Ηλίας Παπαθεοδώρου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ηλίας Παπαθεοδώρου

Δημοσίευση από goran 64 »

«Δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε…»
Εικόνα
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 19:27...

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε μετά τον αγώνα με το Λαύριο:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Χρήστου Σερέλη και στον ίδιο για την απώλεια του πατέρα του. Να είναι γερός και να τον θυμάται.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Περίπου από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Με κάποια μεγάλα σουτ του Gray πήρε διαφορά την οποία κατάφερε και συντήρησε και στην πορεία την αύξησε.

Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές στην άμυνά μας να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση παίζοντας λίγο πιο δυνατά, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό, γιατί δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα με τον τρόπο που εμείς θέλαμε με αποτέλεσμα το Λαύριο να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να επανέλθουμε με τον τρόπο που θέλαμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στο Λαύριο».

Από paokbc.gr Κατηγορία: Μπάσκετ | Πρωτάθλημα

...............................................................................
Με το συμπάθιο κιόλας κόουτς μου, αλλά όταν τρως 90 πόντους με fair play απ το Λαύριο, έχοντας σου κάνει στον αγώνα καμιά δεκαριά "άλεϊ ουπ", τότε νομίζω ότι αρκούσε το: "Δεν παίξαμε άμυνα...Τέλος..."!!!!

Τώρα για το τι φταίει, ελπίζω να μην περιμένεις να στο πω εγώ, μιας και εσύ πληρώνεσαι γι αυτό το θέμα, έτσι?
Καλή χρονιά και σε σένα και που σαι? Να ξέρεις ότι εμείς, κάπως έτσι την χάνουμε την υγεία που μας εύχεσαι!!!!
Επίσης καλή χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ. και όσο καλή συνέχεια γίνεται, με σένα ή χωρίς εσένα μελλοντικά στον πάγκο!!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

γρηγορη αδικεις τον εαυτο σου

κουλαρισε

αθλητισμος ειναι δεν ειναι πολεμος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν μου δείξεις τα όπλα, τότε θα σου απαντήσω για τα περί πολέμου που ισχυρίζεσαι, άστοχα θα πω... ;)
Όσο για την αδικία, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να αδικώ τον εαυτό μου, παρά να με αδικούν άλλοι... 8-)
Δεν με βρίσκεις πλέον πολύ cool? :D :opaokara:

Υ.Γ. Αν και δεν μ αρέσει να με "συμβουλεύουν" άγνωστοι και το χω δηλώσει και επανειλημμένα μάλιστα... :evil:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ελεος με το παραληρημα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οτι ναναι. Αρρωστια. Τον κραζεις επειδη ευχηθηκε υγεια και χρησιμοποιεις μια ηττα ως επιχειρημα περι χασιμο υγειας... δες το λιγο γιατι εχεις λαλισει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διάβασα καλά οτι είπες οτι υπήρχε χτές ισορροπία σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες (πέραν τον βολών)? το ranking ήταν 108-51. golden state warriors λέμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:
Επιβεβαιωση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:διάβασα καλά οτι είπες οτι υπήρχε χτές ισορροπία σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες (πέραν τον βολών)? το ranking ήταν 108-51. golden state warriors λέμε.
καλά διάβασα, τα είπε στην tv. Προφανώς τα stats που είχε στα χέρια απείχαν παρασάγγας από αυτά του εσακε. πράγματι βάλανε μόνο 3 παραπάνω δίποντα αλλά είχαν 10 παραπάνω rebounds (μόλις 7 λιγότερα μέσα στη ρακέτα μας!) και ασσιστ/λάθος 17-8 ενώ εμείς 11-12. Επί της ουσίας βέβαια θα μπορούσε να πεί οτι παίκτες σαν τον χτεσινό Nixon ή Wiggins ή murray των τρικάλων είναι οι πραγματικές αιτίες που δεν μπορούμε κάν να ακολουθήσουμε το ρυθμό αυτών των ομάδων...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:
:D :) :lol: :oops: :shock: :o :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πάντως Ηλία αν θέλαμε κάθε επίθεση να είναι post up, κρατάγαμε και τον Μαρκόπουλο προπονητή (ή τον Πεδουλάκη πιο παλιά) που το κατέχουν (αυτό) το πράγμα 100 φορές περισσότερο από εσένα.

PS: ένα EFFECTIVE screen ψηλά για να μπεί ένα άκοπο midrange από τον Κόνιαρη ή τον Goss τη στιγμή που ξεφεύγει ο αντίπαλος δεν υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτόν τον άνθρωπο, αλλά πρέπει να συγκρατηθώ, μην πω καμιά βαριά κουβέντα, μέρα που 'ναι.

Νομίζω πως είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, είναι θέμα τύχης. Δεν ξέρω αν δουλεύει στις προπονήσεις, και τι δουλειά κάνει, προσωπικά μου φαίνεται, για να το γράψω ευγενικά, ότι δεν φαίνεται τίποτα από όλα αυτά στο παρκέ.

Και, για να προλάβω τους δικηγόρους του, ναι, δεν καταλαβαίνω το μεγάλο πλάνο του προπονηταρά, δεν ξέρω μπάσκετ κτλ. Γνώμη μου είναι τα παραπάνω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και φυσικα ολα αυτα ξαναεμφανιστηκαν στην πρωτη ηττα μετα απο ενα νικηφορο σερι κατα τη διαρκεια τ οποιου ολα πηγαιναν καλα. Ξαφνικα "αρρωστησαμε" και θυμηθηκαμε οτι υπαρχει μπασκετικο τμημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”