Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
fran

Δημοσίευση από fran »

Ένα παλικάρι που οργάνωνε την πρώτη αγωνιστική στην Κρήτη μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Έκραζε πολυ στην αρχή γιατι και η κουτσή Μαρία εδινε συνθήματα, αλλά μετά που στρώσαμε κάναμε πολυ καλή κερκίδα. Γενικά η οργάνωση της μάζας απαιτεί πειθαρχία απο τους πολλούς είτε γιατί πιστεύουν στον οργανωτή είτε γιατί τους το επιβάλλουν (σφαλιαρες κλπ).
Οπώς λοιπόν οι σύνδεσμοι μαζεύονται και βγάζουν ανακοινώσεις, να μαζευτούν μια μέρα και να βγάλουν ενα ή δυο οργανωτες για την 4 "κοινής αποδοχής" μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Μάλωσαν για τις κούκλες τους :lol:
Ότι και να λέμε από εδώ μέσα δεν γίνεται τίποτα και δεν πρόκειται να ξυπνήσει κανείς...Άυριο θα δείτε τι ωραία κερκίδα θα έχει και ο λόγος είναι πολύ απλός...καταρχήν θα λείπουν τα λάχανα και ο κόσμος δεν θα πιει 800 ρετσίνες και θα φωνάζει 5 ώρες πριν μπει στο γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Γιατι ρε μια χαρα κερκίδα εχουμε........στα πρώτα 5 λεπτα φωνάζουμε συνθήματα και στα επόμενα 85 ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ κραβγες για τον μπαλαφα τον Σαντος τον ηλιαδι τον γαυρο τον διαιτητή τον αραμπατζι....

μια χαρα είμαστε χαλαρώστε. :roll:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fran έγραψε:Ένα παλικάρι που οργάνωνε την πρώτη αγωνιστική στην Κρήτη μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Έκραζε πολυ στην αρχή γιατι και η κουτσή Μαρία εδινε συνθήματα, αλλά μετά που στρώσαμε κάναμε πολυ καλή κερκίδα. Γενικά η οργάνωση της μάζας απαιτεί πειθαρχία απο τους πολλούς είτε γιατί πιστεύουν στον οργανωτή είτε γιατί τους το επιβάλλουν (σφαλιαρες κλπ).
Οπώς λοιπόν οι σύνδεσμοι μαζεύονται και βγάζουν ανακοινώσεις, να μαζευτούν μια μέρα και να βγάλουν ενα ή δυο οργανωτες για την 4 "κοινής αποδοχής" μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
εχεις ασχοληθει φιλε ποτε με συνδεσμους και εισαι σιγουρος οτι αυτο δεν εχει συμβει..?
.οσο παει στην 4 ο καθε ακαιρος ασχετος πιωμενος τζαμπατζης μην περιμενετε κερκιδα,ακομα κ ο μαναβης να γυρισει..
σταματηστε να λετε οτι να ναι χωρις να εχετε ιδεα τι συμβαινει..
fran

Δημοσίευση από fran »

Φίλε gaga προφανώς δεν έχω ασχοληθεί με συνδέσμους απλά κρίνω το αποτέλεσμα που βλέπω στο γήπεδο απο την 6 που βρίσκομαι. Και ίσως για σένα κρίνω αυστηρά, αλλά αυτό που βλέπω δεν μου αρέσουν σε πολλά ματς.
Βλέπω ας πούμε την μισή 4 να φωνάζει αλλο σύνθημα και να σκεπάζει την άλλη μισή που φωνάζει κάτι άλλο.
Βλέπω να ξεφουσκώνει το πέταλο μετά το πρώτο δεκάλεπτο.
Βλέπω να λένε λάθος τα συνθήματα.
Βλέπω να λέγονται συνθήματα που δεν κολλάνε με το μομεντουμ του αγώνα και άλλα πόλλά που ίσως εσύ τα ξες καλύτερα.
Η κριτική γίνεται καλοπροαίρετα και προς βελτίωση.
Το οτι η 2 έγινε απο το πουθενά μίνι 4 σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο προβληματάκι.
Όσο για τους άσχετους και τους τζαμπαντάν αυτοί πάντα υπήρχαν.
Το θέμα είναι αυτοί που πάνε στο πέταλο να ξέρουν οτι πάνε όχι για να δούνε ματς αλλά για φωνή και μόνο για φωνή. Αυτό μόνο οι συνδεσμίτες μπορούν να το περάσουν στο μυαλό των πιτσιρικάδων που έρχονται στην 4 επειδή είναι μόδα.
Το τελευταίο είναι πιο εύκολο να γίνει αν υπάρχει ένας οργανωτής που τον στηρίζουν όλοι ανεξαιρέτως.
fran

