Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Γκουερινο »

goran 64 έγραψε:
nothu έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ρε παιδιά, όταν θέλεις να φέρεις παίκτες αξίας, παίρνει χρόνο, γιατί είσαι ο ΠΑΟΚ που παίζει στην Ελλαδιτσα.
Αν θέλεις να φέρεις Μασουντ και Μοραν τους φέρνεις σε 1 ώρα.
Αν θέλεις Βιερι, Μαουρισιο κτλ., αργείς γιατί δεν είσαι η πρώτη επιλογή παικτών και μάνατζερ.
Δείτε τι γίνεται με τον γαυρο και το Μιραλας ή πότε πήρε η κούλα τον Αραουχο.
Δεν είναι όλα θέμα προγραμματισμου, σκαουτινγκ κτλ.
Δεν εξαρτώνται όλα από σένα, σαν να είσαι η Man.United.
Επρεπε να παρουμε ομως τον μασουτ κι αυτον τον μοραν, που ειναι 1.90 και ειπε οτι δεν ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι, και να βλεπα μετα τι θα γραφοταν εδω μεσα για προγραμματισμους και πρασινα αλογα.
Νομίζω ότι μερικοί έχετε πολύ κοντή μνήμη, κυριολεκτώντας μάλιστα σ αυτό που λέω και να με συμπαθάτε, μα...

Όποιος είδε να επικρατούν τα αναθέματα κι όχι τα μπράβο για τον σωστό προγραμματισμό, όταν το καλοκαίρι του '16 πήραμε εγκαίρως τους Μάτος, Σάκχοφ, Κάνιας, Τζάλμα, Μπρκιτς, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ, ας το γράψει... :evil:

Αν μιλήσουμε όμως για τον Τιάμ της "ύστατης" στιγμής και για το "σήριαλ" Βαρέλα, οι οποίοι μπορεί και να μας κόστισαν και την πρόκριση επί του Άγιαξ, τότε εκτιμώ ότι εκεί αλλάζουν τα κόζια και νομίζω φυσιολογικά... ;)

Αν δεν λέτε-θέλετε εσείς να συνυπολογίσετε το καλοκαιρινό προπονητομπάχαλο αλλά και το χαστούκι-ξεφτίλα του αποκλεισμού απ τους ομίλους του E.L., στο θέμα "συνολικός προγραμματισμός" του Π.Α.Ο.Κ., τουλάχιστον θα το βρισκα σωστότερο να μην είστε απόλυτοι, κάνοντας υποθέσεις και χαρακτηρισμούς περί "πράσινων αλόγων"... :ugeek:

εννοεις τοτε που δεν τους ξεραμε η τωρα? Γιατι τωρα συνεχεια αναθεματα γραφονται για τους 4 απο τους 7 συν τον κρεσπο που γραφεται οτι δεν κανει για βασικος φτανουμε τους 5. οποτε η ηταν λαθος εντελως εκεινο το καλοκαιρι η δεν ξερουμε τι γραφουμε εδω μεσα. παρεπιπτοντως αυτος που εγινε σηριαλ ειναι ο βραχος της αμυνας μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

omerta76 έγραψε:Πριν διάβασα οτι ο Πασχαλακης ειναι η καλύτερη μεταγραφή τερματοφύλακα που κάναμε. Θεωρώ και νομίζω κ αυτό βλέπω πλέον κ στις μεγάλες ομάδες, κυριαρχούν οι τερματοφύλακες που ξέρουν να παίζουν με την μπάλα στα πόδια, που προωθούν το παιχνίδι κ βρίσκουν τους συμπαίκτες τους εύκολα. Ο Πασχαλακης το μονο που μπορεί να βρει με το βιαστικό διώξιμο της μπάλας ειναι κανά περιστέρι. Το λαθος που έκανε στον Πλατανια κ δεν κόστισε, ειναι λαθος τερματοφύλακα που δεν ξέρει ποδόσφαιρο.
Αυτα για να μην σταυρώσουμε κανά Ρεύ απο τόσο νωρίς. Ο τελευταίος που το κάναμε παίζει βασικός στην Εθνική Σουηδιας κ το καλοκαιρι θα παρει μεγάλη μεταγραφή, Ολσεν τον λέγανε.

