ο παίκτης δεν θα τους φέρει λεφτά;
Τρίτον, ο Κάτσε έχει κάποια καλά και κάποια στραβά. Για μεγάλη περίοδο όμως στηριχθήκαμε πάνω του και παρότι η ομάδα πια δεν τον θέλει, κανείς δεν μπορεί να πει οτι μας κρέμασε ποτέ, οτι ήταν αδιάφορος, οτι είναι πια ΤΟΣΟ κακός παίκτης. Άρα και εκεί αν τον δώσουμε ελεύθερο, υπάρχει θέμα χασούρας.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο ΠΑΟΚ θέλει να "ξεφορτώσει" συμβόλαια, αλλά αυτό το πράγμα πια να μη μπορούμε να πουλήσουμε μέτριους παίκτες με μέτρια λεφτά και καταλήγουμε να τους χαρίζουμε δεξιά και αριστερά, καταντάει γελοίο.
Γενικώς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε ΤΟΣΑ πολλά για έναν παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, που τόσοι και τόσοι γράφουν οτι μάλλον προτιμάει να γυρίσει στην πατρίδα του και που στην τελική αρκετές άλλες ομάδες τον κοστολογούν ΠΟΛΥ λιγότερο (500 σε ομάδα και +- 500 στον παίκτη, ενώ εμείς συνολικά -μαζί με ανταλλάγματα- δίνουμε 1+ μύριο σε ομάδα και 700+ σε παίκτη!!!)
Βεβαίως καλώς να έρθει ο παίκτης ΑΝ έρθει, αλλά και με νορμάλ συνθήκες. Ζούμε και χωρίς τον Μολέδο στη μάχη του τίτλου.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν τα όσα γράφονται περί κόστους, ανταλλαγμάτων κλπ ισχύουν, αλλά για μένα αν όντως είναι αλήθεια πως δίνουμε 8 κατοστάρικα ΚΑΙ Κάτσε ΚΑΙ Κων/νίδη, τότε συγγνώμη αλλά υπερβάλλουμε.
Πρώτον, τα λεφτά είναι +60% σε σχέση με όσα γράφεται πως δίνουν άλλες ομάδες για τον παίκτη. Υπερβολή.
Δεύτερον, ο Κων/νίδης πλασάρονταν τόσα χρόνια ως το φοβερό ταλέντο (έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου ως προς αυτό) και τώρα θα πας να τον δώσεις τζάμπα σε ελληνική ομάδα; Ποιος μας εγγυάται οτι ο βάζελος δεν θα ορθοποδήσει του χρόνου και ο παίκτης δεν θα τους φέρει λεφτά;
Τρίτον, ο Κάτσε έχει κάποια καλά και κάποια στραβά. Για μεγάλη περίοδο όμως στηριχθήκαμε πάνω του και παρότι η ομάδα πια δεν τον θέλει, κανείς δεν μπορεί να πει οτι μας κρέμασε ποτέ, οτι ήταν αδιάφορος, οτι είναι πια ΤΟΣΟ κακός παίκτης. Άρα και εκεί αν τον δώσουμε ελεύθερο, υπάρχει θέμα χασούρας.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο ΠΑΟΚ θέλει να "ξεφορτώσει" συμβόλαια, αλλά αυτό το πράγμα πια να μη μπορούμε να πουλήσουμε μέτριους παίκτες με μέτρια λεφτά και καταλήγουμε να τους χαρίζουμε δεξιά και αριστερά, καταντάει γελοίο.
Γενικώς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε ΤΟΣΑ πολλά για έναν παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, που τόσοι και τόσοι γράφουν οτι μάλλον προτιμάει να γυρίσει στην πατρίδα του και που στην τελική αρκετές άλλες ομάδες τον κοστολογούν ΠΟΛΥ λιγότερο (500 σε ομάδα και +- 500 στον παίκτη, ενώ εμείς συνολικά -μαζί με ανταλλάγματα- δίνουμε 1+ μύριο σε ομάδα και 700+ σε παίκτη!!!)
