GoMaRoS έγραψε:Simba εχεις δουλεια;; να φτιαξεις ενα βιντεακι αν μπορεις να βρεις αυτα τα παιχνιδια να το εχουμε ετοιμο μολις γινει η μεταγραφη![]()
Matos VS Azavedo
Sun, Apr 21, 2013 Metalist Kharkiv VS Chornomorets Odessa 3-1 (ο ματος παιζει δεξι εξτρεμ αζεβεντο αμυνα)
[youtube]r616882F054[/youtube]
Sun, Oct 20, 2013 Metalist Kharkiv VS Chornomorets Odessa 0-0 (ο ματος μπαινει αλλαγη στο ημιχρονο και παιζει παλι εξτρεμ απεναντι σε αζεβεντο)
[youtube]OtBLW98DZGw[/youtube]
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
δεν μπορω να βρω ολοκληρο το πρωτο παιχνιδι, μονο τα γκολ, οποιος μπορει να βοηθησει ψαχνω Металлист Харьков VS Черноморец Одесса 3:1 23/04/2013
- buffalobill4
Μην την πεφτετε σε οσους ειναι επιφυλακτικοι. Ειδικα οταν κανεις δεν έκανε λογο για παλτο κλπ. Καλυτερα επιφυλακτικοι παρα πανηγυρτζηδες.
Και εγω θα ηθελα να ερθει ενας οποιοσδηποτε αριστερα να παιξει αυτα τα γαμημενα 15 ματς κατευθεια. Αλλα αφου επιλεξαμε τον βραζιλιανο, μακαρι να οργωσει.
Και εγω θα ηθελα να ερθει ενας οποιοσδηποτε αριστερα να παιξει αυτα τα γαμημενα 15 ματς κατευθεια. Αλλα αφου επιλεξαμε τον βραζιλιανο, μακαρι να οργωσει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Όταν διαβάζω τόσο ακραίους χαρακτηρισμούς όπως φούσκα κτλ , για έναν παίκτη που ξέρει περισσότερη μπάλα απ ότι οι μεσοεπιθετικοι των ανταγωνιστών σου ( όχι βέβαια περισσότερη από τον Μασούντ),την ίδια στιγμή που εκθιαζονται όλα τα αποκτήματα των χαβουζεων...τότε σίγουρα υπάρχει μεγάλο θέμα στην οπτική καποιων
Που να ήμασταν στο -10 τι θα διαβάζαμε. Πολύ μιζέρια και δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει. Θέλαμε αριστερό μπακ αρχές Ιανουαρίου, φαίνεται ότι έχει κλείσει και εμείς ακόμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι.Κάποια στιγμή κουράζει το παραμύθι ότι όλα τα κάνουμε λαθος ενώ οι απέναντι όλα τέλεια.
- john4serres
Εύχομαι να χαλάσει η μεταγραφή του χοντρούλη βραζιλιάνου.
Τον θεωρω υπερεκτιμημένο.
Η μαγκιά θα ήταν να πάρουμε έναν 23χρονο βραζιλιάνο και ας σκάσουμε 2-3 χαρτιά.
Όχι εναν 32χρονο τελειωμένο από τραυματισμούς.
Τον θεωρω υπερεκτιμημένο.
Η μαγκιά θα ήταν να πάρουμε έναν 23χρονο βραζιλιάνο και ας σκάσουμε 2-3 χαρτιά.
Όχι εναν 32χρονο τελειωμένο από τραυματισμούς.
Παικταρας, σε καλη ηλικια, μεταγραφη με προοπτικη, σε ανεβαζει επιπεδο, χωρις τραυματισμους, σε φουλ ρυθμο και γενικα μεταγραφη χωρις ρισκο...
https://youtu.be/WfgfAOnNFzU
Στάλθηκε από το ZTE Blade V770 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mirko Taccola
Παρακολουθώντας στιγμιότυπα απο προηγούμενες χρονιές του βραζιλιάνου, δείχνει να έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Δυνατός στις μονομαχίες με χαμηλό κέντρο βάρους και πολύ καλή τεχνική, με πολύ καλά ξεσπάσματα και επιτάχυνση που όντως θυμίζει λίγο μάτος και με πολλά ανεβάσματα. Μεγάλο ρίσκο σίγουρα η μεταγραφή του λόγο του ιατρικού ιστορικού του, από την άλλη όμως αν είναι υγιείς (όπως είναι τους τελευταίους μήνες στη σαχτάρ έστω και σαν αναπληρωματικός του αντικαταστάτη του) και πάρει παιχνίδια στα πόδια του με Βιέρι μπροστά η αριστερή πτέρυγα θα πάρει φωτιά! Στα αρνητικά του σίγουρα οι τραυματισμοί που είχε την τελευταία διετία, η ηλικία του (32) και το μεγάλο συμβόλαιο. Παικτικά με ενθουσίασε, μακάρι να είναι γερός!
ένα ωραίο βίντεάκι είναι αυτό
[youtube]IWXSY9cBGb4[/youtube]
ένα ωραίο βίντεάκι είναι αυτό
[youtube]IWXSY9cBGb4[/youtube]
η κουλα παιρνει ελευθερο 33χρονο Ιρανο ποδοσφαιριστη απο τον νιονιο και την παρουσιαζει ως την μεταγραφαρα, ποιον; τον Μασουντ;;
ο βαζελος βαραει διαλυση. Το ιδιο και ο γαυρος! που μονο οι τυφλοι δεν βλεπουν οτι ετοιμαζεται για τα νεα πετρινα χρονια!
