Και ο σιμπα το βίντεο και έκλεισεKostas_Peraia4 έγραψε:Πορκυ έλα και υπόσχομαι να σου πάρω εγώ τη συνέντευξη
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο σιμπα το βίντεο και έκλεισεKostas_Peraia4 έγραψε:Πορκυ έλα και υπόσχομαι να σου πάρω εγώ τη συνέντευξη
άσε τις πονηριές Πόρκυ , εντάξει; αυτά τα λες επειδή δεν εχεις πληροφορίες για μεταγραφές και ο λαός σου ζητάει! Μή μας πουλας παπά και στρώσου στη δουλειά!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του 30 ποδοσφαιριστές, ήτοι:
Οπότε βρε συνοπαδοί μου, γιατί θα πρέπει να γκρινιάζουμε αν δεν γίνουν καμιά ...δεκαπέντε μεταγραφές? Η ομαδάρα μας έχει ήδη πολύ καλό υλικό και το μόνο (και επιβεβλημένο) που χρειάζεται (ώστε να διατηρήσει τα 'σκήπτρα' της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος) είναι ένας αριστερός αμυντικός και ένας κεντρικός αμυντικός. Τίποτε άλλο! Από τα ονόματα που μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί, θαρρώ πως αυτοί που θα ταιριάξουν 'γάντι' είναι ο Μολέντο (αρκεί να ζητήσει συγνώμη για τα όσα - ευτυχώς λίγα - διαδραμάτισε κι αυτός στο περσινό ματς των πλέι οφς στη Λεωφόρο) και ο Τόσκα.
Για το καλοκαίρι βλέπουμε ανάλογα με τις αποχωρήσεις, με τις επιστροφές δανεικών, αλλά και με το ποιά ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μας 'υποδεχτεί' το ερχόμενο καλοκαίρι...
Γνώμη μου φυσικά...
Ενας κι ένας όλοι οι παραπάνω που έγραψες.Demir έγραψε:Ε τότε κάτι Ντανι Αλβες,καρβαχαλ,Μαρσέλο,αλμπα, Λαμ ,ραφινια,εβρα έπρεπε να σταματήσουν την μπαλα... ο σταφι πάνω από 1,75 δεν είναι ..