Γιατί ΡΕ, άδικο έχει; Μας τα έχει κάνει τσουρέκια και βασιλόπιτες μαζί ο συγκεκριμένος! Αν είναι να κρίνει το πρωτάθλημα ο μασουντ, οκ, θα γίνω από τον Μάιο Μπέρνλι και δε θα ξανασχοληθώ με τα του ΠΑΟΚ! Δεν είναι θέμα υποτίμησης του συγκεκριμένου παίχτη, είναι υποτίμηση της "λογικής" ότι σε εμάς γίνονται τουλάχιστον τα 9 από τα 10 ΣΚΑΤΑ ενώ στους βρυκόλακες δε λέει να σταματήσει να βρέχει ... τεχνογνωσία και μπαλαδοσύνη! Ε, όταν επιχειρείται με μανία να προβάλλεται και να συντηρείται αυτή η "λογική", ακόμα και ο ήπιος ΑποστόληςΑMANIAKOS έγραψε:Αποστολη γιατι τόση ένταση ρε συ;
Ασχέτως διαφωνιών ...
Αργεί κ ο Ναζλιδης ...
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- navigator11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αφήστε τον θλιβερό καυγά χρονιαρες μέρες και ας μιλήσει κάποιος που ξέρει για τον Αζεβεδο
Το είπα ξανά μακάρι να ρθει ο Αζεβεδεο που μπορεί να μας βγει Λίνο αλλά ταυτόχρονα να πάρουμε (ελεύθερο) Χουλτ που ξέρουμε ότι θα έχουμε στάνταρ έναν παίκτη του 6-7.
Εννοείται πως αυτό προϋποθέτει πώληση του Λεοβατς.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται πως αυτό προϋποθέτει πώληση του Λεοβατς.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναβι Εγω διαβάζω αποσπασματικά ιςως γιβαυτο να επηρεάζομαι λιγοτερο ..
Αχεβδο Καλοφορετος λοιπον
Μακαρι να μπορει το παιδι ποιοτητα ειχε παντως εκανε μπαμ
Αχεβδο Καλοφορετος λοιπον
Μακαρι να μπορει το παιδι ποιοτητα ειχε παντως εκανε μπαμ
-
Asimos
Εγω δεν ξερω, ειδα τον αποπανω και ποσταρα αμεσως. Απλως μου φαινεται η πιο λογικη κινηση.
Τελικα οπως φαινεται επιλεξαμε το στοιχημα και μαλιστα μεγαλο...Ας ελπισουμε πως ο Μιρτσεα δεν θελει να παρει στον λαιμο του τον γιο του...Εγω επιμενω πως ο Βιερινια χρειαζοταν πισω του ενα μηχανακι να καλυπτει τις δικες του αναγκες λογω ευπαθειας σε μυικους τραυματισμους και οχι να προστεθει ενας παικτης με αντιστοιχα θεματα.
- BlackBlockAttack
Απο τα ρεπορταζ λενε οτι το περιβαλλον του παικτη ξεφουρνισε οτι ερχεται Θεσσαλονικη για να υπογραψει....Μηπως ειναι κανα μανατζερικο παιχνιδι?
Μηπως ξεφυγε απο τον Ματος?
Μηπως ξεφυγε απο τον Ματος?
- navigator11
Αυτός ο μπραζιλιάνος σε τι φάση βρίσκεται; Προέρχεται από τραυματισμό; Έχει παιχνίδια στα πόδια του; Μπορεί να συνεισφέρει άμεσα; Έχει εικόνα κανείς;
Ειπα πριν μερες μπρο οτι προσπαθουμε να παρουμε δυο υπογραφες απ' Ουκρανία ο ενας φένεται ειναι κοντα λεγαν λεω παπαδες γραφαν γι΄ γκανεα κι αλλους.rainmaker έγραψε:Αφήστε τον θλιβερό καυγά χρονιαρες μέρες και ας μιλήσει κάποιος που ξέρει για τον Αζεβεδο
Για να δουμε.
Ο Αζεβεδο να υπενθυμισω οτι φετος δεν ειχε κανενα τραυματισμο.
Εκανε κανονικα προπονησεις και τους τελευταιους μηνες ηταν και στις αποστολες της Σαχταρ και πηρε και 3 90λεπτα.
Ο Αζεβεδο να υπενθυμισω οτι φετος δεν ειχε κανενα τραυματισμο.
Εκανε κανονικα προπονησεις και τους τελευταιους μηνες ηταν και στις αποστολες της Σαχταρ και πηρε και 3 90λεπτα.
- PAOK_Antarctica
-
giliopoulos
Eπαθε ριξη χιαστων προπερσι και καθησε ενα χρονο εκτος.
Φετος (2017) επαιξε 7 90λεπτα
Τελευταιο του 90λεπτο στις 12 δεκεμβριου
Φετος (2017) επαιξε 7 90λεπτα
Τελευταιο του 90λεπτο στις 12 δεκεμβριου
Οπως ελεγε και ο Πολυχρονιου καποτε την βρισκω με
το ρισκο....
Υ.Γ Φιλε Γκοραν μελαγχολισα....παω να χτυπησω κανα σαρμα με τσιπουρακι εισαι μεσα?
το ρισκο....
Υ.Γ Φιλε Γκοραν μελαγχολισα....παω να χτυπησω κανα σαρμα με τσιπουρακι εισαι μεσα?