Οπότε ενα στόπερ κ κλείσαμε μεχρι κ την πώληση του Πριγιοβιτς....
Συμφωνώ , ο Ρει φαίνεται να είναι πολύ πιο άνετος με τη μπάλα στα πόδια. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η κακή αντίδραση του Πασχαλάκη . Κατά τα άλλα , φαίνεται μια χαρά τερματοφύλακας.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

giapas έγραψε:
omerta76 έγραψε:Πριν διάβασα οτι ο Πασχαλακης ειναι η καλύτερη μεταγραφή τερματοφύλακα που κάναμε. Θεωρώ και νομίζω κ αυτό βλέπω πλέον κ στις μεγάλες ομάδες, κυριαρχούν οι τερματοφύλακες που ξέρουν να παίζουν με την μπάλα στα πόδια, που προωθούν το παιχνίδι κ βρίσκουν τους συμπαίκτες τους εύκολα. Ο Πασχαλακης το μονο που μπορεί να βρει με το βιαστικό διώξιμο της μπάλας ειναι κανά περιστέρι. Το λαθος που έκανε στον Πλατανια κ δεν κόστισε, ειναι λαθος τερματοφύλακα που δεν ξέρει ποδόσφαιρο.
Αυτα για να μην σταυρώσουμε κανά Ρεύ απο τόσο νωρίς. Ο τελευταίος που το κάναμε παίζει βασικός στην Εθνική Σουηδιας κ το καλοκαιρι θα παρει μεγάλη μεταγραφή, Ολσεν τον λέγανε.

Συμφωνώ , ο Ρει φαίνεται να είναι πολύ πιο άνετος με τη μπάλα στα πόδια. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η κακή αντίδραση του Πασχαλάκη . Κατά τα άλλα , φαίνεται μια χαρά τερματοφύλακας.
Δεν είναι θέμα αμπαλίας είναι θέμα έλλειψης ψυχραιμίας. Ακόμα και ο πιο άμπαλος τέρμας γνωρίζει ότι δεν κάνεις παράλληλο κοντρόλ μπροστά στη γραμμή της εστίας. Με τα παιχνίδια θα αποκτήσει εμπειρία. Είναι μεγαλύτερος του Ρέι σε ηλικία αλλά νομίζω πως έχει μικρότερη εμπειρία στην πίεση.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Το να ειναι ο Μιχελ στο Κιεβο για να τελειωσει την μεταγραφη του Αζεβεντο δεν παιζει;;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

goran 64 έγραψε:
nothu έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ρε παιδιά, όταν θέλεις να φέρεις παίκτες αξίας, παίρνει χρόνο, γιατί είσαι ο ΠΑΟΚ που παίζει στην Ελλαδιτσα.
Αν θέλεις να φέρεις Μασουντ και Μοραν τους φέρνεις σε 1 ώρα.
Αν θέλεις Βιερι, Μαουρισιο κτλ., αργείς γιατί δεν είσαι η πρώτη επιλογή παικτών και μάνατζερ.
Δείτε τι γίνεται με τον γαυρο και το Μιραλας ή πότε πήρε η κούλα τον Αραουχο.
Δεν είναι όλα θέμα προγραμματισμου, σκαουτινγκ κτλ.
Δεν εξαρτώνται όλα από σένα, σαν να είσαι η Man.United.
Επρεπε να παρουμε ομως τον μασουτ κι αυτον τον μοραν, που ειναι 1.90 και ειπε οτι δεν ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι, και να βλεπα μετα τι θα γραφοταν εδω μεσα για προγραμματισμους και πρασινα αλογα.
Νομίζω ότι μερικοί έχετε πολύ κοντή μνήμη, κυριολεκτώντας μάλιστα σ αυτό που λέω και να με συμπαθάτε, μα...

Όποιος είδε να επικρατούν τα αναθέματα κι όχι τα μπράβο για τον σωστό προγραμματισμό, όταν το καλοκαίρι του '16 πήραμε εγκαίρως τους Μάτος, Σάκχοφ, Κάνιας, Τζάλμα, Μπρκιτς, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ, ας το γράψει... :evil:

Αν μιλήσουμε όμως για τον Τιάμ της "ύστατης" στιγμής και για το "σήριαλ" Βαρέλα, οι οποίοι μπορεί και να μας κόστισαν και την πρόκριση επί του Άγιαξ, τότε εκτιμώ ότι εκεί αλλάζουν τα κόζια και νομίζω φυσιολογικά... ;)

Αν δεν λέτε-θέλετε εσείς να συνυπολογίσετε το καλοκαιρινό προπονητομπάχαλο αλλά και το χαστούκι-ξεφτίλα του αποκλεισμού απ τους ομίλους του E.L., στο θέμα "συνολικός προγραμματισμός" του Π.Α.Ο.Κ., τουλάχιστον θα το βρισκα σωστότερο να μην είστε απόλυτοι, κάνοντας υποθέσεις και χαρακτηρισμούς περί "πράσινων αλόγων"... :ugeek:
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αγαπητέ Γκουερίνο, τζάμπα με ρωτάς, αφού αν διαβάσεις προσεκτικότερα θα καταλάβεις πότε, τι και γιατί εννοώ...
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να μην καταλαβαινόμαστε, δεν με πειράζει διόλου αν συνεχιστεί αυτό!