Βεβαίως καλώς να έρθει ο παίκτης ΑΝ έρθει, αλλά και με νορμάλ συνθήκες. Ζούμε και χωρίς τον Μολέδο στη μάχη του τίτλου.
gergeo4 έγραψε:sportfm
«Είναι δύσκολο να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Συζήτησε με την οικογένειά του και την αδερφή του που τον μανατζάρει και δίνει προτεραιότητα στην Ιντερνασιονάλ. Η πρώτη της πρόταση δεν τον ικανοποιούσε, αλλά περιμένει βελτιωμένη προσφορά.
το χοντρο10 λεει χυλοπιτα μας εριξε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΥΤΟ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...GoMaRoS έγραψε:οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
GoMaRoS...
Αν τσούζει λες?
Τι "δώσε πόνο Ιβάν"?
Μόνο?
Βρε μαστίγωμα κι ας είναι λιπόθυμοι, μέχρι να φανούν τα κόκαλα κάτω απ τις ξεσκισμένες σάρκες τους... :ugeek:
- sourmenetes
- Moderator
Τον κατσε δε θα τον εδινα.
Ας φυγει εξω.
Τον κων/δη λογω συμπεριφορας μονο.
Μεχρι εκει.
Ας φυγει εξω.
Τον κων/δη λογω συμπεριφορας μονο.
Μεχρι εκει.
Επίσης να προσθέσω κάτι :
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχει αντιδράσει ακόμα στις "ειδήσεις" περί Μολέδο, γεγονός που μου δείχνει οτι το θέμα βγήκε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από το βάζελο, κάτι που πολύ πιθανώς σημαίνει οτι θέλουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος μας υπολογίζοντας οτι ο παίκτης θα πάει αλλού.
Αυτό ΔΕΝ είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ, που δικαιούται να κάνει πρόταση σε όποιον παίκτη θέλει χωρίς να κρέμεται από πάνω του και χωρίς να εμπλέκεται στα γελοία ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ παιχνίδια των Αθηνών.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχει αντιδράσει ακόμα στις "ειδήσεις" περί Μολέδο, γεγονός που μου δείχνει οτι το θέμα βγήκε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από το βάζελο, κάτι που πολύ πιθανώς σημαίνει οτι θέλουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος μας υπολογίζοντας οτι ο παίκτης θα πάει αλλού.
Αυτό ΔΕΝ είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ, που δικαιούται να κάνει πρόταση σε όποιον παίκτη θέλει χωρίς να κρέμεται από πάνω του και χωρίς να εμπλέκεται στα γελοία ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ παιχνίδια των Αθηνών.
rainmaker έγραψε:Η κίνηση για Μολέδο είναι πολύ αξιόλογη.
Τους ανταποδιδουμε το καλο που μας εκαναν,και λεβεκ εχουμε και Μπρκιτς,ελα παρε παρε.
Μια χαρα ειναι το ντιλ Βροχοποιε,του χρονου ο Κατσε και ο Κων/δης θα κανουν προσφυγες.
