GoMaRoS έγραψε:goran 64 έγραψε:Η διαφορά των 2-3 μυρίων που ισχυρίζεται το άρθρο, καλύπτεται εύκολα από Αγγλική ομάδα και της Β' λίγκας...
Οπότε το θέμα είναι, αν όντως υπάρχει θέμα και αν γουστάρει ο Πρίγιοβιτς να μπει στην εξίσωση ή όχι...

«Η Αγγλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή.
Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Premier League. Ίσως αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ίσως το καλοκαίρι, θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ με την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.
Σίγουρα θα είναι μια πρόκληση για εμένα,
να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Premier League, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής Σέρβος επιθετικός.
για φωτια δεν ξερω, αλλα σιγουρα υπαρχει καπνος, και ναι δεκα μυρια δεν ειναι τιποτα για τους αγγλους
Η δική μου "μετάφραση" στις δηλώσεις του είναι ότι, έχει ήδη πρόταση ΚΑΙ από ομάδα της Premier League, στην οποία ίσως (αν τα βρούνε στους όρους) παίξει απ τον Γενάρη κιόλας, όπως λέει εμφανέστατα...
Η Wolves πρέπει να είναι η δεύτερη επιλογή του παίχτη, για να παίξει Premier League το καλοκαίρι που θ ανέβει, είτε πάει τώρα είτε κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι μαζί της...
Κάπως έτσι το "εισπράττω" προσωπικά ξανατονίζω...
Με λίγα λόγια το βλέπω πολύ δύσκολο να παραμένει στο ρόστερ μας, έχοντας πρόταση από δύο Αγγλικές...
Ειδικά αν πειστεί ότι θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής μέχρι το ΜΟΥΝΤΙΑΛ, έφυγε ήδη...
Για να δούμε όμως, αφού όλα αυτά μπορεί να αποτελούν και κάποιου είδους πολιτική μεταγραφής...
Υ.Γ. Συμπληρώνω ότι, για μένα πάντα, δεν θα είναι "αντάξιος" αντικαταστάτης του κάποιος...Βέλλιος...