Αγαπητέ nothu, ασχολίαστα τα χαμόγελα σου...Αν είχες γράψει κάτι επί της ουσίας, θα το λάμβανα υπ όψιν μου... :D
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Λες να μην σταυρωσουμε τον Ρει. δεν βλεπω γιατι ειναι σταυρωμα το να πεις οτι ο Πασχαλακης ειναι καλυτερος. και ενω δεν θες να σταυρωσουμε τον Ρει εσυ απαξιωνεις τον Πασχαλακη λεγοντας για περιστερια.
Ασχετα με το τι γνωμη εχει ο καθενας μας ο Πασχαλακης ειναι καλυτερος του Ρει (μεχρι στιγμης) και αυτο φαινεται και απο τα στατιστικα στα οποια υπερτερει σε ολα ο Πασχαλακης (και αναιρει τα περιστερια που λες) και απο το οτι εχει κανει και 1-2 νικηφορες αποκρουσεις και σου εχει δωσει βαθμους σε αντιθεση με τον Ρει που οκ δεν εφταιγε σε κανενα γκολ αλλα δεν εφαγε και κανενα απιαστο. Ενα να ειχε πιασει απο ολα θα ησουν τωρα πρωτος. Τον Τερματοφυλακα δεν τον εχεις μονο για να πιανει τα συνηθισμενα πρεπει να πιανει και κανενα απιαστο οπως ο Γλυκος πχ που σε εστειλε με αυτο τσουλου προπερσι
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

goran 64 έγραψε:Αγαπητέ Γκουερίνο, τζάμπα με ρωτάς, αφού αν διαβάσεις προσεκτικότερα θα καταλάβεις πότε, τι και γιατί εννοώ...
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να μην καταλαβαινόμαστε, δεν με πειράζει διόλου αν συνεχιστεί αυτό!

Αγαπητέ nothu, ασχολίαστα τα χαμόγελα σου...Αν είχες γράψει κάτι επί της ουσίας, θα το λάμβανα υπ όψιν μου... :D
μια χαρα το καταλαβα οτι εννοεις τοτε. οι παικτες ομως κρινονται τωρα οποτε ηταν αποτυχημενη μεταγραφικη περιοδος με βαση τα οσα γραφονται εδω. Και ο Βαρελα που ηρθε αργα πετυχε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τι μπάλα είναι αυτός ρε παιδιά; 1,72 ύψος 80 κιλά; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

goran 64 έγραψε:Αγαπητέ Γκουερίνο, τζάμπα με ρωτάς, αφού αν διαβάσεις προσεκτικότερα θα καταλάβεις πότε, τι και γιατί εννοώ...

Κατι επι της ουσιας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:

μια χαρα το καταλαβα οτι εννοεις τοτε. οι παικτες ομως κρινονται τωρα οποτε ηταν αποτυχημενη μεταγραφικη περιοδος με βαση τα οσα γραφονται εδω. Και ο Βαρελα που ηρθε αργα πετυχε
Γκουερίνο, να, είδες που ή δεν διαβάζεις προσεκτικά ή δεν καταλαβαινόμαστε τελικά και μ αναγκάζεις να γράφω?

Πού είδες δηλαδή ακριβώς να αναφέρεται κάποια κρίση περί παιχτών και πας εκεί την κουβέντα ρε συ αδερφέ?
Για τον προγραμματισμό της ομάδας Π.Α.Ο.Κ. μιλούσαμε και για την έγκαιρη απόκτηση των (όποιων) παιχτών!!!!
Πιο κατανοητός δεν μπορώ να γίνω και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, γιατί δεν σκέφτομαι να το κάνω...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tζον δεν ειναι ετσι τωρα.

https://www.instagram.com/p/BdRPNjSH7zg ... cioazevedo
Άβαταρ μέλους
goran 64

nothu έγραψε:

Κατι επι της ουσιας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :evil:

Ενώ, μόλις λίγη ώρα νωρίτερα και 2-3 σελιδούλες πιο πίσω, στο ίδιο topic... :ugeek:
nothu έγραψε:Καλα που δεν ειρωνευεται κανεις εδω μεσα.
Δυστυχώς, ακόμα πιο κοντή μνήμη απ όσο πίστευα τελικά... :oops: :roll:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τι 80;; 100 κιλα εχει παει, παλαιμαχος
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν αντεξα. Επρεπε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”