- Petros1988
Αυτή είναι κίνηση. Εκτός από φοβερό δίδυμο στην άμυνα είναι εξαιρετικός στα κόρνερ. Κόρνερ με Πριγιοβιτς Ματος Βαρελα Μολεδο θα βρωμάει γκολ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κων/δης με τους τραυματισμους του εμεινε πισω, ας παει βαζελο ελευθερος και ας κρατησουμε ενα 50% του παιχτη απο πωληση. Ο κατσε μονο δανεικος μεχρι τελος της χρονιας, γιατι μπορει να μας φερει προταση, η Λεγκια νομιζω εχει δειξει ενδιαφερον. Για δανεικους εχουμε και Πουγγουρα, Σιαμπανη. Να τους δωσουμε Καμπος ουτε για αστειο. Θυμιζω οτι το συμβολαιο του Μολεντο ληγει το καλοκαιρι, αν παρουμε την υπογραφη του απο τωρα, τελειωσε ο βαζελος, μπορει να κανει προσφυγη ο παιχτης να μεινει ελευθερος και να μην παρει μια. Και μην νομιζετε οτι θα παρει λεφτα ο βαζελος, απο τα 800χιλ το 25% παει στην Ιντερνασιοναλ, ενα ποσο παει σε αυτα που χρωσταει στον Μολεντο, και τα ρεστα στις προσφυγες πχ Χουλτ 
- BlackBlockAttack
Μεγαλη πρεμουρα να χαλασει η μεταγραφη απο φιλα προσκειμενους δημοσιογραφους σε γαυρο και χανουμι!Αν τους ακουσεις στα ραδιοφωνα της Αθηνας λενε οτι χαλασε/μυνηματα οτι χαλαει/προτιμαει Βραζιλια/ειναι πολλα τα λεφτα/ μηπως κανει κινηση ο γαυρος και τι θα πουν οι οπαδοι του βαζελου αν γινει αυτο....
Τους χαλασε πολυ και μακαρι να γινει η μεταγραφη!!!
Τους χαλασε πολυ και μακαρι να γινει η μεταγραφη!!!
- SplashBro22
Κουλούρη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη και 300 χιλιάδες θα έδινα εγώ. Και μετά παίρνω κοντό λατινοαμερικάνο φορ τρελαμένο στυλ Φανούρη και παίρνω πρωτάθλημα
Φίλε μου, ο Λέοβατς έχει 500.000 συμβόλαιο...Πως θα το πληρώσει ο βάζελος??Έστω και το μισό...Μόνο η περίπτωση Κωνσταντινίδη μου φαίνεται ορθή σαν ελεύθερο που ίσως ο ΠΑΟ να μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του...Όσο για Κάτσε αν φύγει θα φύγει πιστεύω μόνο ως δανεικός...Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020...Για να τον αφήσει ελεύθερο θα πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω(όπως συνήθως γίνεται) και να κάνει ένα πολύ μικρό συμβόλαιο στον ΠΑΟ....Σου φαίνεται λογικό??Εσύ στη θέση του τί θα έκανες??Μπορεί κάλλιστα να πάει σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον στο εξωτερικό , να πάρει τα χρήματα που θέλει χωρίς ίντριγκες χωρίς τίποτα...Αν και για μένα είναι ο πιο αδικημένος παίκτης στην ομάδα...Νομίζω πως θα μπορούσε να έχει θέση στο ρόστερ...vs40 έγραψε:proedros φίλε δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ πιο λογικό βλέπω του Κωσταντινίδη που έχει μικρότερο συμβόλαιο και μετά του Κάτσε. Για δανεισμούς πιστεύω ότι ΑΝ δωθεί παίκτης θα έιναι μόνο ένας από όσους έγραψα και όχι όλους μαζί ταυτόχρονα. Πάλι πιο πιθανό βλέπω το σενάριο Λέοβατς, γιατί δεν έχει τεράστιο συμβόλαιο. Πάντως με την επιστροφή του Μυστακίδη και τη μετατόπιση του Βιεϊρίνια στα εξτρέμ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνουμε το Τζαλμά, που είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως έχουμε πάρα πολλούς. Ας πάει Τουρκία μεριά πχ. Έχουμε και το Μπίσεσβαρ που παίζει και αριστερά.. Πρέπει λιγάκι το ρόστερ να ξαλαφρώσει. Αν φύγει ο Κάτσε, ο Κάνιας θα μείνει , μιας που φαίνται να είναι μέσα στα πάνα του προπονητή. Δύσκολο να πάμε και σε αγορά ποιοτικού 6αριού και δε θα ήτανε καλό να γίνουν το Γενάρη πολλές μεταγραφές. Ας δείξουμε πίστη στο υλικό μας που διαθέτει Τσίμιροτ - Μαουρίτσιο και από πίσω Σάκχωφ και Κάνιας, ενώ στο 8 μπορεί και ο Καντουρί.