Εμεις φερνουμε παιχταρα απο Σαχταρ, και πρεπει να του βρουμε 500 κουσουρια και να τον βγαλουμε παλτο!
ο βαζελος βαραει διαλυση. Το ιδιο και ο γαυρος! που μονο οι τυφλοι δεν βλεπουν οτι ετοιμαζεται για τα νεα πετρινα χρονια!
Εμεις φερνουμε παιχταρα απο Σαχταρ, και πρεπει να του βρουμε 500 κουσουρια και να τον βγαλουμε παλτο!
- fiorentinos
Εννοείται.
Δείχνει γομαράκι με ξεπέταγμα και καλή τεχνική.
Πριν ένα χρόνο ήταν τραυματίας και έχει επανέλθει, υπερβολικές οι επιφυλάξεις σας και καμιά σχέση με Λεβέκ.
Για να μην θυμηθώ περιπτώσεις Μπεργκ ,. Μολεντο από τραυματισμό που τώρα τους ζητάμε επειδή αναστήθηκαν στον βαζελο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δείχνει γομαράκι με ξεπέταγμα και καλή τεχνική.
Πριν ένα χρόνο ήταν τραυματίας και έχει επανέλθει, υπερβολικές οι επιφυλάξεις σας και καμιά σχέση με Λεβέκ.
Για να μην θυμηθώ περιπτώσεις Μπεργκ ,. Μολεντο από τραυματισμό που τώρα τους ζητάμε επειδή αναστήθηκαν στον βαζελο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο που ο αγιαξ θα ζητησει καμια 70αρια εκατομμυρια.ttarkin έγραψε:Παικταρας, σε καλη ηλικια, μεταγραφη με προοπτικη, σε ανεβαζει επιπεδο, χωρις τραυματισμους, σε φουλ ρυθμο και γενικα μεταγραφη χωρις ρισκο...
Οι μεταγραφες σε μικρη ηλικια και ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ, τοσο κοστιζουν αδελφε.....nothu έγραψε:Μονο που ο αγιαξ θα ζητησει καμια 70αρια εκατομμυρια.ttarkin έγραψε:Παικταρας, σε καλη ηλικια, μεταγραφη με προοπτικη, σε ανεβαζει επιπεδο, χωρις τραυματισμους, σε φουλ ρυθμο και γενικα μεταγραφη χωρις ρισκο...
δανεικος λενε οτι θα ερθει. αν ειναι μαγκας ας κεριδισει συμβολαιο. αν ειναι γυαλινος το καλοκαιρι ψαχνουμε παλι αριστερο μπακ. αν παρουν και στοπερ επιπεδου θα μπορουμε να καλυψουμε το αριστερο ακρο εσωτερικα. λιγο κρεσπο, λιγο βιερινια θα γινει η δουλεια.
η δικη μου απορια ειναι αλλη. ο αζεβεδος δεξια μπορει να παιξει? αν δεν ειναι διαθεσιμος ο ματος μπορει να παει δεξι μπακ?
η δικη μου απορια ειναι αλλη. ο αζεβεδος δεξια μπορει να παιξει? αν δεν ειναι διαθεσιμος ο ματος μπορει να παει δεξι μπακ?
- PAOKevolution
Καθεστε αποθεωνετε μασουτ με την καλυτερη του μεταγραφη την οσασουνα (χαχαχαχα) και βγαζετε παλτο και δε ξερω εγω τι τον αζεβεδο του τσου λου της υπερπρωταθλητριας σαχταρ της επιλογης ενος μεγαλου προπονητη μιρτσεα μιας ομαδας με φιλοσοφια αξιοζηλευτη..μαλλον ο γουμενος ειναι οτι καλυτερο περασε απο τον ΠΑΟΚ για εσας..χουλτ δε θελετε αζεβεδο δε θελετε,κατι ειπε η μπασακ οτι δινει κλισι να ειναι να δωσουμε συμβολαιο 3 μυρια να τον παρουμε...
εμετος ειλικρινα..ειχα γραψει σε αλλο τοπικ εχει καταντησει αηδια να αποθεωνουμε τους παικτες του ποκ και τους δικους μας να τους στελνουμε στον κεαδα...η κωλοτουμπα σας για τον αζεβεδο εφοσον ερθει δε θα αργησει και μην πειτε μακαρι να βγουμε ψευτες,κατα βαθος θελετε να βγει παλτοο να πειτε ''σας τα λεγαμε'' Καλη Χρονια σε ολους!
εμετος ειλικρινα..ειχα γραψει σε αλλο τοπικ εχει καταντησει αηδια να αποθεωνουμε τους παικτες του ποκ και τους δικους μας να τους στελνουμε στον κεαδα...η κωλοτουμπα σας για τον αζεβεδο εφοσον ερθει δε θα αργησει και μην πειτε μακαρι να βγουμε ψευτες,κατα βαθος θελετε να βγει παλτοο να πειτε ''σας τα λεγαμε'' Καλη Χρονια σε ολους!