Δημοσίευση από fran »

Παρεπιπτόντως η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με περσι.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

spud έγραψε:Μάλωσαν για τις κούκλες τους :lol:
Ότι και να λέμε από εδώ μέσα δεν γίνεται τίποτα και δεν πρόκειται να ξυπνήσει κανείς...Άυριο θα δείτε τι ωραία κερκίδα θα έχει και ο λόγος είναι πολύ απλός...καταρχήν θα λείπουν τα λάχανα και ο κόσμος δεν θα πιει 800 ρετσίνες και θα φωνάζει 5 ώρες πριν μπει στο γήπεδο!
Φιλέ έχεις δίκιο αλλά κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτό το θέμα

Όσο γιαυτο που λες για αύριο τα λέει όλα πλέον σε αυτούς τους αγώνες βγάζουμε ποιο πολύ γούστα
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

seon4 έγραψε:
Alexakisg4 έγραψε: Εγώ θα πω για της μικρές ηλικίες κάτω των 23 παιδία στην 4 δεν πας για να λες ότι πήγα στην 4. άμα δεν μπορείς να φωνάξεις πάνε Άλου υπάρχουν και άλλες θύρες αυτό με την μετριότητα της κερκίδας έχει αρχίσει ποιο σοβαρά για μένα τώρα πριν 2,3 χρόνια και όσο πάει και χειροτερεύει
Φιλε διαφωνω μαζι σου. εγω φετος που εχω διαρκειας στην 4 μαζι με την παρεα μου (7 ατομα ολοι διαρκειας) κ ειμαστε 17 χρονων βγαζουμε φωνη 20 30αρηδων για παραδειγμα στο ματς με τον ρουλη απο πισω μου ηταν 2 30αρηδες τελειος ζαντα και ο ενας μου ελεγε: "Φιλαρακι επειδη ειμαι ψηλοζαντα να ξες οτι θα πεφτω πανω σου να με κρατας..." και ολη την διαρκεια του αγωνα δν εβγαλε αχνα, ο διπλανος του που ηταν κ αυτος ζαντα ολον τον αγωνα φωναζε "αρη γαμιολη εσυ θα φας την πουτσα ολη" και γελουσε μονος του.Και θα συμφωνησω μερικος και για τους "μικρους" καθως οταν βλεπω την 4α να την "οργανωνει" (Αν λεγεται οργανωση αυτο) ενας 18χρονος και γυρω του στο να ειναι μαζεμενες 5-10 κοριτσακια με τα παλεστινιακα τοτε πραγματικα στεναχωριεμαι οταν εχω ακουσει (και δει) τοσα για αυτην την ιστορικη θυρα και τωρα κανει "κουμαντο" ο καθε χαζος...δυστηχως πρεπει να παρθουν δραστικα μετρα και αυτο δεν σημαινει απαραιττητα βια...
Φιλέ στην 4 εγώ βλέπω μικρές ηλικίες άντε ο μ.ο να είναι 25 με 26 εσύ κόλας σε σένα κοιτά γενικά γύρο σου το τι παίζει εγώ ποιο πολύ τους μικρούς βλέπω να μην φωνάζουν η 30-35 πλέον έχουν αλλάξει κερκίδα η ποιο πόλοι
fran

Δημοσίευση από fran »

Και για να το κλείσω υπάρχει μια συλλογιστική που είναι εύκολο να μεταδοθεί σε όλο το γήπεδο αν γίνει πράξη.
Ομαδοποίηση των συνθημάτων και χρήση τους ανάλογα με την στιγμή.
πχ.
1. Είσοδος ομάδων (Εμείς μαζί..)
2. Η ομάδα πιέζει, κερδίζει κορνερ και κάνει ευκαιρίες (Μη σταματάς δικέφαλε.., Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας)
3. Η ομάδα έχει "κάτσει"
4. Είμαστε πίσω στο σκορ
5. Ειμαστε μπροστά στο σκορ και δεχόμαστε πίεση
6. Είμαστε μπροστά και το κρατάμε άνετα
7. Το "κοράκι" κάνει νερά

...
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Κερκίδα στην Κρήτη έκανε ο τριγονος αυτός που είναι στην 4α αλλά πλέον και αυτόν το γραφούν φιλέ gagas βλέπω είσαι πολύ αρνητικός σκοπός δεν είναι να μαλώσουμε άδω τεσπα και να ξες για αυτό που λες που μπαίνει ο κάθε τζαμπάτζης και ποιημένος φταίνε και η σύνδεσμοι λήγω η πολύ έχουν και αυτή ευθηνοί gagas
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Κατα καιρους εχω ξαναγραψει για αυτο το θεμα. Βλεπετε η φωνη δεν εχει να κανει με ηλικια, με εποχες, αλλα με ιδεολογια. Δυστυχως και τελικα η εποχη και η μοδα της ολοκληρωτικης απελευθερωσης του ατομου, αρρωστησαν και το τελευταιο μας ιδανικο σε αυτη τη ζωη. Την καψουρα μας να φωναζουμε για την ΙΔΕΑ μας ανεξαρτητως κερδισει-χασει καθε Κυριακη.

Το εχω ξαναπει και θα επαναλαμβανομαι, καθως νομιζω δεν υπαρχει αλλη λυση. Αφου εχουμε φτασει σε μια τετοια κατασταση, χρειαζεται κατι διαφορετικο. Μαγκες, δεν ειναι κατασταση και εικονα Τουμπας αυτη ! Ας αποφασισουν οι συνδεσμοι, να κλεισει η 4α και να μπαινουν μονο μελη συνδεσμων, η και οποιοσδηποτε δηλωνει φωνη 90 λεπτα ! Να αποκτα δικαιωμα εισοδου, εφοσον κριθει πως ειναι ικανος να βγαλει γουστα ! Και εκει μεσα πλεον, δεν θα υπαρχει πλεον (εφοσον εχουμε και καλο αρχηγο οργανωτη) ατομο που να τρωει σπορακι ! Ολα αυτα οργανωνονται με μια καρτα που επιτρεπει αυτον που την αποκτα, να γινει μελος της παρεας μας στην Α ! Ετσι θα ξερεις πως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, θα εχεις φωνη 90 λεπτα, απο ενα πυρηνα 2.500 και πλεον για 90 λεπτα. Φυσικα και ολο το υπολοιπο γηπεδο, θα περνει τα επανω του.

Με λιγα λογια, φτασαμε στα αυτονοητα των παλιων εποχων. Εκει δλδ που επι Μαναβη, δε χρειαζοταν να δηλωσεις φωνη. Στην 4 πηγαινες και ηξερες πως "πρεπει" να φωναξεις. Τουλαχιστον δεν ειχες στο μυαλο, πως παω εκει μεσα για να φαω σπορακι καθιστος, σαν παλιο σινεμα......
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πάντως σήμερα υπήρξε ρυθμός στην κερκίδα και παλμός..
Μάλιστα, μετά το ματς πολλοί έλεγαν ότι τέτοιο αμπαλαέα στην G4 έχει να δημιουργηθεί από τους αγώνες μπάσκετ!!!

Τα παιδιά προσπαθούν να συνεργαστούν αλλά όταν κάποιο "έξυπνοι" πετάγονται συνέχεια από την κερκίδα, τότε όλα χαλάνε..
Άβαταρ μέλους
goudis

Δημοσίευση από goudis »

εγώ πάντως βλέπω ότι όλοι σας μόνο για 4α λέτε...εμείς δηλαδή που πάμε νεαπολη μεριά να έχουμε "μ@λ@κες με σπόρια" και στην 4α όχι?πιστεύω πως είναι καθαρά προσωπικό..εγώ αν κλείσει η φωνή μου 3 μέρες μετά το ματς το χαίρομαι..λέω ξελαρυγγιαστηκα για την ομάδα μου.άλλος έρχεται θ4 και ακούει πχ στο ράδιο το στοίχημα..άλλα δε μπορείς και να πεις μην έρχεσαι..η νοοτροπία πολλών πρέπει να αλλάξει..

:twisted:
Guest

!

Δημοσίευση από Guest »

free4 έγραψε:Πάντως σήμερα υπήρξε ρυθμός στην κερκίδα και παλμός..
Μάλιστα, μετά το ματς πολλοί έλεγαν ότι τέτοιο αμπαλαέα στην G4 έχει να δημιουργηθεί από τους αγώνες μπάσκετ!!!
Πριν το αμπαλαέα φώναζαν το σύνθημα κάπως έτσι :arrow:
Της μαμάς σας την μου-άρα...την μου-άρα
Την γαμ-ει η ΠΑΟΚτσίδικη ψω-άρα...ψω-άρα
Και ρωτάτε κάθε μέρα...κάθε μέρα
Και δεν ξέρετε ποιον έχετε πατέρα...ρε πατέρα
Και σας λέει η μαμά σας...η μαμά σας
Τούρκος είναι Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας... ο μπαμπάς σας...!

πολύ καλό και ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος!
Butcher456

Δημοσίευση από Butcher456 »

free4 έγραψε:Μάλιστα, μετά το ματς πολλοί έλεγαν ότι τέτοιο αμπαλαέα στην G4 έχει να δημιουργηθεί από τους αγώνες μπάσκετ!!!
αν εχει κανεις αυτο το βιντεο ας το ανεβασει γιατι πραγματικα ηταν γ@μ@το!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”